benim boynumda da bazen uyuşmalar ensemde ve sırtımda soğukluk hissi baş ağrısı kulak çınlaması vs oluyordu ve bana kireçleme dediler.hiçbirşey vermediler.dik durmaya çalışmamı söylediler.psikolojik olduğunda ağrılar çok yönlü olur yani belli bir kısımda olmaz başın her bölgesinde zaman zaman ağrı görülebilir.eğer ağrı tek bir yerdeyse o zaman fiziksel bir hastalık olma olasılığı daha yüksektir. zaman zaman bulanık görme gibi şikayetleriniz oluyor mu?arkadaşlar benimbaş ağrım baş dönmem kulak çınlamam daha bi sürü şikayetlerim var yıllardır herşeyim yapıldı bir türlü sonuç bulunamadı hep psikolojik diyorlardı.yeni bi dr gittim ve boynumdan kanyaklandığını söyledi düzleşme var dedi başka bir dr gittim doğuştan kemik uzunluğmu ne varmış ondan dedi fizik tedaviye başladım vitamin kas gevşeltici verdi bir de ilk gittiğim dr NOTROPİL verdi bu şekilde benim şikayetlerim azalıcak mı hiç bilmiyorum daha çok yeni tedavim ama şikayetlerim devam ediyor boyun rahatsızlığı olan arkadaşlar lütfen yazabilirler mi
arkadaşlar benimbaş ağrım baş dönmem kulak çınlamam daha bi sürü şikayetlerim var yıllardır herşeyim yapıldı bir türlü sonuç bulunamadı hep psikolojik diyorlardı.yeni bi dr gittim ve boynumdan kanyaklandığını söyledi düzleşme var dedi başka bir dr gittim doğuştan kemik uzunluğmu ne varmış ondan dedi fizik tedaviye başladım vitamin kas gevşeltici verdi bir de ilk gittiğim dr NOTROPİL verdi bu şekilde benim şikayetlerim azalıcak mı hiç bilmiyorum daha çok yeni tedavim ama şikayetlerim devam ediyor boyun rahatsızlığı olan arkadaşlar lütfen yazabilirler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?