Tekrar merhaba arkadaşlar. Bana da doktor (nörolog) d..d..l ilacını verdi. Bu sorun için verilen bir ilaçmış. Tansiyonu da düşüren bir ilaç aynı zamanda. Neyse. Doktor beyin tomografisi çektirmemi istedi. Çektireceğim; ama fazla radyasyon almaktan korkuyorum. Biliyorsunuzdur tomografi sık çektirmemek gerekiyor radyoaktif olması nedeniyle. Ama ben ilk kez çektireceğim ve belki de beyinde veya beyincikte gerçekten bir sorun var; ama tomografi henüz çekilmediği için çıkmadı ortaya... Çünkü doktor, bu sorunun beyincikteki bir problem nedeniyle olabileceğini söyledi. Diğer bir neden de, beynin oksijensiz kalması olabilirmiş (yani geçmişte yaşanan bir kafa travması)...Ama benim öyle bir sorunum olmadığı için, beyincikle ilgili olabilir malesef. Yakın bir zamanda tomografiye gireceğim ve sonuç çıkar çıkmaz doktora göstereceğim. Bu arada uzun süredir kullandığım antidepresanı bırakacağım, 2 haftadır çeyrek doz alıyorum ve bu titreme problemim çok arttı. Offff....... İstemdışı böyle bir şey olması çok berbat bir şey... Hele başkalarının fark etmesi çok daha berbat. Yaklaşık 9 senedir bu problemim var yani lisenin ilk senesinde başladı. Daha bu yaşta böyle bir sorunla yaşamak çok kötü, moralim bozuk. İnsanlarla sık sık iletişim halinde olmak zorundayım çünkü öğrenciyim. Yakında belki de işe başlayacağım... İnsanın psikolojik durumu, heyecanlanması, stres gibi faktörler daha da artırıyor bu sorunu; ama ben 2 senedir antidepresan kullanıyorum ve bıktım artık. Biriyle konuşurken heyecanlanmasam bile bu titremenin olması beni strese sokuyor. Kısır döngü gibi birşey. Bende sosyal fobi de vardı ama çok ilerleme kaydettim, eskisi gibi değilim daha rahatım insanlarla ilişkilerimde. Fakat bu titremeden kurtulamadım. D..d...l ilacı da bir işe yaramadı malesef. Kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu. Her gün içmedim ama etki göstermiyor malesef.