Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu lastik gibi yapılmış. 2 ilmek düz 2 ilmek ters. Alt kısımda öyle ama onun yatay olması için dikilmesi gerekiyor bence. Böyle bir model yerine kalın iple haroşa örebilirsiniz.Gerçekten şık duruyor. Bunları ben haroşa örneği ile ördüm. Mavi olanın üstünde ki bandanası.
bu lastik gibi yapılmış. 2 ilmek düz 2 ilmek ters. Alt kısımda öyle ama onun yatay olması için dikilmesi gerekiyor bence. Böyle bir model yerine kalın iple haroşa örebilirsiniz.Gerçekten şık duruyor. Bunları ben haroşa örneği ile ördüm. Mavi olanın üstünde ki bandanası.
evet kendim için ördüğüm bir model var bunu herkes takmaz ama atayım. Yeni ördüğüm başka bir şapka vardı ama fotoğrafını çekmedim hediye ettim.. bu attığım modelde kırmızı olan benim yaptığım ama net gözükmediği için örneği aldığımı da atıyorum.
evet kendim için ördüğüm bir model var bunu herkes takmaz ama atayım. Yeni ördüğüm başka bir şapka vardı ama fotoğrafını çekmedim hediye ettim.. bu attığım modelde kırmızı olan benim yaptığım ama net gözükmediği için örneği aldığımı da atıyorum. Eki Görüntüle 1379872