Boyundaki morluk ve sonrası

Koşarak uzaklaş bildiğin şerefsizin teki ayrıca ön sevişme hikaye nasıl önsevişmeymiş boynu mosmor tam ilişki olsa dayak yemişten beter olcakmış desene...

Size hiç saygısı olmayan birinin pişman olmasını isteyecek kadar çaresiz olmayın lütfen. Bırakın pişmanlığı arkanıza bakmadan kaçın. Kurtulmuşsunuz.

Ay vallahi yok nasıl içiniz alıyor.
Adam master yapmış üç kağıtçılıkta.Hala pişman oldu diyorsunuz.Birde hakaretler işitmişsiniz vallahi ben olsam oracıkta kızı felan da suçlamam elime aldığım ilk taşla pekmezini akıtırım..Bir çakal kendisi ya.

Iyi de benden ayrıldığına ikna etmeye çalışacak olsa neden beni orada bekletsin ki hem öyle bir şey olsa bi gülümseme bi temas olurdu ikisinin de suratı asıktı
duymak istediğiniz özel bir cevap var mı? çünkü erkek arkadaşınızın sizi kandırdığına yönelik söylediğimiz tüm şeylere hayır öyle değil böyle diyorsunuz?
biz nereden bilelim gerçekten ne konuştular 45 dakika? adamın telefonda değil de yüzyüze görüşmek istemesi bile yeterince abesken hepitopu birkaç saat geçirdiği bir kızla bir de o 45 dakika konuşuyorlar.
bilemeyiz, siz de bilemezsiniz ama o kızla sadece önsevişmedi, son da sevişti, kızla tamamen kopmamanın yolunu yapmaya çalıştı siz olayın üzerine şap döktünüz, sinirlendi. olay bundan ibaret, sizi sevmiyor ve dönerse de başka bir yere kapılanamadığından dönecek naçizane tavsiyem dönerse kapıdan kovun

Herşey buraya kadar iyi hoş tamam da.. Pişman olur mu ne demek arkadaşım ya..! Çocuk sevişsin gelsin pişmanım desin affet. Kızın yanında rencide etsin affet. Ne diyim yani..!

O boyundaki morlukla beraber nasıl affettin ya. Ayrıca zevk almamışmış he he oldu! En büyük yalan bu.. Zevk almaya almaya mı morartmışlar birbirini. Ayrıca 45 dk ne diye bekledin. Seni sevmiyor bu adam bırak ne hali varsa görsün.

Hiç ağlama bence , adam sana nabtıgını anlatmış sende afetmıssın hayır ne beklıyordun kı :)

%200 katiliyorum kendi dusen aglamaz.

Sevisen adam gelince affedersen sen ne bekliyordun ki konu sahibesi kardesim ?

Zaten aldatilmayi sindirecek bir kisiliktesin, o adam serefsiz olabilir ama sen de midesizsin.

iyi madem öyle o kızla ilişkini tamamen bitir o zaman bu konuları konuşalım demek yerine bi de kalkıp yan masada ondan ayrılmasını beklediniz resmen kendinizi küçük düşürmüşsünüz ne öyle kasabın önünde ciğer bekleyen kedi gibi ayrılsın da geri bana dönsün diye beklemişsiniz çok hatalı bir davranış bile bile lades demişsiniz.

