• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyun düzleşmesi

haziran84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
106
0
96
40
Edirne
arkadaşlar benimbaş ağrım baş dönmem kulak çınlamam daha bi sürü şikayetlerim var yıllardır herşeyim yapıldı bir türlü sonuç bulunamadı hep psikolojik diyorlardı.yeni bi dr gittim ve boynumdan kanyaklandığını söyledi düzleşme var dedi başka bir dr gittim doğuştan kemik uzunluğmu ne varmış ondan dedi fizik tedaviye başladım vitamin kas gevşeltici verdi bir de ilk gittiğim dr NOTROPİL verdi bu şekilde benim şikayetlerim azalıcak mı hiç bilmiyorum daha çok yeni tedavim ama şikayetlerim devam ediyor boyun rahatsızlığı olan arkadaşlar lütfen yazabilirler mi

öncelikle geçmiş olsuna.s.
ben sürekli masa başı çalıştığım için yaklaşık 3 yıldır boyun düzleşmesi ile uğraşmaktayım...şikayetlerim şiddetli boyun ağrısı,sık sık tutulmalar ve anlık baş dönmeleri şeklindeydi...özellikle yolda yürürken ve merdiven inip çıkarken çok zorlanıyodum...beyin cerrahına gittim şikayetlerimi dinleyip boyun mr ı istedi...sonuç 2 tane küçük fıtık ve boyun düzleşmesi oldu...ilk 1 yıl sadece ilaç kullandım...tabi bunun dışında ıslak saçla dolaşmamaya ve kış aylarında boynumu sıcak tutmaya özen gösterdim...
2008 yılında şikayetlerim tekrar nüksedince bu sefer fizik tedaviye yönlendirdiler beni, 10 seans tedavi gördüm ve doğrusu çok memnun kaldım...şu an klima, rüzgar gibi durumlarda ağrım ve tutulmam oluyor ama kas gevşetici bi spreyim var, onu kullanıp kendimi kolladığım sürece sorun yokolumunekankayizsmile

tşk ederim size de çok geçmiş olsun...kafam çok karıştı 3 tane dr gösterdik hepsi ayrı şey söyledi nöroloji uzmanı baktı bişi yok dedi.yrn beyin cerrahına göstericem bakalım allah kimseye başınla ilgili problem vermesin ben yılkardır çekiyorum çok zor insanın hayatını engelliyor ve ayrıca çok şükür ki beyin emarım da bişi çıkmadı herkeze allahtan acil şifa diliyorum

arkadaşlar benimbaş ağrım baş dönmem kulak çınlamam daha bi sürü şikayetlerim var yıllardır herşeyim yapıldı bir türlü sonuç bulunamadı hep psikolojik diyorlardı.yeni bi dr gittim ve boynumdan kanyaklandığını söyledi düzleşme var dedi başka bir dr gittim doğuştan kemik uzunluğmu ne varmış ondan dedi fizik tedaviye başladım vitamin kas gevşeltici verdi bir de ilk gittiğim dr NOTROPİL verdi bu şekilde benim şikayetlerim azalıcak mı hiç bilmiyorum daha çok yeni tedavim ama şikayetlerim devam ediyor boyun rahatsızlığı olan arkadaşlar lütfen yazabilirler mi
benim boynumda da bazen uyuşmalar ensemde ve sırtımda soğukluk hissi baş ağrısı kulak çınlaması vs oluyordu ve bana kireçleme dediler.hiçbirşey vermediler.dik durmaya çalışmamı söylediler.psikolojik olduğunda ağrılar çok yönlü olur yani belli bir kısımda olmaz başın her bölgesinde zaman zaman ağrı görülebilir.eğer ağrı tek bir yerdeyse o zaman fiziksel bir hastalık olma olasılığı daha yüksektir. zaman zaman bulanık görme gibi şikayetleriniz oluyor mu?

arkadaşlar vaktiniz oldukça boyun ve sırt egzersizleri yapmanızı tavsiye ederim. bende de boyun düzleşmesi riski var bir takım egzersizleri yaptıktan sonra rahatlıyorum. internetten hangi tür egzersizlerin iyi geldiğini araştırabilirsiniz.. geçmiş olsun

Forum için çok değerli bilgiler. Bu deneyim ve tecrübeleri bu forum ortamında bulmak çok güzel. Buraya yazılan her şey için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Sağolun.

yastığı güzel söylemiş arkadaş. gidin yatak showroomlarına, deneyin, iyi bir yastık alın kesinlikle. belki de azalacak şikayetler, bir iki haftada düzelmezse, allah başımızdan eksik etmesin, doktorlara gidin.

merhaba kulak çınlaması ne şekilde oluyor acaba süreklimi yoksa zaman zaman mı oluyor? bende sürekli kulak çınlaması var ve 3 aydır sürekli oluyor:(

Teyzemde de oldu boyun düzleşmesi. Fıtık var dediler. Hiç bunu kontrol ettirdin mi?

Merhabalar forumda geziyordum ki baktım bu başlık tam bana göre.. 3 gündür şiddetli bir omuz ve boyun ağrım var resmen omuriliğim ağrıyor başımdada zaman zaman ağrı hisseder oldum zaman zaman mide bulantım ve baş dönmemde var yarın doktora gitmeyi düşünüyorum daha önce fizik tedavi doktoruna gitmiştim ve bana kremle beraber hareket yapmamı söyledi gram etki etmedi düzleşmem varmış ama bu ağrı dayanılacak gibi değil sizce nörologa mı gitmeliyim bir fizik tedaviciye mi :( resmen yazarken yoruldum.. Allah herkese şifa versin..

Kineziterapi ile Boyun, Bel, Skolyoz, Eklem, Diz, Ayak, Kalça, Omuz, Sirt Tedavileri. Ameliyatsız, İlaçsız ve İğnesiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back