Tabii ki fark eden bir şey olmayacak ama bu kadar fedakarlığa bu kadar nankörlük sonrasında kıymetimi anlamasını ve pişman olmasını istiyorumPişman olsa ne fark edecek ki?
pişman olsa affedeceksin yani?pişman olur mu ?
Tabii ki fark eden bir şey olmayacak ama bu kadar fedakarlığa bu kadar nankörlük sonrasında kıymetimi anlamasını ve pişman olmasını istiyorum
Tabii ki fark eden bir şey olmayacak ama bu kadar fedakarlığa bu kadar nankörlük sonrasında kıymetimi anlamasını ve pişman olmasını istiyorum
Bunu nasıl sağlarsın biliyor musun? Her ywrden engelleyerek. Telefonlarını açmayarak. Seyret ondan sonra farklı numaralardan arayıp sana ulaşmaya çalışmayı... Bak nasıl tutuşur eteği.Tabii ki fark eden bir şey olmayacak ama bu kadar fedakarlığa bu kadar nankörlük sonrasında kıymetimi anlamasını ve pişman olmasını istiyorum
Affetmeyeceğimi zaten söyledim. Ayrıca kıza böyle bîr şey yapmasına gerek yok mesajlarını gördüm kız hevesli zatenpişman olsa affedeceksin yani?
muhtemelen kızla önsevişme falan değil bildiğin sevişti. kız bunu istemedi bu akıllı da seni kullanıp kızı kıskandırmaya çalıştı, bak hala peşimi bırakmıyor, mal elden gidiyor mesajı vermeye çalışmış kıza muhtemelen.
geçmiş olsun, bir bardak soğuk su iç üzerine.
Işte benim açımdan ne kadar zor olduğunu düşünün affetmenin , üstüne bide onca laf yedimAaaaay böyle bir şeyi nasıl affettiniz? Boynunda morlukla gelmiş karşınızaaaa rezillik ya. Siz affedin böyle o tabi ki döner ama yine aynısını yapmak kaydıyla. Tövbe Yarabbiiiim...
Affetmeyeceğimi zaten söyledim. Ayrıca kıza böyle bîr şey yapmasına gerek yok mesajlarını gördüm kız hevesli zaten
Kızlar 3 yıllık ilişkim 3 hafta önce bitti. Kafa yapılarımız farklı olduğu için binevi mecbur kaldık ayrılmaya. Ama pişman olduk sonradan. Buluştuk ve boynunda kocaman bi morluk vardı. Sana her şeyi anlatıcam dedi. Kızla arkadaşının evinde tanışmış. Arkadaşı da beni hiç sevmez. Bunların arasını yapmaya çalışmış. Aralarında ön sevişme tarzı şeyler geçmiş. Ama içinin almadığını tiksindiğini beni unutmak için yaptığını söyledi. Bir gerizekalı gibi affettim ve dedim şimdi kızı arıyorsun anlatıyorsun barıştığımızı. Arkadaşının çok yakın arkadaşı olduğu için dedi yüzyüze söyleyeyim yoksa benim arkadaşımla aram bozulur hem de iyi bi insan vicdan azabı çekerim falan dedi kabul ettim. Kız geldi uzakta konuşuyorlar. Yanlarına gitmedim kız rencide olmasın diye. Tam tamına 45 dakika konuştular ben de dayanamadım yeterli bence bu kadar diyip yanlarına gittim. Ve bana aynen şunu dedi "senin burada ne işin var beni mi takip ettin ?" Halbuki biliyordu ama beni rezil etti kızın yanında gerizekalı falan dedi sonra kız kalkıp gitti. Kızlar bi açtı ağzını sen ne gurursuzsun ne çirkefsin o kıza bunu nasıl yaparsın seni istemîyorum barışarak hata yaptım falan dünyayı söyledi. Ben şok oldum tabii ki daha 1 saat önce ağlayan adam bi anda bana lanet etti. Sizce ne yapmaya çalıştı ve pişman olur mu ?
Buluşmaya gittiğimde böyle şeyler duyacağımı bilmiyordum . Pişman olmasını da tabi ki istiyorum perperişan görmek istiyorum ama barışmak için değil biraz olsun içime su serpilsin diyeYuh diyorum sadece
Sevisirken Zevk almamis oyle mi
Morluk hemen oyle bi opmeyle olusmuyor ama bunun icin zaman lazim ve o zamanda da gayet zevk almis erkek arkadasiniz.
Affetmissiniz peki.
Bulusmaya gidiyosunuz ona da peki.
Ve o kizin yaninda sizi rezil ediyor.
Hala onun hakkinda pisman olur mu diyosunuz?
konu sahibesine pişman olmuş gibi yapıp diğeriyle sevişmeye devam eder zannımcaBenim şaşırdığım hala bu yalanlara inanan kadınlar olması.
Unutmak için yaptım ama içim almadı hikayesinin ne derece gerçek olduğunu deneyerek görüp hala pişman olur mu demeniz de ilginç. Olmaz ama sizin bu inanma hevesinizle pişman olmuş gibi yapar.