Boyundaki morluk ve sonrası

Pişamn olması gereken erkek arkadaşın değil, sensin.

Aldatan affedilmez, bu bir. Neden? Çünkü bir kere aldatan ikinci kez yine aldatır bal gibi.
Adama bak, neymiş tiksinerek yapmismis yalana bak. İnandin sen de he? bir de yedigi halti marifetmis gibi anlatıyor. Boyle bir seyi senin anlattığını düşün o napardi?

Bu adamın senin hayatından çıkmasi Allah'in bir lutfu.. Daha fazla birşey yapma, bırak gitsin.

sana bunu yapan erkek arkadasin hakkinda konu acman ve hala pisman olup olmayacagini bile dusunmen cok yanlis

Kafa yapılarınız uyuşmadığı için ayrıldınızsa neyini affettin adamın merak ettim. Neden barışmaya çalışıyosunuz?

Ayrılmaktan vazgeçtinizse affetmenize gerek olan bir durum yok çünkü ayrıyken başkasıyla sevişmiş sizinle beraberken değil.

Kızlar 3 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti. Kafa yapılarımız farklı olduğu için binevi mecbur kaldık ayrılmaya. Ama pişman olduk sonradan. Buluştuk ve boynunda kocaman bi morluk vardı. Sana her şeyi anlatıcam dedi. Kızla arkadaşının evinde tanışmış. Arkadaşı da beni hiç sevmez. Bunların arasını yapmaya çalışmış. Aralarında ön sevişme tarzı şeyler geçmiş. Ama içinin almadığını tiksindiğini beni unutmak için yaptığını söyledi. Bir gerizekalı gibi affettim ve dedim şimdi kızı arıyorsun anlatıyorsun barıştığımızı. Arkadaşının çok yakın arkadaşı olduğu için dedi yüzyüze söyleyeyim yoksa benim arkadaşımla aram bozulur hem de iyi bi insan vicdan azabı çekerim falan dedi kabul ettim. Kız geldi uzakta konuşuyorlar. Yanlarına gitmedim kız rencide olmasın diye. Tam tamına 45 dakika konuştular ben de dayanamadım yeterli bence bu kadar diyip yanlarına gittim. Ve bana aynen şunu dedi "senin burada ne işin var beni mi takip ettin ?" Halbuki biliyordu ama beni rezil etti kızın yanında gerizekalı falan dedi sonra kız kalkıp gitti. Kızlar bi açtı ağzını sen ne gurursuzsun ne çirkefsin o kıza bunu nasıl yaparsın seni istemîyorum barışarak hata yaptım falan dünyayı söyledi. Ben şok oldum tabii ki daha 1 saat önce ağlayan adam bi anda bana lanet etti. Sizce ne yapmaya çalıştı ve pişman olur mu ?
ne pisman olmasi ya, geri gelse kabul mu edeceksin?

Kızlar 3 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti. Kafa yapılarımız farklı olduğu için binevi mecbur kaldık ayrılmaya. Ama pişman olduk sonradan. Buluştuk ve boynunda kocaman bi morluk vardı. Sana her şeyi anlatıcam dedi. Kızla arkadaşının evinde tanışmış. Arkadaşı da beni hiç sevmez. Bunların arasını yapmaya çalışmış. Aralarında ön sevişme tarzı şeyler geçmiş. Ama içinin almadığını tiksindiğini beni unutmak için yaptığını söyledi. Bir gerizekalı gibi affettim ve dedim şimdi kızı arıyorsun anlatıyorsun barıştığımızı. Arkadaşının çok yakın arkadaşı olduğu için dedi yüzyüze söyleyeyim yoksa benim arkadaşımla aram bozulur hem de iyi bi insan vicdan azabı çekerim falan dedi kabul ettim. Kız geldi uzakta konuşuyorlar. Yanlarına gitmedim kız rencide olmasın diye. Tam tamına 45 dakika konuştular ben de dayanamadım yeterli bence bu kadar diyip yanlarına gittim. Ve bana aynen şunu dedi "senin burada ne işin var beni mi takip ettin ?" Halbuki biliyordu ama beni rezil etti kızın yanında gerizekalı falan dedi sonra kız kalkıp gitti. Kızlar bi açtı ağzını sen ne gurursuzsun ne çirkefsin o kıza bunu nasıl yaparsın seni istemîyorum barışarak hata yaptım falan dünyayı söyledi. Ben şok oldum tabii ki daha 1 saat önce ağlayan adam bi anda bana lanet etti. Sizce ne yapmaya çalıştı ve pişman olur mu ?
yuhhhh artık affetmıyeceksin herhalde :KK62:

insallah gercek yuzunu gostermeye devam eder.
Seni kandirmayi guzel beceriyor.
ayni numarayi yine yapsa yine affediceksiniz gibi.

