• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyut konusunda yardım!

rach

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
62
5
18
İzmir
merhaba kızlar, bu hafta meme büyütme ameliyatı olacağım yarın doktorumla boyuta karar vereceğiz. ilk muayenede 275cc civarı bir şey düşündüğünü söyledi yarın için dolgusuz bir sütyen getirmemi istedi deneyerek bakacakmisiz protezlere. bugün gidip 85b aldım bir tane ama tam dolmus halini gözümde canlandiramiyorum. boyum 170 kilom 58. omuzlarim da geniş ya 275 küçük olursa diye korkuyorum çok az meme dokum var. siz ne düşünüyorsunuz?

merhaba kızlar, bu hafta meme büyütme ameliyatı olacağım yarın doktorumla boyuta karar vereceğiz. ilk muayenede 275cc civarı bir şey düşündüğünü söyledi yarın için dolgusuz bir sütyen getirmemi istedi deneyerek bakacakmisiz protezlere. bugün gidip 85b aldım bir tane ama tam dolmus halini gözümde canlandiramiyorum. boyum 170 kilom 58. omuzlarim da geniş ya 275 küçük olursa diye korkuyorum çok az meme dokum var. siz ne düşünüyorsunuz?

Kesinlikle çok küçük olacaktır 275.. Benimde 275 damla kas altı ve benim boyum 1.62 50 kiloyum.. Göğüs altı ölçüm 75...

rach selam benim bir ay oldu bugub.295 orta profil ve kas zari alti.ben 255 olsun diye direttim dr 295 takmis iyikide oyle yapmis.ben a cuptum.simdi c cup im.75 80 vs onlar degil olcu.olcu cup tur.su an b giyiyorsan 275 seni c yapacak.c cup ta gayet guzel bir olcu zaten.asiri buyuge kacma cirkin duruyor.dr 275 dediyse tabii sen ne istedigini iyi anlattiysan ona birak bence.tabi kas alti olacaksa kas ustune gore 40 50 cc daha kucuk olacak bunu unutma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gnc1983 .!.:
rach selam benim bir ay oldu bugub.295 orta profil ve kas zari alti.ben 255 olsun diye direttim dr 295 takmis iyikide oyle yapmis.ben a cuptum.simdi c cup im.75 80 vs onlar degil olcu.olcu cup tur.su an b giyiyorsan 275 seni c yapacak.c cup ta gayet guzel bir olcu zaten.asiri buyuge kacma cirkin duruyor.dr 275 dediyse tabii sen ne istedigini iyi anlattiysan ona birak bence.tabi kas alti olacaksa kas ustune gore 40 50 cc daha kucuk olacak bunu unutma.

canım dual plan tekniği ile olacak. ben şuan B cup değilim ki B yi dolduruyor olsam bu zahmetlere hiç girmem . c cup büyük olabilir diye düşünüyorum ben daha ziyade orta olsunlar istiyorum. derdim B yi tam dolduracak mıyım 275 cc ile..

TE=twinbabies;35671474]Kesinlikle çok küçük olacaktır 275.. Benimde 275 damla kas altı ve benim boyum 1.62 50 kiloyum.. Göğüs altı ölçüm 75...[/QUOTE]

peki suan B cup mı kullanıyorsun? memnun musun yani ben büyük olsun istemiyorum ama odemler indikten sonra pişman olmayayım diye soruyorum.

merhaba kızlar, bu hafta meme büyütme ameliyatı olacağım yarın doktorumla boyuta karar vereceğiz. ilk muayenede 275cc civarı bir şey düşündüğünü söyledi yarın dolgusuz bir sütyen getirmemi istedi deneyerek bakacakmisiz protezlere. bugün gidip 85b aldım bir tane ama tam dolmus halini gözümde canlandiramiyorum. boyum 170 kilom 58. omuzlarim da geniş ya 275 küçük olursa diye korkuyorum çok az meme dokum var. siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba, boy kilo tek başına kıstas değil. Göğüs altı, bel, kalça ölçüsü, omuz genişliği, meme uçlarının birbirine mesafesi, kaburga genişliği gibii baz alınan pek çok parametre var. Abartı durmayan, en küçük ölçü kalça çevreniz kadar olmalı. Göğüs altı ölçünüzün yaklaşık 75 cm olduğunu kabul edersek, 75C ile göğüs çevreniz 90–91 cm olur ki bu da ideal göğüs ölçüsüdür. Ve inanın hiç büyük değil. Omuzlarınız genişse 80 C de olabilrsiniz, 80 B sizi mutlu etmeyecek, emin olun. Göğüs altı çevrenizin C cup ı ideal olacakdır bence. Doku durumunuzu bilmiyorum ama 275 çok ufak olur.
Benim göğüs altım 80, göğüs çevrem 86 cm idi. 335 moderate plus dual plan.ile koyuldu, şimdi göğüs çevrem 91 cm ve . 80 A oldum.
Sana arkadaşlık yolladım, fotolarıma bakabilirsin.
Hakkında hayırlısı olsun ama iyi düşün derim.
Sevgiler

