Boyundaki morluk ve sonrası

Ohş, yalnız fena i*nelik yapmış eleman.

Duygudurum yaşayan dengesiz bi hödük kendisi, seviştiği kızdan baya hoşlanmış ve kızla yüz yüze gelince dayanamayıp yavşamış kıza, seni unutarak.
Eve dönünce kıza mesaj atmadıysa böörtlen değilim.

Son düzenleme:
Affetmeyeceğimi zaten söyledim. Ayrıca kıza böyle bîr şey yapmasına gerek yok mesajlarını gördüm kız hevesli zaten
vallahi bilemiyorum. aklıma başka mantıklı bir sebep gelmiyor. ya kişilik bölünmesi yaşıyor, ya o bir saatte kızla bir şeyler konuştular kıza hava yapmaya çalıştı, kıza başka bir şey söylemeye çalıştı.
ikinizi birden idare etmeye çalışıyor olmasın?

konu sahibesine pişman olmuş gibi yapıp diğeriyle sevişmeye devam eder zannımca

ona bunu kötüler buna onu
Aynen...Diğerine der bak gördün mü peşimden ayrılmıyor, konu sahibine der "ama iyi kız kırmak istemedim, güzellikle bitsin istedim" uzar gider...

Buluşmaya gittiğimde böyle şeyler duyacağımı bilmiyordum . Pişman olmasını da tabi ki istiyorum perperişan görmek istiyorum ama barışmak için değil biraz olsun içime su serpilsin diye
Şu anda sevişiyolardir
O insanda pisman olacak adamlik yok kabullen bunu

Telefonda ayrılamayacak kadar değerliymiş ve 45 dakika konuşacak kadar derin şeyler yaşanmış.Pişman olur muhtemelen olmasada döner belli ama önemli olan senin takınacağın tavır.Bırak pişman falan olup kendini hatırlatmasın.

tek koltukta iki karpuz taşımak istemiş, biri düşmüş kırılmış (o siz oluyorsunuz)

beyfendi için sorun yok diğer kızla muhtemelen devam edicek, sizde kırıldığınızla kalıcaksınız

benim tahminim o 45 dklık konuşma sırasında;
- kıza sizle ayrıldığını söyleyip ilişkinizi gizleyerek onunla devam etmek istediğini söyledi.
-sizin ısrarlarınız sonucu tekrar denemeyi düşündüğünü ama hevesli olmadığını söyleyerek muhtemel bir ayrılık sonrası kızı tekrar kapma planları yaptı.
- 3. bir ihtimal de kıza her şeyi açıkça söylemesi ve birlikte sizi aldatmayı düşünmeleri olabilir.

o kadar uzun konuşması, siz ortaya çıkınca sizi küçük düşürücü şeyler söyleyip hakaret edip diğer kıza "bu kız umrumda değil" mesajı vermesi, ayrılıktan kısa bir sonra çatır çatır sevişmesi zaten kimi önemsediğini çok net bir şekilde gösteriyor.

benim tahminim o 45 dklık konuşma sırasında;
- kıza sizle ayrıldığını söyleyip ilişkinizi gizleyerek onunla devam etmek istediğini söyledi.
-sizin ısrarlarınız sonucu tekrar denemeyi düşündüğünü ama hevesli olmadığını söyleyerek muhtemel bir ayrılık sonrası kızı tekrar kapma planları yaptı.
- 3. bir ihtimal de kıza her şeyi açıkça söylemesi ve birlikte sizi aldatmayı düşünmeleri olabilir.

o kadar uzun konuşması, siz ortaya çıkınca sizi küçük düşürücü şeyler söyleyip hakaret edip diğer kıza "bu kız umrumda değil" mesajı vermesi, ayrılıktan kısa bir sonra çatır çatır sevişmesi zaten kimi önemsediğini çok net bir şekilde gösteriyor.
Kıza beni unutamadığını söyleyecekti

Pişman olması hiç bişeyi değiştirmez hayatına tekrar almayı düşünmüyosundur umarım

Kıza beni unutamadığını söyleyecekti
size böyle söylemiştir. ona söylediği şey ise "öylesine tekrar denemek istiyoruz (hatta sizi ısrar ediyor şeklinde bile göstermiş olabilir), olmazsa eğer sana dönerim canım" tarzında yeşil ışık yakmadır. yani kim unutamadığım diyeceği bir kişiye yanına gelince geri zekalı der ki?

