Boyun biyopsisi

Muezzaa

Ey akşam vapuru, sana mı kalır dünya
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
741
971
33
Kızlar daha önce tiroit için boyundan biyopsi yaptıran var mı? Acıyor mu? Tehlikeli görünen bir nodül çıktı, acilen yaptırmam gerekiyor ama doktor "lokal anestezi bile yapmıyoruz" deyince korktum, yaptıramadım. Bilen var mı, nasıl oluyor süreç?

Korkmayın, acımıyor. Sadece tuhaf bir his biraz. Endişe edecek birşey yok. Bir an önce yaptırın ki içiniz rahat etsin.

Benim ablamda ve bende multi nodüler guatr var..ona biyopsi yapmışlardı kolaymış demişti...ben sadece usg ve sintigrafi yaptırdım nodülün biri 4 santim doktor ameliyat dedi ..nisanın 28 i ameliyat olacağım ..korkma..

Benim ablamda ve bende multi nodüler guatr var..ona biyopsi yapmışlardı kolaymış demişti...ben sadece usg ve sintigrafi yaptırdım nodülün biri 4 santim doktor ameliyat dedi ..nisanın 28 i ameliyat olacağım ..korkma

Bende de vardi nodul her sene bi kere biyopsi yapiliyordu sonunda ndul 4cm gecinde ameliyat oldum ..biyopsi de panige kapilmassan acımıyor ama sonrasinda yutkunurken bi kac gun acı oluyor aslinda buda yapan doktora bagli cok deneyimli biri yaparsa o acıda olmuyor

Merhaba kizlarr benim biyopsi acimişti sonradan da 1 hafta boyunca yutkununca sanki iğne batiodu.

Bende de troıt var ama bu nedenden bıyopsi yapılmadı. Lenf kanserınden suphlenıldıgı ıcın boynumun arka kısmından ıgneyle sıvı alınmıstı. Degısık bır hıs. Bı 10 yıl kadar oldu.Cok Agrı hıssettıgımı hatırlamıyorum. Sadece 5 10 dk ayaga kalkma dedı dr. Baş donmesi olabılımıyormus. Zannetmıyorum sıkıntı olcagını korkmayın lutfen.cok gecmıs olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…