• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyun Fıtığı mı?

istemk

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
42
3
18
34
Bursa
Arkadaşlar merhaba. 1.5 ay önce boyun tutulmasıyla uyandım ve ardından aşırı baş ağrısı çektiğim için bir hafta sonra nörolojiye gittim. Mr çekindim tesadüfen bulunan beyimin sağ tarafında ( boynun tutulan ve ağrıyan kısmı ) kist olduğu ortaya çıktı ama ağrıların nedeni bu değilmiş. Kas gevşeticiler ağrı kesiciler kullandım bir süre ve boyun ağrım geçti sandım. Sonra ters bir harekette boynum kasıldı ilk defa, ve bu 15-20 snye sürdü. Şu anda da boynumun sağ tarafı, sağ omzun, kürek kemiği kısmım ve sağ gögsüme doğru uzanan bir ağrı var. Hatta bazen kürek kemiğim etime batıyor gibi hissediyorum.

İnternetten bir doktora tanıştım ve fıtık olabileceğini söyledi bende zaten randevu aldım gününü bekliyorum yine de size sormak istedim böyle bir durum ile karşılaşan var mı? ve randevu günüme daha 2 hafta var o zamana kadar evde nasıl bir çare bulabilirim buna?

Arkadaşlar merhaba. 1.5 ay önce boyun tutulmasıyla uyandım ve ardından aşırı baş ağrısı çektiğim için bir hafta sonra nörolojiye gittim. Mr çekindim tesadüfen bulunan beyimin sağ tarafında ( boynun tutulan ve ağrıyan kısmı ) kist olduğu ortaya çıktı ama ağrıların nedeni bu değilmiş. Kas gevşeticiler ağrı kesiciler kullandım bir süre ve boyun ağrım geçti sandım. Sonra ters bir harekette boynum kasıldı ilk defa, ve bu 15-20 snye sürdü. Şu anda da boynumun sağ tarafı, sağ omzun, kürek kemiği kısmım ve sağ gögsüme doğru uzanan bir ağrı var. Hatta bazen kürek kemiğim etime batıyor gibi hissediyorum. İnternetten bir doktora tanıştım ve fıtık olabileceğini söyledi bende zaten randevu aldım gününü bekliyorum yine de size sormak istedim böyle bir durum ile karşılaşan var mı? ve randevu günüme daha 2 hafta var o zamana kadar evde nasıl bir çare bulabilirim buna?
Ters hareketin sonucu korkacak birşey yok. Ters hareketlerden kaçın, masaj yaptir, sıcak komplesk yap. Geçmiş olsun

Back