• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyun düzleşmesi ve fıtık

Christian_Louboutin

Tek askim ve iki kizim
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
700
19
318
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ,
Ben takın zamanda el ve parmak uyuşması şikayetiyle bi özel hastaneye gittim. Beyin ve boyun mr ı emg çekildi . Beyin mr ı ve emg temiz çıktı ama boyun mr ında düzleşme ve fıtık çıktı sğrılarımdan uyuyamıyırum ellerimdeki güç kaybıda cabası. Eşimde bana bu işin en iyisi Aybars Akkor a götürelim dedi. Gittik muayene sonrası ozon ve masaj tedavisi verdi kendi muayenesinde uzman doktorlar tarafından.Uyduruk bi ağrıı kesici yazdı. Neyse haftada bir gittim ama canım çok yandı masaj da. Bide bir makinede boynumu çektiler. 4. Hafta gidemedim bıynumu sağa dönemiyorum . Üstelik bide beze çıktı boynumun solunda fındık kadar. Ağrılarım 10 katı arttı. Dün bi arkadaşım aynı sorunsan devlet hastanesine gittiğini ve ağrılar için bi ilaç yazdığını ona çok çok iyi geldiğini soyledi. Prospektusu okudum aldım bi tane. Yanımada 5 tane falan verdi. Dün akşam sihir gibi ağrılarım hafifledi. Doktora danışmadan kullandım şimdi başka bir doktora gidicem. Günahları bıynuna ama para tuzağımı acaba diyede düşünmeden edemedim diğer doktor için. Madem bir ilaç ağrılarıma iyi gelecekti sen tvlerde çıkan bu işin en iyilerinden birisin herhalde bu ilacı bilmiyo olamazsın ne diye yazmadın. Beni ağrılardan öldürdün. Yok ızon iğneleri yok masaj yok boyun çekme makinesi dünya paralar döktüm anlatamam üstelik boynum eskisinden daha kötü oldu. Beze çıktı ağrılarım arttı. Şimdi tekrar bşr doktora gidşcem eğer bir zarar vermişlerse tazminat açıcam diyorum. Benim sorum şu bildiniz sizi bu konusa baya iyi yönlendiren ve tedavi eden bir doktor var mı önerenileceğiniz.

Back