Boyumun uzamasına yardım edin

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
kızlar ben 16 yaşındayım. ilk adetimi 11 yaşımda oldum boyum 1.55 :KK43: basketi sevmiyorum evde zıplasam uzar mıyım :KK43:

forumda telkinle boy uzatma diye bir başlık vardı onu bir araştır bul istersen canım
benim boyumda 1.55 üstelik yaşım 23:KK5:
senin hala şansın var doktora falan git kemik yaşın dolmuş mu öğren

yaşım 18 boyum 1.60... bende çok şikayetçiyim..bazen dışarı çıkıyorum kendimi çok uafk hissediyorum canım çok sıkılıyo(halimize binlerce defa şükür ) ama insan takıyo bazen..zamanında içtiğim sütü kimse içmemiştir diyrum heralde....genetikle alakalı bişey tabi basketinde etkisi çookk

Uzayacağını bende sanmıyorum canım genelde 16-17 yaşlarında boy neyse ilerdede o kadar oluyo kızlar için bende o yaşlardaki boyumdayım hala mesela :KK14:

komşumuz boyumu ölçtü 1.59 dıyor. sanırım boy atmışım yanlış ölçtüm diye düşünüyorum ama ablam ölçüyordu normalde.

kızlar ben 16 yaşındayım. ilk adetimi 11 yaşımda oldum boyum 1.55 :KK43: basketi sevmiyorum evde zıplasam uzar mıyım :KK43:

canım benim sana önerim yediklerine içtiklerine dikkat et ayrıca plates gibi vücudu esneten sporlar yap zira vücut esnedikçe omuzlar yerine oturur omurilik düzelir ve boy kendini yukarı doğru atar....son bir uyarı ağırlık kesinlikle çalışma...

ibrahim saraçoğlunun boy uzatma kürü var onu uygulamanı tavsiye ederim 16-17 hiç geç değil 21-22 ye kadar yapılıyormuş kullananlar çok memnunmuş tv de görmüştüm

daha yaşın küçük ender saraçtan birde ferudun kunak dan duymuştum bol bol zıpla ip atlayabilirsin evde beslenmene dikkat et hatta ferudun kunak bir programda doğumdan sonra eşinin çok iyi beslendiği için boyunun uzadığını söylemişti. geç kalmış değilsin yani

Sıradan bir öneri, ama süt iç diyeceğim bende. 7-8 yaşında hergün süt içerdim.
Küçük bardak 25 krş. byük 1 tl vs. vs. boyum bir güzel uzadı.
Tadını sevmiyorsan nesquik tarzı tozlardan al.
bol bol esne.
Omuzların geniş mi?

X