Boyunda Şişlik/Kitle

pinar85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
192
0
Bugün sağlık raporu almak için ocağa gittim. kalbimi dinleyen doktor sizde üfürüm var diyerek sağlık raporunu imzalamadı. Ben de başka bir ocağa gittim ve oradan rapor aldım. hatta kendi kendime doktora kızmıştım. kalpte üfürüm ya kalple ilgili olurmuş, ya kansızlıkmış ya da tiroid imiş sebebi.
Bugün makyajımı silerken boynumda ön sağda çene altında bi sertlik olduğunu hissettim. Ailemde kalp hastalığı var ve tiroid var. Ama bende de kansızlık var zaten.
Hangi bölümden randevu almalıyım şimdi? geçmişte tiroidimde düzensizlik vardı ama rayına oturmuştu. Guatr varsa bunun belirtileri nelerdir?

Teşekkürler
(evet ben acayip korkağım.. bu gece uyuyamam..)

ilk önce endokrinolojıye gitmelısın.. eger tıroid bezınde bı problem yoksa o zaten senı yonlendırır.
panık yapmana gerek yok bence. kalpte üfürüm dedikleri olay bayanların coğunda var zaten özellikle ''önceden tiroıd problemı yasamıs ve hassas yapılı bayanlarda''
korkmana hıc gerek yok.
cokk gecmıs olsunn..

Bugün sağlık raporu almak için ocağa gittim. kalbimi dinleyen doktor sizde üfürüm var diyerek sağlık raporunu imzalamadı. Ben de başka bir ocağa gittim ve oradan rapor aldım. hatta kendi kendime doktora kızmıştım. kalpte üfürüm ya kalple ilgili olurmuş, ya kansızlıkmış ya da tiroid imiş sebebi.
Bugün makyajımı silerken boynumda ön sağda çene altında bi sertlik olduğunu hissettim. Ailemde kalp hastalığı var ve tiroid var. Ama bende de kansızlık var zaten.
Hangi bölümden randevu almalıyım şimdi? geçmişte tiroidimde düzensizlik vardı ama rayına oturmuştu. Guatr varsa bunun belirtileri nelerdir?

Teşekkürler
(evet ben acayip korkağım.. bu gece uyuyamam..)

canım ben bugün aynı sebepten doktora gittim.sağ çene altımda bademciklerimin olduğu yerde sertlik wardı elime geliyordu.internnetn bakınca ödüm koptu açıkçası korkunç şeyler yazıyor.ama doktor endişelenicek birşey olmadığını söyledi.antibiyotik verdi bakalım inşallah geçicek.ama benim ağrım hiç yok.ağrı olması iyi bir bakıma enfeksiyon işaretiymiş.. inşallah hemen iyileşirsin endişelenme

bu arada kulak burun boğaza gitmelisin.tiroid de o kısımda olmuyor.tiroid olduğunu sanmam

X