How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Boyun düzlesmesi olan var mi??

1Kamelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
243
93
48
32
Arkadaslar gecen hafta mr cekildim ve boyun duzlesmesi cikti. Doktor duxet ilac verdi gonderdi. Fizik tedaviye git dedi gittim ordaki kadinda ne yaparsan yap eskisi gibi olmaz boynun geri duzelmez dedi. Hareket verdi gonderdi. Internetten birkac video izledim doktorlar onlardanda gecer diyenler var. Bu hastaligi yasayip duzelen var mi? Ayrica ne gibi belirtileri oldu sizde ne gibi sorunlara yol acti?

Mrb arkadaşım yaklask 5-6yıldr bu durum bende var..yılda bır yada ıkı kere agır agrılar yasıyorm ve bı hafta sonunda dr da buluyırm kendımı..onlar dısında kolumda uyusukluk yapıyor agrı oluyor..agır bısey kaldrsam kolum agrıyor..boynumn yan tarafı agrıyor..her doktora gttgmde hareketler verıyor ılac verip yolluyor..tabi o hareketleri yapan varmı yok:(

Ben 1 haftadir yapiyorum. Ama surekli her gun o hareketleri yapmak imkansiz gibi bir sey. Omur boyu cekecegiz desene. Cok agrilarimizin olmamasi icin dikkatli yasamamiz lazim

Ben 1 haftadir yapiyorum. Ama surekli her gun o hareketleri yapmak imkansiz gibi bir sey. Omur boyu cekecegiz desene. Cok agrilarimizin olmamasi icin dikkatli yasamamiz lazim
Aynen canm..sogukta kalmamamz lazımmış yastıgımızı iyi secmemiz lazım..ve en onemlisi dik durmak lazımmış dr oyle soyledi..bide bana cok agrın oldgunda duvara ellerini koyup butun gücünle ittirir gibi yap dedi..

Yaa deneyecegim canim sagol boyun yastigi aldim ben de bakalim. Doktor sonuclarima.bakti duzlesme var dedi. Ciddi bir hastaligin yok dedi ilac yazdi gonderdi sadece

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...csuzluk-adini-koyamadigim-hastaligim.1046370/ Bu konuya yazmıstım ama size de yazmak istedim. Yazdığım içeriğin aynısı aşağıda yer almakta. Boyun düzleşmesi için okumanızı öneririm. Geçmiş olsun.

Boyun düzleşmesi dikkat edilmesi gereken bir hastalık. Geçtiğimiz zamanlarda bende yakalandım. Genelde gençlerde görülüyormuş zaten doktorum öyle söylemişti. Boyun düzleşmesi gerçekten çok boyun ağrısı ve baş ağrısına yol açıyor. Benim hastalığım cok ilerlemeden fark edildiği için pek sıkıntı yaratmadı. Ufak bir fizik tedavi ile beraber evde uyguladığım boyun düzleşmesi egzersizleri sayesinde kolaylıkla kurtuldum. Sizlere önerim bilgisayar başında iş yapıyorsanız veya az hareket ediyorsanız, örgü örüyorsanız masa başı iş yapıyorsanız sık sık boyun düzleşmesi egzersizlerini yapın. Bu egzersizler sadece hasta kişiler için değil hastalığı önlemek amaçlı da yapılıyor. Çünkü boyun düzleşmesinin en büyük nedeni kesinlikle boyun kaslarının syanlış pozisyonda uzun süreli kalması.

Boyun düzleşmesi egzersizleri konusunda bulduğum en iyi kaynak :

Bende hastalığım süresince bu egzersizlerin aynısını yaptım ve masa başında ders çalışmak zorunda oldıuğum için uzun süreli olarak (tıp fakültesi öğrencisiyim) sürekli belli aralıklarla bu egzersizleri uyguluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yeni bir tedavi ürünü buldum.Koreden geliyor.İnan ağrılara veda ettim.Sadece Ağrı'yı baskılamıyor tedavi ediyor.Ve hiçbir yan etkisi de yok.You tube üzerinden onemore olarak kullanıcı yorumlarını izle.Ürün gerçekten etkileyici ama kullanmadan ne dediğimi anlayamazsın.Zaten firma da kullanmadan anlayamazsın anlamadan anlatamazsın diyor.Ürün biraz pahalı ama değer.Ucuza almanin yolunu da buldum. Düşünürsen ucuz alma yontemini bildiririm. Farklı hastalıklarla alakalı farklı kullanımyöntemleri var. Sağlıkla kalın

Back