• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Boyun bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Alonsey

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
40
1
16
Merhaba kızlar, boyun bölgeme iğneli epilasyona başladım.Daha 1 seans gördüm.Benim gibi boyun bölgesinde kılları olup ( bu arada tüy değil kıl baya kalın) sonuç alanlar kaç seansta boyun kıllarından kurtuldu ?

Arkadaşım ben lazer magduruyum bogazima kadar killiydim o derece umutsuz olma sabir cok suruyor ben soyliym en az 2 sene ama sakin birakma cok rahat ediceksin ayrica iz hic kalmadi ama cukur olarak cok dikkatli bakinca izler oluuor

Arkadaşım ben lazer magduruyum bogazima kadar killiydim o derece umutsuz olma sabir cok suruyor ben soyliym en az 2 sene ama sakin birakma cok rahat ediceksin ayrica iz hic kalmadi ama cukur olarak cok dikkatli bakinca izler oluuor
Cevabın için çok teşekkür ederim.Benim mart ayında sevgilimle buluşmam lazım en çok o yüzden tedirginim.O zamana kadar kalın olanlar gitse bari :( uzun zamandır görmedi bi bakacak sakallı bir kız of of

ben ayda 1 seans yaptiriyordum cok iyi bak leke kalmasin ama.sakin sakinnn birakma cok sabirli ol

ben ayda 1 seans yaptiriyordum cok iyi bak leke kalmasin ama.sakin sakinnn birakma cok sabirli ol
Madecasol ve sarı kantaron sürüyorum ama kırmızı lekeler var biraz. Hiç bırakmam özgürce boynumu kaldıracağım günü hayal ediyorum :)

2 sene çok uzun surmus sizinkisi. Normalde 1 yılda bitiyor. Ben aksattigim halde yani iki uc ay gitmediğim olduğu halde 2 yıldan az surdu. Siz her ay gidip 2 senede bitmis. Çukur da kalmaması lazım siz nereye gittiniz ?

2 sene çok uzun surmus sizinkisi. Normalde 1 yılda bitiyor. Ben aksattigim halde yani iki uc ay gitmediğim olduğu halde 2 yıldan az surdu. Siz her ay gidip 2 senede bitmis. Çukur da kalmaması lazım siz nereye gittiniz ?
Peki sizin kalın olan boyun tüyleriniz tahmini kaç seans sürmüştür? Bu arada içime su serptiniz:)

benim cok kotuydu lazer yaptirdigimdan dolayi uzun surdu cukur flaan kalmadi iz de yok

Madecasol ve sarı kantaron sürüyorum ama kırmızı lekeler var biraz. Hiç bırakmam özgürce boynumu kaldıracağım günü hayal ediyorum :)
arkadasim iyilesme suresi 8 aydir arastirirsaniz gorursunuz benim ayak parmaklarimdan tutun brlim gobegim heryerim igneli ike bitti

m
merhaba nerde yaptırdınız yardımcı olur musunuz?

ben birkac yere gittim acikcais bakirkoye nekaya gittim bir sure orasi guzel ama ordaki teyze artik cok yaslandi ayrica cok pahali 😊 eski zaman taksimde yuzumu yaptirmistim.. smdi bahcesehire gecicem 😊 baya yer dneedim gittigim yerler iyi isinde uzmanlar sadece bu isi yapiyorlar.

Peki sizin kalın olan boyun tüyleriniz tahmini kaç seans sürmüştür? Bu arada içime su serptiniz:)

Ben kendi epilasyonumdan ornek vererek söyleyebilirim sadece kalın kıllar inşallah yanlış hatirlamiyorumdur 4,5 seanstan sonraydi herhalde göze gelmemeye başladılar. Su serpilsin çünkü 2 yıl yanlış iğneli yapıldıysa bitmez ama doğru yapılırsa 1 yıldan az sürüyor ben tüyler azalınca uzun ara verdim o yüzden 1 yıl buldu. 6,7 ayda çok rahatlamıştım. Buradada devam edince bitti. Toplasam yine 1 yıl olmuyor herhalde. Benimki biraz daginik oldu çünkü

Back