Kızlar 3 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti. Kafa yapılarımız farklı olduğu için binevi mecbur kaldık ayrılmaya. Ama pişman olduk sonradan. Buluştuk ve boynunda kocaman bi morluk vardı. Sana her şeyi anlatıcam dedi. Kızla arkadaşının evinde tanışmış. Arkadaşı da beni hiç sevmez. Bunların arasını yapmaya çalışmış. Aralarında ön sevişme tarzı şeyler geçmiş. Ama içinin almadığını tiksindiğini beni unutmak için yaptığını söyledi. Bir gerizekalı gibi affettim ve dedim şimdi kızı arıyorsun anlatıyorsun barıştığımızı. Arkadaşının çok yakın arkadaşı olduğu için dedi yüzyüze söyleyeyim yoksa benim arkadaşımla aram bozulur hem de iyi bi insan vicdan azabı çekerim falan dedi kabul ettim. Kız geldi uzakta konuşuyorlar. Yanlarına gitmedim kız rencide olmasın diye. Tam tamına 45 dakika konuştular ben de dayanamadım yeterli bence bu kadar diyip yanlarına gittim. Ve bana aynen şunu dedi "senin burada ne işin var beni mi takip ettin ?" Halbuki biliyordu ama beni rezil etti kızın yanında gerizekalı falan dedi sonra kız kalkıp gitti. Kızlar bi açtı ağzını sen ne gurursuzsun ne çirkefsin o kıza bunu nasıl yaparsın seni istemîyorum barışarak hata yaptım falan dünyayı söyledi. Ben şok oldum tabii ki daha 1 saat önce ağlayan adam bi anda bana lanet etti. Sizce ne yapmaya çalıştı ve pişman olur mu ?

lampi lampi (lumpi)
burası 100 Dönüm ormanı değil!
gerçek dünya, tiger gibi, winnie gibi, piglet gibi sevgi dolu, saf erkeklerle dolu değil

ne olduğunu yazmayayım, herkes yazmış
dönse ne olacak? bunu affeder misin anlamında yazmıyorum
bu dönüşüne inanmıştın, pişman olduğuna
şimdiki dönüşüne nasıl inanacaksın? dünyanın dilini de dökse inanabilecek misin ki içine su serpilsin?
aklının bir köşesinde soru işareti kalmayacak mı gerçek mi değil mi diye?

bu yüzden dönmüş dönmemiş, pişmanım demiş dememiş, artık bunlarla ilgilenme
ona karşı 3 maymunu oyna
onu görme, onu duyma, onunla konuşma!

Yas maksimum 17 bu genclik nereye gidiyor belli

Kızlar 3 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti. Kafa yapılarımız farklı olduğu için binevi mecbur kaldık ayrılmaya. Ama pişman olduk sonradan. Buluştuk ve boynunda kocaman bi morluk vardı. Sana her şeyi anlatıcam dedi. Kızla arkadaşının evinde tanışmış. Arkadaşı da beni hiç sevmez. Bunların arasını yapmaya çalışmış. Aralarında ön sevişme tarzı şeyler geçmiş. Ama içinin almadığını tiksindiğini beni unutmak için yaptığını söyledi. Bir gerizekalı gibi affettim ve dedim şimdi kızı arıyorsun anlatıyorsun barıştığımızı. Arkadaşının çok yakın arkadaşı olduğu için dedi yüzyüze söyleyeyim yoksa benim arkadaşımla aram bozulur hem de iyi bi insan vicdan azabı çekerim falan dedi kabul ettim. Kız geldi uzakta konuşuyorlar. Yanlarına gitmedim kız rencide olmasın diye. Tam tamına 45 dakika konuştular ben de dayanamadım yeterli bence bu kadar diyip yanlarına gittim. Ve bana aynen şunu dedi "senin burada ne işin var beni mi takip ettin ?" Halbuki biliyordu ama beni rezil etti kızın yanında gerizekalı falan dedi sonra kız kalkıp gitti. Kızlar bi açtı ağzını sen ne gurursuzsun ne çirkefsin o kıza bunu nasıl yaparsın seni istemîyorum barışarak hata yaptım falan dünyayı söyledi. Ben şok oldum tabii ki daha 1 saat önce ağlayan adam bi anda bana lanet etti. Sizce ne yapmaya çalıştı ve pişman olur mu ?

gerizekalı adam
canım üzgünüm ama bence ikinizi de idare edecekti 45 dakika ne ya...

Siz şu cümlenizle ozetlemişsiniz. Ne diyelim daha

o adamın yerinde olsam ben de aynısını derdim sana Hayır yani ben adam değilim diye bas bas bağıran adamları tepenizin en üst yerine cikariyorsunuz sonra teselli etmek bize düşüyor

X