Boyundaki morluk ve sonrası

YUHHHHHHHHHHHHH BEEEEEEEE ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞ NEREDEN BAŞLAYIP NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRDIM ...
ADAM BELLİKİ SENİ ZERRE KADAR SEVMİYORR BU NET ! BE KADIN SEN NE KADAR GURURSUZSUN BE PESSS...!!!! YOK SENİ UNUTMAK İÇİN SEVİŞMİŞMİŞŞ YALAN YALAN HANİ TÜRK FİLMLERİNDE OLUYOR YA İÇİNCE KARŞISINDAKİNİ SEVDİĞİ KADIN SANIP YATIYOR ADAMCIKLAR SENİNKİDE ONDANDIR SEN SANMIŞTIR SEN :KK47:

gelir gelir üzülme bumerang gibi olmuş artık, arada gider ama mutlaka geri gelir.. öyle 2 gider 3 gelir yaşar gidersiniz..

seni unutmak için sevişeceğine, barışmak için çabalasaymış.
orasını burasını morarttırmış ve içi almamış tiksinmiş mi?
kız da bunu zorla mı morartmış.
ayrılık sonrası tekrar nasıl barıştınız, ilk adımı kim attı?

Unutmak için değil, canı çektiği için sevişmiş. Üzgünüm ama resmen sizi kullanarak diğer hatunu kıskandırmaya çalışmış ne pişmanlığı? Adamın pişman olup olmaması değil sizin bundan sonra ne yapacağınız önemli.

adam tercihini yapmis, siz pisman olup donmesini dusunuyorsunuz. bu olayi bu iliski tekrar gozden gecirin, benim migdem bulandi.

Işte benim açımdan ne kadar zor olduğunu düşünün affetmenin , üstüne bide onca laf yedim
Rabbim yaşatmasın kimseye durum kötü gerçekten ama canım benim hata sende ne diye o şekilde karşına gelen birini affediyorsun?Tamam sevince ölüyoruz karşımızdaki için ama bu kadar da ölmemeliyiz dimi ama? Bak sonuca...

Sen kizin gururunu dusunecek incelikte ol sevdigin adam senin gururunu hiçe saysin..
Kizla sevişmekten sıkılırsa pisman olur tabi neden olmasin..

3 yılınızı bu insan bozmasıyla heba etmişsiniz geçmiş olsun kız kardeş.. Daha da aşkımdan ölürüm diye nara atsa boş. Değil sevginizi , kokuşmuş çorabınız olsa vermeyin bu adama. Bu ne terbiyesizlik ya herif 3 yıllık ilişkiyi ezmiş geçmiş 3 haftada. Siz de diyorsunuz ki pişman olur mu ? Bu kadar değersiz değilsiniz. Kişi kendine değer vermedikten sonra karşı taraf hiç değer vermez bırakın ne hali varsa görsün artık ister boynunu morartsın ister gözünü morartsınlar umrunuzda olmasın bu saatten sonra. Ama benim anlamadığım bunca lafı nasıl yediniz yuttunuz kalkıp da bir şey diyemediniz size hakaret edişine.. Ne işin var burada deyip de sizi yalancı çıkarışına.. Keşke bir şeyler söyleseymişsiniz

Kızlar 3 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti. Kafa yapılarımız farklı olduğu için binevi mecbur kaldık ayrılmaya. Ama pişman olduk sonradan. Buluştuk ve boynunda kocaman bi morluk vardı. Sana her şeyi anlatıcam dedi. Kızla arkadaşının evinde tanışmış. Arkadaşı da beni hiç sevmez. Bunların arasını yapmaya çalışmış. Aralarında ön sevişme tarzı şeyler geçmiş. Ama içinin almadığını tiksindiğini beni unutmak için yaptığını söyledi. Bir gerizekalı gibi affettim ve dedim şimdi kızı arıyorsun anlatıyorsun barıştığımızı. Arkadaşının çok yakın arkadaşı olduğu için dedi yüzyüze söyleyeyim yoksa benim arkadaşımla aram bozulur hem de iyi bi insan vicdan azabı çekerim falan dedi kabul ettim. Kız geldi uzakta konuşuyorlar. Yanlarına gitmedim kız rencide olmasın diye. Tam tamına 45 dakika konuştular ben de dayanamadım yeterli bence bu kadar diyip yanlarına gittim. Ve bana aynen şunu dedi "senin burada ne işin var beni mi takip ettin ?" Halbuki biliyordu ama beni rezil etti kızın yanında gerizekalı falan dedi sonra kız kalkıp gitti. Kızlar bi açtı ağzını sen ne gurursuzsun ne çirkefsin o kıza bunu nasıl yaparsın seni istemîyorum barışarak hata yaptım falan dünyayı söyledi. Ben şok oldum tabii ki daha 1 saat önce ağlayan adam bi anda bana lanet etti. Sizce ne yapmaya çalıştı ve pişman olur mu ?

