• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyun fıtığı için bi tavsiyeniz varmı?

sevvalozdemir

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
20
0
16
Yalova
Arkadaşlar boyun fıtığından muzdaribim.doktora gittim sadece boyun egzersizleri verdi..tıpta,alternatif tıpta bildiğiniz herhangi bi kür,tedavi yöntemi varsa paylaşırmısınız lütfen.artık iyice rahatsız etmeye başladı.yardımlarınızı bekliyorum...

Eşimle spor yapmaya başlayalı ne belim ne boynum hiç ama hiç ağrımıyor oysa bir yıl önce fıtığım diye hem bel hem boyun neredeyse kendimi sakat hiisediyordum. Sporun yaptığı kaslarınızı güçlendirmek ve iskelet sisteminde tüm yükü eklem ya da disklere değil kaslara da vermek. Bazen ölüyorum yorgunluktan ama haftada iki gün mutlaka eşimle gidiyoruz. Önce en fazla yarım saat koşu bandı ya da ekliptik bisiklet sınra ağırlıkla 3 kg ile kol, baldır ve sırt çalışıyoruz. İnan bana ben tüp mide ameliyatı oldum. Artık sağlıklı yaşamı hedef edindim 40 yaşından sonra ben yaptıysam sen de yaparsın. Doktor arama lütfen spor yap bir yıldır, bir tane voltaren ya da başka bir kas ağrı kesicisi içmedim. Eşimle öyle anlaştık çocukları akşam yatırıp sitenin spor salonuna iniyoruz. Mutlaka düzenli haftada iki gün

Eşimle spor yapmaya başlayalı ne belim ne boynum hiç ama hiç ağrımıyor oysa bir yıl önce fıtığım diye hem bel hem boyun neredeyse kendimi sakat hiisediyordum. Sporun yaptığı kaslarınızı güçlendirmek ve iskelet sisteminde tüm yükü eklem ya da disklere değil kaslara da vermek. Bazen ölüyorum yorgunluktan ama haftada iki gün mutlaka eşimle gidiyoruz. Önce en fazla yarım saat koşu bandı ya da ekliptik bisiklet sınra ağırlıkla 3 kg ile kol, baldır ve sırt çalışıyoruz. İnan bana ben tüp mide ameliyatı oldum. Artık sağlıklı yaşamı hedef edindim 40 yaşından sonra ben yaptıysam sen de yaparsın. Doktor arama lütfen spor yap bir yıldır, bir tane voltaren ya da başka bir kas ağrı kesicisi içmedim. Eşimle öyle anlaştık çocukları akşam yatırıp sitenin spor salonuna iniyoruz. Mutlaka düzenli haftada iki gün

teşekkür ederim tavsiyeniz için.sanırım bende başlıyacam

canım geçmiş olsun.bir çare bulabildin mi
bende de boyun fıtığı var iki haftadır tedavi görüyorum büyük ölçüde azaldı
ama yaşam kalite mi düşüren ağrılar devam ediyor.

meraba canım.epeydir girmiyordum ,kusura bakma.cevabını yeni gördüm.herhangi bir gelişme yok bende.herkes hareket yap diyor.sende bi gelişme varmı.bu arada ne tedavisi görüyosun.fizik tedavi mi? işe yarıyormu,tecrübelerimizi aktaralım birbirimize

merhabalar , boyun problemlerinizi en aza indirmek ve yaşam kalitenizi arttırmak için egzersiz yapmalısınz .Ve düzenli yapılan egzersiz fayda sağlıyor .Boyun ağrıları için tecrübeli bir eğitmen eşliğinde yapılan klinik pilates gerçekten çok faydalı oluyor.

Back