Merhaba, boy kilo tek başına kıstas değil. Göğüs altı, bel, kalça ölçüsü, omuz genişliği, meme uçlarının birbirine mesafesi, kaburga genişliği gibii baz alınan pek çok parametre var. Abartı durmayan, en küçük ölçü kalça çevreniz kadar olmalı. Göğüs altı ölçünüzün yaklaşık 75 cm olduğunu kabul edersek, 75C ile göğüs çevreniz 90–91 cm olur ki bu da ideal göğüs ölçüsüdür. Ve inanın hiç büyük değil. Omuzlarınız genişse 80 C de olabilrsiniz, 80 B sizi mutlu etmeyecek, emin olun. Göğüs altı çevrenizin C cup ı ideal olacakdır bence. Doku durumunuzu bilmiyorum ama 275 çok ufak olur.
Benim göğüs altım 80, göğüs çevrem 86 cm idi. 335 moderate plus dual plan.ile koyuldu, şimdi göğüs çevrem 91 cm ve . 80 A oldum.
Sana arkadaşlık yolladım, fotolarıma bakabilirsin.
Hakkında hayırlısı olsun ama iyi düşün derim.
Sevgiler

merhabalar, göğüs çevrem 85 göğüs altı 80 şuan. baktım fotoğraflarına çok teşekkür ederim. vücuduna çok yakışmışlar ama bende fazla olurlar gibime geliyor, yine de 275 in küçük kalacağını anlamış oldum:) 330 değilse de bir 300 falan olmalı sanırım.

banada kas zarı altı orta profil 300 cc dedi. o zaman senin gibi olur benimkilerde bi c cup olurum o zaman. sen foto koymadın di mi?

merhabalar, göğüs çevrem 85 göğüs altı 80 şuan. baktım fotoğraflarına çok teşekkür ederim. vücuduna çok yakışmışlar ama bende fazla olurlar gibime geliyor, yine de 275 in küçük kalacağını anlamış oldum:) 330 değilse de bir 300 falan olmalı sanırım.

Canım, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :-)
Bence 350 den aşağı olmasın ve high profil olsun, sen beni dinle... O kadar bıçak altına yatıp A cup olursan yine dolgulu sütyen kullanacaksın :-( Seni mutlu etmeyecek bu ölçü. Burada herkes 70 göğüs altı ile 350-380 koyduruyor ve dolgun, hoş göğüsler oluyor. Bu arada, ben büyük göğüs sevmem ama ameliyat olduğuna da değmeli.
Bu arada, doktorun kimdi canım ?
Sevgiler

Son düzenleme:
TE=twinbabies;35671474]Kesinlikle çok küçük olacaktır 275.. Benimde 275 damla kas altı ve benim boyum 1.62 50 kiloyum.. Göğüs altı ölçüm 75...

peki suan B cup mı kullanıyorsun? memnun musun yani ben büyük olsun istemiyorum ama odemler indikten sonra pişman olmayayım diye soruyorum.[/QUOTE]

ben hiç büyük oldu diye sitem edeni görmedim, genelde küçük diye üzülünüyor:1:

peki suan B cup mı kullanıyorsun? memnun musun yani ben büyük olsun istemiyorum ama odemler indikten sonra pişman olmayayım diye soruyorum.

ben hiç büyük oldu diye sitem edeni görmedim, genelde küçük diye üzülünüyor:1:[/QUOTE]

dediğim de oydu, büyük olmasın diye diye küçük olduğuna üzülmeyeyim sonra :)

