• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyun düzlesmesi

Ceren0134

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
2.169
5.156
158
39
Bu rahatsızlıgi olan arkadaşlar manuel terapi yaptirip rahatlayan var mi :(( nasıl kurtulurum diye araştırma yapıyorum Manuel terapi ve yüzme en iyisi sanirim

Özel hiçbir şey yapmadım yıllar oldu, dönem dönem ağrılar ve tutulmalar yaşıyorum ama yaşam kalitemi çok fazla etkilediğini söyleyemicem. Ben de yüzmeye gitmeyi düşünyorum.

Bende şiddetli baş ağrısı oluyor :( sürekli yorgunluk iştahsızlık ortapedi yastık kullanıyorum geceleri sıkıntı yok yataktan çıkınca başlıyor

Yıllar önce boyun düzleşmesi olarak başlamıştı. Git gide artan ağrılar ve batma hisleriyle doktora gittiğimde 4 adet fıtık oluştuğunu öğrendim. Fizik tedaviden sonra düzenli olarak yüzmeye gittim o dönem çok iyi geldi ancak kış geldiğinde sıcak soğuk dengesizliği ağrılarımı iyice çoğalttı. Saçların ıslak kalmamasına çok dikkat ediyorum. Bir de rüzgar alırsa dayanılmaz ağrılar 😓

Yüzmeye gitmek gerçekten o süreç için ağırları bitiriyor. Ama yüzmeyi kesince yine aynı tas aynı hamam. Bıktım vallahi.

Yüzme olayı çok faydalı ama gerçekten de bırakınca daha kötü zorluyor yaz kış devam etmek çok zor çünkü :(

Yıllar önce boyun düzleşmesi olarak başlamıştı. Git gide artan ağrılar ve batma hisleriyle doktora gittiğimde 4 adet fıtık oluştuğunu öğrendim. Fizik tedaviden sonra düzenli olarak yüzmeye gittim o dönem çok iyi geldi ancak kış geldiğinde sıcak soğuk dengesizliği ağrılarımı iyice çoğalttı. Saçların ıslak kalmamasına çok dikkat ediyorum. Bir de rüzgar alırsa dayanılmaz ağrılar 😓
Bende bugün öğrendim boyun düzleşmedi be fıtık çıktı çok korkuyorum nasıl bir rahatsızlık felçliye kadar gidiyormuş ilerde

Back