• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyun düzleşmesi

hilalllln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
7
0
1
24
Bir gün kolum ve yüzüm karıncalanma oldu acile gittim nörolojik bişey yok dedi sonra kalbe gittim birşey yok sedi KBB birşey yok boyunda düzleşme dediler ama hala devam ediyor kafamda kolumda ve yüzümün bir tarafi karıncalanma şeklinde tek başına düzleşme yapmaz fitikta vardır dediler mr çekindim sonuç bekliyorum aynı şekilde yaşayan varmı yaşayıp iyi gelen birşeyler yapan

Gergin misin ? Vücudun tepki veriyor olabilir. Bi duş al, kremle kendini masaj yap dene bakalım.

Boyun düzleşmesi basit bişey değil Benımde uyuşuyor vücudum hatta ara ara parmaklarım kitleniyor ,1 hafta ayak parmağımı hissetmediğim oldu . çok ilerlemiş ters dönebilir bian önce yüzme -fiziktedavi al denildi… felce kadar yolu var sakın ihmal etmeyin
Yastık aldım baya rahatlattı size atayım linkini .

Boyun düzleşmesi basit bişey değil Benımde uyuşuyor vücudum hatta ara ara parmaklarım kitleniyor ,1 hafta ayak parmağımı hissetmediğim oldu . çok ilerlemiş ters dönebilir bian önce yüzme -fiziktedavi al denildi… felce kadar yolu var sakın ihmal etmeyin
Yastık aldım baya rahatlattı size atayım linkini .
Yani yüze vurması normal demi ben hala oradayım ondan olduğunu öğrendiğim zaman çok rahatliycam

bunları yapın . Benım yüzümde olmadı
Bende boyun fıtığı hem düzleşme çıktı sakın ihmal etmeyin doktorlar ağız kenarıyla konuşuyor dikkat edin kendınıze .

Eklentiler

• IMG_6531.jpeg
    IMG_6531.jpeg
    93,3 KB · Görüntüleme: 8
Back
X