yuuuh hala soruyomusun pişman olucakmı diye olsa nolur olmasa nolur bu adam adam değil zaten karaktersiz yaratık sadece şükret ucuz kurtulduğuna gitsin kimin başını yakıcaksa yaksın şu saatten sonra pislik...
:KK62:

Kizlar size konu sahibine hakaret etme hakkini kim verdi ?? Buaralar kk hanimlari fazla agresif, kizcagiz zaten uzgun bide siz ustune gitmeyin, zaten yaptigi hatanin farkında acisini da cekiyor daha moral verici yorumlar yapsaniz nolur yani

Yani illa her konuda kadinlari suclu cikarip yukleneceksiniz, bazilari adami es gecip konu sahibine cok cirkin laflar kullanmis

Adamı rahatlıkla es geçiyorum, çünkü eskiden beri aşırı kıskanç ve rahatlıkla tartışmalarında küfür edebilen bir adam, ailesi ha keza daha şimdiden ne zaman kapanacak? diye sorabilen bir yapıya sahip. Bunun üzerine yetmezmiş gibi konu sahibinin kendi ailesinde normal gördüğü giyim konusunu "bak ben sana izin veriyorum." diye lütuf diye gösteriyor, şimdiye kadar ayrılmak isteyip de ayrılamayan konu sahibi.

Evet, şimdiye kendiye kadar kendini tanımladığı gibi davranmayıp bundan sonra ona göre hareket ederse bundan sonra ilişikilerinde mutlu olur, başka şekilde mutlu olamaz. Paşa gönlünüz bilir konu sahibi. O adam pişman olmaz çok beklersiniz.

Ben de safkelebek safkelebek yazınca eski konularınıza baktım ve hatırladım sizi.

Oğlunun evleneceği kadının başörtülü olup olmamasını daha ortada fol yok, yumurta yokken dayatan aile aynı oğullarının boynundaki morluğu sorun etmez ya; işte ben de bu mantığa hastayım. Hep "hani marjinal bizdik" diyesim geliyor; gayet de rahat bir aileyiz ama erkek kardeşim boynu çürümüş olarak eve gelse bayağı bir sorun yaşar:KK14:

Konu sahibi, kendinizi üzmeyin. Zaten ilk elden kabul etmeniz hata ama olsun, yapmışsınız bir yanlış. Sevdiğiniz adamdan adam olmaz ne yazık ki. Lisede okurken bile böyle bir şey duymamıştım; şoke oldum. Muhtemelen pişman olmaz. Size gelip "Pişmanlıktan ölüyorum" dese bile gerçekten pişman olmamış olacağına emin olabilirsiniz.

Morluğu filan geçin, adam sizin onurunuzu ayaklar altına almış. Bu saatten sonra siz bilirsiniz.

canim benim, yapma bunu kendine ezdirme kendini bukadar. pisman olsa ne yazar...
ne gerek var bukadarina.... böyle insanlara tekmeyi basacaksin. defolup gitsin...ezdirme kendini bukadar!
Allah'indan bulsun.

Çocuk kararını vermiş o kızla cinsel ilişkiye devam etmek istiyor işi bitincede el değmemiş bir kızla aşık olmadığı halde evlenecek

iğrenç pislik herif yuh artık ya , hata sende adam yerine koymuşsun , bi güzel ağız dolusu saydıracaktın şimdi sen defol diycektin.

Bunca çirkinliğe rağmen halaaa pişman olurmu diye soruyorsunuz..yazık acıyın biraz kendinize yaaa..siz bu şekil davrandığınız müddetçe daha çok pişman olur merak etmeyin siz..

X