• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyun Düzleşmesine Çare Bulanlar,Öneriler ?

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
2 ay önce başlayan baş dönmelerimin mide bulantısı ve kusmalarımın sebebi boyun düzleşmesiymiş inanamadım boynumda enseme ve kafa tasıma doğru gerginlik ve ağrılarım olurdu zaman zaman ama önemsemezdim geçerdi de kendiliğinden bu kez hepsi aynı anda gelince 2 aydır kendimi toplayamadım film çekti doktor sadece ama ne ilaçlar ne merhemler hiç bir işe yaramadı omzuma çanta tkamaz oldum 1 kg poşet bile taşıyamıyorum ağrılar mide bulantısıyla birlikte gergin şekilde geliyor ve yattıgım yerden kalkamıyorum çok zor durumdayım nasıl yatacağımı nasıl oturacağımı şaşaırdım 2. kez gittim doktora film cekmedi baska bi şekilde de incelemedi direk fizik tedaviye yönlendirdi beyin cerrahisine gidiyorum çünkü ağrılar kafa tasıma yönelik başka bi doktor gidicem sanırım MR çekilmesi gerek ama doktor istemeyince ben ne diceğimi bilemedim.

Bu rahatsızlıkları yaşayıp çare bulan öenerisi olan birde özellikle Boyun yastığı önerisi olan var mı yatamıorum normal yastık da çok zorluyor napacağımı şaşırdım çok kötüyüm 3 gün aralıksız süen ağrılarım oluyor. :50:

Çok geçmiş olsun..
Zor gerçekten kardeşimde de var ondan biliyorum..
Dr. Matress ın yastıkları güzel oluyor ben kullanıyorum babamda boyun fıtığı var diye ona da almıştım öncesinde..
Çok rahat bi yastık..
Umarım iyi gelir..

Çok geçmiş olsun..
Zor gerçekten kardeşimde de var ondan biliyorum..
Dr. Matress ın yastıkları güzel oluyor ben kullanıyorum babamda boyun fıtığı var diye ona da almıştım öncesinde..
Çok rahat bi yastık..
Umarım iyi gelir..

hemen araştırcam bende de babamda da var hatta ababmda fıtık da var o da arıyor yastık araştır alalım diyodu canım çok zor iskelet sistemine öyle her ilaçda fayda etmiyor kemik dokusu sonuçta teşekkür ederim...

geçmiş olsun öncelikle..

doktorum bana.. havluları ütüde ısıtıp rulo yapıp yastık yerine kullanmamı söylemişti.. 5 ay boyunca bu şekilde yattım ..

şimdide çok alçak bir yastıkta yatıyorum.. yuksek ve sert yastıkları kullandığım zaman ağrıarım tekrarlıyor çünkü :50:

Back