Canım, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :-)
Bence 350 den aşağı olmasın ve high profil olsun, sen beni dinle... O kadar bıçak altına yatıp A cup olursan yine dolgulu sütyen kullanacaksın :-( Seni mutlu etmeyecek bu ölçü. Burada herkes 70 göğüs altı ile 350-380 koyduruyor ve dolgun, hoş göğüsler oluyor. Bu arada, ben büyük göğüs sevmem ama ameliyat olduğuna da değmeli.
Bu arada, doktorun kimdi canım ?
Sevgiler

doktorum yiğit tiftikçioğlu, ege üniversitesi. haklısın elbette değmeli ameliyat olduğuma, bugün de C ve B cup olan iki arkadaşımı düşünüp ne istediğime karar verdim. fiziğim ince duruyor benim iri bir yapım yok ve büyük göğüsleri gerçekten estetik bulmuyorum, gözüme hiç hoş gelmiyorlar. B cup her zaman daha zarif gelmiştir. umarım doğru cc ye karar verilir yarın ama 300 ve üstü isteyeceğime eminim.

banada kas zarı altı orta profil 300 cc dedi. o zaman senin gibi olur benimkilerde bi c cup olurum o zaman. sen foto koymadın di mi?

tatlim selam vallahi buradan nasil koyuluyor bulamadim ki:())senin mail adresin var son halimi gondereyim bak.super oldular damla 75 c yim su an ve sisler indi bugun 31 gun oldu gayet memnunum.

tatlim selam vallahi buradan nasil koyuluyor bulamadim ki:())senin mail adresin var son halimi gondereyim bak.super oldular damla 75 c yim su an ve sisler indi bugun 31 gun oldu gayet memnunum.

Merhaba, resim yüklemek için profilinize girin, sol altta albümler başlığına tıklayın. Albüm yarat butonuna tıklayın. Albüme isim verin ve görünürlüğünü ÖZEL yapın. Resimlerinizi yükleyin ve kaydedin. Ancak büyük boyutta resim yuklenmiyor. Bu nedenle resimleri düşük çözünürlükte çekin. Zaten cep telefonunun ön kamerası ile çekerseniz sorun olmaz.
Sevgiler

Merhaba, resim yüklemek için profilinize girin, sol altta albümler başlığına tıklayın. Albüm yarat butonuna tıklayın. Albüme isim verin ve görünürlüğünü ÖZEL yapın. Resimlerinizi yükleyin ve kaydedin. Ancak büyük boyutta resim yuklenmiyor. Bu nedenle resimleri düşük çözünürlükte çekin. Zaten cep telefonunun ön kamerası ile çekerseniz sorun olmaz.
Sevgiler

kocamannnn tskkk:)

Canım merhaba, bende yeni ameliyat oldum.benim de boyum 1:70 kilom 50.ve benim omuzlarım dar.dokum az belim ince olmasına rağmen sol 325 sağ 350 cc takıldı.ve vücuduma cuk oldu.ne abartılı büyükler ne de küçükler.zaten dr.umda vücut yapına uygun olanı takacağım ddemişti ameliyat öncesi kaç cc takılacağını bilmiyordum bile.sadece yüskek profil ve dolgun olsun demiştim.senin omuzların genişmiş ve kilon da benden biraz fazla.sana da rahatlıkla 300 cc üzeri olur diye düşünüyorum.dr.una nasıl birşey isyediğini söyle ve gerisini pna bırak bence. Ben öyle yaptım.çok memnunum.

birkac saat önce çıktım ameliyattan. 300 cc konmuş herkese teşekkür ederim fikir verdiğiniz için :)

ben hiç büyük oldu diye sitem edeni görmedim, genelde küçük diye üzülünüyor:1:[/QUOTE]

Evet B kullaniyordum ama 2 gun once 2. ameliyatimi oldum suan da 400cc'ler takildi :16: Hic memnun degildim acikcasi boyutu oldukca ufakti.

ben hiç büyük oldu diye sitem edeni görmedim, genelde küçük diye üzülünüyor:1:

Evet B kullaniyordum ama 2 gun once 2. ameliyatimi oldum suan da 400cc'ler takildi :16: Hic memnun degildim acikcasi boyutu oldukca ufakti.[/QUOTE]

:1: alıntılar karışmış, bunu soran ben değildim ama yinede cevap vereyim:1: bende en az c veya hatta d cup istiyorum.. aslında cup mup meselası değilde baktığın zaman vücutla uyumlu bir göğüs istiyorum. seninde 400cc fotoğraflarını bekliyoruz artık:12:

Back