- 1 Ağustos 2021
- 413
- 518
- 33
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
-
Teşekkür ederim cevap için. Doktora tekrar gideceğim.Yaşınıza göre fıtık için çok erken ama artık geeçi belli de olmuyor ki her yaşta herşey mümkün. İnşallah değildir ama ihmal etmeyin
Ben 19 yaşındayken boynumda iki fıtık vardı yaşla ne ilgisi var anlayamadımYaşınıza göre fıtık için çok erken ama artık geeçi belli de olmuyor ki her yaşta herşey mümkün. İnşallah değildir ama ihmal etmeyin
Siz nasıl anladınız yani belirtileriniz nelerdi? Bir de doktor teşhisi mr sonucuna göre mi koyuyor?Ben 19 yaşındayken boynumda iki fıtık vardı yaşla ne ilgisi var anlayamadım
Evet MR gerekiyor. Doktorum muayenede fıtık büyük olasılıkla dedi ama emin olmak için MR çekildiSiz nasıl anladınız yani belirtileriniz nelerdi? Bir de doktor teşhisi mr sonucuna göre mi koyuyor?
Benim de tutulmam oluyor. Boynum sağa tam dönmüyor. Hafif şişlik de var sanki sağ tarafta. Teşekkür ederim cevap için.Evet MR gerekiyor. Doktorum muayenede fıtık büyük olasılıkla dedi ama emin olmak için MR çekildi
Boynum ağrıyordu, tutulmalarım oluyordu, kolum uyuşuyordu, ensemi birşey ısırıyor gibi hissediyordum, bende şişlik de vardı, güç kaybı vardı
Boynum küçükten beri ağrır aslında. İşe başlayalı beri mecburen bilgisayar başındayım hep. Daha da kötü olduO kadar süre bilgisayar başında oturursanız fıtık olmasa bile bu şikayetler olur.
Yaşam tarzınıza göre normal
Boyun düzleşmeniz olabilir, fıtık olabilir, yanlış oturuyor olabilirsiniz, hareketsizlikten olabilir, başka bir hastalık da olabilir
Doktora gitmeli ve verilen hareketleri yapmalı doğru oturmalısınız
Rica ederimBenim de tutulmam oluyor. Boynum sağa tam dönmüyor. Hafif şişlik de var sanki sağ tarafta. Teşekkür ederim cevap için.
Ankilozan spondilit hastalığını doktorlar hastaya anlatırken deprem dede hastalığı olarak anlatırlar yani kamburlaşma hastalığıdır.boyun ağrısıyla çok da alakalı değil yani bu hastalıkRica ederim
Önce ortopediye gidin, yönlendirirse nörolojiye gidin, MR mutlaka talep edin
Sonuç ne çıkarsa çıksın romatoloğa da gitmenizi tavsiye ederim. Ankilozan spondilit diye bir hastalık var, bence bu yöndende bir muayeneden geçmeniz hayrınıza olur
Ben ankilozan spondilit hastasıyımAnkilozan spondilit hastalığını doktorlar hastaya anlatırken deprem dede hastalığı olarak anlatırlar yani kamburlaşma hastalığıdır.boyun ağrısıyla çok da alakalı değil yani bu hastalık
Ankilozan spondilit hastalığını doktorlar hastaya anlatırken deprem dede hastalığı olarak anlatırlar yani kamburlaşma hastalığıdır.boyun ağrısıyla çok da alakalı değil yaniRica ederim
Önce ortopediye gidin, yönlendirirse nörolojiye gidin, MR mutlaka talep edin
Sonuç ne çıkarsa çıksın romatoloğa da gitmenizi tavsiye ederim. Ankilozan spondilit diye bir hastalık var, bence bu yöndende bir muayeneden geçmeniz hayrınıza olur
Geçmiş olsun sizedeBen ankilozan spondilit hastasıyım
Omur ve eklem olan heryerde atak gösterebilen bir hastalık bu
Boyun ağrısıyla tabiki ilgisi var konu sahibininkiyle varmı bilemem hekim değilim umarım yoktur ama genel olarak ilgisi var
Boyun kireçlenmesi diye halk arasında isimlendirilen durum nedir bilginiz varmı?
Ankilozan spondilit boyun tutulumu geçirdim ve şuan boynum bir tarafa yüzde elli dönmüyor hareket kısıtlandı, bu hastalığın işleyişi bu zaten
Konu sahibi de çocukluğundan beri boyun ağrısı yaşadığı ve hareket kısıtlanması olduğunu söylediği için tavsiyede bulundum
Bu hastalık kamburluk hastalığı değil, AS hastası olup kambur olmayan hasta sayısı kambur olandan daha fazla, kamburluk hastalığı skolyoz dur AS değil. Bu romatizmal iltihabi bir hastalık sizin sandığınızdan çok farklı
Teşekkür ederimAnkilozan spondilit hastalığını doktorlar hastaya anlatırken deprem dede hastalığı olarak anlatırlar yani kamburlaşma hastalığıdır.boyun ağrısıyla çok da alakalı değil yani
Geçmiş olsun sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?