Konu sahibine kendi dusen aglamaz, sen zaten bile bile kabul etmissin, midesizsin deyince nasil yardim etmis oldugunuzu dusunuyorsunuz sasiyorum. Herkes her olaya ayni tepkileri vermek zorunda değil onemli olan yardimci olabilmek.
Konu sahibi sana gelince bu adamin sana karsi sevgisi ve en onemlisi saygisi yok. Böyle bir adam bundan sonra gelirse yaptiklarina pisman oldugu ve akillandigi icin degil, 3 yilin alışkanlığı ve aliskanligin getirdigi ozlem icin doner. Yine ayni seyi yapabilme potansiyeli var erkek arkadasinda.

Bildiğin oyun çevirmeye calismis sen gidince bozdugun için acisini senden cikarmis hala anlamadin mi ikinizi bir idare edecekti sen oraya gidince planlarini bozdun.simdi pişman olsa ne yazar o haysiyetsiz

Kızlar 3 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti. Kafa yapılarımız farklı olduğu için binevi mecbur kaldık ayrılmaya. Ama pişman olduk sonradan. Buluştuk ve boynunda kocaman bi morluk vardı. Sana her şeyi anlatıcam dedi. Kızla arkadaşının evinde tanışmış. Arkadaşı da beni hiç sevmez. Bunların arasını yapmaya çalışmış. Aralarında ön sevişme tarzı şeyler geçmiş. Ama içinin almadığını tiksindiğini beni unutmak için yaptığını söyledi. Bir gerizekalı gibi affettim ve dedim şimdi kızı arıyorsun anlatıyorsun barıştığımızı. Arkadaşının çok yakın arkadaşı olduğu için dedi yüzyüze söyleyeyim yoksa benim arkadaşımla aram bozulur hem de iyi bi insan vicdan azabı çekerim falan dedi kabul ettim. Kız geldi uzakta konuşuyorlar. Yanlarına gitmedim kız rencide olmasın diye. Tam tamına 45 dakika konuştular ben de dayanamadım yeterli bence bu kadar diyip yanlarına gittim. Ve bana aynen şunu dedi "senin burada ne işin var beni mi takip ettin ?" Halbuki biliyordu ama beni rezil etti kızın yanında gerizekalı falan dedi sonra kız kalkıp gitti. Kızlar bi açtı ağzını sen ne gurursuzsun ne çirkefsin o kıza bunu nasıl yaparsın seni istemîyorum barışarak hata yaptım falan dünyayı söyledi. Ben şok oldum tabii ki daha 1 saat önce ağlayan adam bi anda bana lanet etti. Sizce ne yapmaya çalıştı ve pişman olur mu ?

Bu erkeklere bu cesareti biz verdik bayanlar olarak.. ne af etmeli nede bunlarla bu tür şeyler yaşamalı..Herşey zıvanadan çıktı..

Hepsini geçtim... hepsini geçtim. Adam demiyorum herif diyorum. Herifin seni oyuncak yaptığı aşikar. Onda bi' anlaşalim. Yapmışsın bir hata ama hala gel gör ki pişman olur mu diyorsunuz.

Onu bilmemde umarım sen onu diyeceğim ( başka şey yazmak isterdim de barışırsın falan :KK60:) bir gün affettiğin için büyük pişmanlık yaşamazsın. :KK20: O arkadaşını da :KK67:

Oha diyorum tek kelimeyle!
Boyle bir sey ne gordum ne duydum.
Hadi affettin diyelim tamam adama inandik okey sevismis bir sey hissetmemis falan filan da kizla yuz yuze konusmasina nasil musade ettin ya? Hadi onu da ettin diyelim bir de onlar orda konusuyorlar ben bekledim 45 dakika diyorsun saf misin kizim sen?
Ayrica senin yuzune gerizekali falan demesi?!! Orada bi tane tokat patlatirdim ben heralde adamin sorunlari var bence.
Kusura bakma ama boyle sevgi olmaz bir kadin gururunu boyle ayaklar altina almamali.

X