Boyun düzleşmesi yardım arkadaşlar

Allah yardımcımız olsun bende 3 aydır çekiyorum yok ağrım bitmiyor geçmiyor egzersizleri yapıyorum ilaç içiyorum sonuç kocaman bir sıfır şimdi de Manuel terapi te gidicem inşallah ise yarar

Artik ciddi ciddi uykularim haram oldu. Ilk bas bu kdr degildi simdi asiri derecede hissettiriyor. Sabahlari kalktgmda boynumun ve omuzlarimin agrisini tarif edemem. En yumusak yastiklarda uyuyabiliorm anca.

Artik ciddi ciddi uykularim haram oldu. Ilk bas bu kdr degildi simdi asiri derecede hissettiriyor. Sabahlari kalktgmda boynumun ve omuzlarimin agrisini tarif edemem. En yumusak yastiklarda uyuyabiliorm anca.
Ortapedik yastık ciddi anlamda fayda ediyor gece uykusuna

Arkadslar 2 hafta olcak cekiyrm boyun düzlesmesi degil ama kulunctu bugun cok sukur iyim vicks varya naneli krem onu kullanin cok ise yario divloflam die bide agri kesici var onj ictm bugun ilk defa iyim cok sukur hergun igne vurulyrdm kalbime vuruodu agri allab yardimciniz olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…