Cevabın için çok teşekkür ederim.Benim mart ayında sevgilimle buluşmam lazım en çok o yüzden tedirginim.O zamana kadar kalın olanlar gitse bariArkadaşım ben lazer magduruyum bogazima kadar killiydim o derece umutsuz olma sabir cok suruyor ben soyliym en az 2 sene ama sakin birakma cok rahat ediceksin ayrica iz hic kalmadi ama cukur olarak cok dikkatli bakinca izler oluuor
Madecasol ve sarı kantaron sürüyorum ama kırmızı lekeler var biraz. Hiç bırakmam özgürce boynumu kaldıracağım günü hayal ediyorum :)ben ayda 1 seans yaptiriyordum cok iyi bak leke kalmasin ama.sakin sakinnn birakma cok sabirli ol
Arkadaşım ben lazer magduruyum bogazima kadar killiydim o derece umutsuz olma sabir cok suruyor ben soyliym en az 2 sene ama sakin birakma cok rahat ediceksin ayrica iz hic kalmadi ama cukur olarak cok dikkatli bakinca izler oluuor
Peki sizin kalın olan boyun tüyleriniz tahmini kaç seans sürmüştür? Bu arada içime su serptiniz:)2 sene çok uzun surmus sizinkisi. Normalde 1 yılda bitiyor. Ben aksattigim halde yani iki uc ay gitmediğim olduğu halde 2 yıldan az surdu. Siz her ay gidip 2 senede bitmis. Çukur da kalmaması lazım siz nereye gittiniz ?
2 sene çok uzun surmus sizinkisi. Normalde 1 yılda bitiyor. Ben aksattigim halde yani iki uc ay gitmediğim olduğu halde 2 yıldan az surdu. Siz her ay gidip 2 senede bitmis. Çukur da kalmaması lazım siz nereye gittiniz ?
arkadasim iyilesme suresi 8 aydir arastirirsaniz gorursunuz benim ayak parmaklarimdan tutun brlim gobegim heryerim igneli ike bittiMadecasol ve sarı kantaron sürüyorum ama kırmızı lekeler var biraz. Hiç bırakmam özgürce boynumu kaldıracağım günü hayal ediyorum :)
merhaba nerde yaptırdınız?arkadasim iyilesme suresi 8 aydir arastirirsaniz gorursunuz benim ayak parmaklarimdan tutun brlim gobegim heryerim igneli ike bitti
merhaba nerde yaptırdınız yardımcı olur musunuz?2 sene çok uzun surmus sizinkisi. Normalde 1 yılda bitiyor. Ben aksattigim halde yani iki uc ay gitmediğim olduğu halde 2 yıldan az surdu. Siz her ay gidip 2 senede bitmis. Çukur da kalmaması lazım siz nereye gittiniz ?
Peki sizin kalın olan boyun tüyleriniz tahmini kaç seans sürmüştür? Bu arada içime su serptiniz:)
m
merhaba nerde yaptırdınız yardımcı olur musunuz?
teşekkürleeyüzümü yüzde doksan doğa iğneli epilasyonda yüzde onuda burada ankarada sevgi güzellikte yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?