kesin seni kandırdı kızla yüzüze konuşurken
senden ayrıldıgına dair ikna etmeye çalışıyordu
sen gidincede planı bozuldu sana hakaret etti

kesin seni kandırdı kızla yüzüze konuşurken
senden ayrıldıgına dair ikna etmeye çalışıyordu
sen gidincede planı bozuldu sana hakaret etti
Iyi de benden ayrıldığına ikna etmeye çalışacak olsa neden beni orada bekletsin ki hem öyle bir şey olsa bi gülümseme bi temas olurdu ikisinin de suratı asıktı

Sizce ne yapmaya çalıştı ve pişman olur mu ?

Kıza, "bütün hatunlar peşimde" imajı vermiş herhalde 45 dakka, sizin rolünüzden haberiniz olmadığı küçük tiyatroyla da mesaj yerine ulaşmış, tabi kızın aklı varsa kendi hemcinsine gerizekalı diyen biriyle takılmaz, yok ama eleman pişman falan olmaz, hiç bir şey olmadı bundan sonra bi boru bulur kendine..

.
umut-sarikaya-sevgiliniz-yoksa-uzulmeyin.jpg

Kızlar 3 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti. Kafa yapılarımız farklı olduğu için binevi mecbur kaldık ayrılmaya. Ama pişman olduk sonradan. Buluştuk ve boynunda kocaman bi morluk vardı. Sana her şeyi anlatıcam dedi. Kızla arkadaşının evinde tanışmış. Arkadaşı da beni hiç sevmez. Bunların arasını yapmaya çalışmış. Aralarında ön sevişme tarzı şeyler geçmiş. Ama içinin almadığını tiksindiğini beni unutmak için yaptığını söyledi. Bir gerizekalı gibi affettim ve dedim şimdi kızı arıyorsun anlatıyorsun barıştığımızı. Arkadaşının çok yakın arkadaşı olduğu için dedi yüzyüze söyleyeyim yoksa benim arkadaşımla aram bozulur hem de iyi bi insan vicdan azabı çekerim falan dedi kabul ettim. Kız geldi uzakta konuşuyorlar. Yanlarına gitmedim kız rencide olmasın diye. Tam tamına 45 dakika konuştular ben de dayanamadım yeterli bence bu kadar diyip yanlarına gittim. Ve bana aynen şunu dedi "senin burada ne işin var beni mi takip ettin ?" Halbuki biliyordu ama beni rezil etti kızın yanında gerizekalı falan dedi sonra kız kalkıp gitti. Kızlar bi açtı ağzını sen ne gurursuzsun ne çirkefsin o kıza bunu nasıl yaparsın seni istemîyorum barışarak hata yaptım falan dünyayı söyledi. Ben şok oldum tabii ki daha 1 saat önce ağlayan adam bi anda bana lanet etti. Sizce ne yapmaya çalıştı ve pişman olur mu ?
Pişman olursa barışacak mısın??? Ben olsam o bebenin derisini yüzerim. Masada ne varsa kafasından aktarsaydın. Köpeğe bak. Ayyy beynimden vurulmuşa döndüm. Şaka mı bu. Kalbim sıkıştı. Sakın barışma onunla. Sevgisi yerin dibine batsın. Sana sevgili mi yok? Onu nasıl sevdiysen başkasını da seversin.

O boyundaki morluk olayı da ayrı abes. Ve sana gelip bunu anlatması. Sana beni elden kaçırma bak çok talibim var mesajı vermiş, sen de kalmışsın.

Kıza, "bütün hatunlar peşimde" imajı vermiş herhalde 45 dakka, sizin rolünüzden haberiniz olmadığı küçük tiyatroyla da mesaj yerine ulaşmış, tabi kızın aklı varsa kendi hemcinsine gerizekalı diyen biriyle takılmaz, yok ama eleman pişman falan olmaz, hiç bir şey olmadı bundan sonra bi boru bulur kendine..

.
umut-sarikaya-sevgiliniz-yoksa-uzulmeyin.jpg
O karikatür :KK70::KK70::KK70:

X