Boyumun uzaması devam eder mi?

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
Kızlar ben 18 yaşındayım ve boyum 1.72 sizce boyum daha çok uzarmı ?
Ben biraz daha uzamasını istiyorum.

Canım regl ne zamandır oluyosun ya da oldun mu? Eğer uzun zamandır oluyosan uzaması biraz zor, çünkü bende de öyle oldu,genelde tıbben öyledir zaten.Ama genler devreye girerse ve -ya da kızlarda 21 yaşına kadar uzama büyüme oluyor dedikleri için uzayabilirsin.

7.sınıfa giderken olmuştum yani 14-15 yaşlarımda.
Umarım biraz daha uzayabilirim...

Ben de o zamanlar olmuştum olduktan sonra da hiç uzamadım ben, şu anda 17 yaşındayım. O zamanlar da 162ydim,sınıfın en uzunuydum falan, şimdi de 1622yim ama en uzunlar listesinde değilim tabiki :) Ama mutluyum uzun olsaydım topuklu ayakkabı giyemezdim allah tam gönlüme göre verdi her akşam yatarken dua ediyodum kısa olayım diye :) ama sen uzun olmak istiyosan inşallah uzarsın canım

Anladım belki uzayabilirim ama dediğiniz gibi çok uzun oluncada topuklu giyemiyorsun ben şuanda bile zor giyiyorum :)

Şöyle bi 4-5 cm daha uzamak istiyorum ama belli olmaz tabi :)

ya daha ne istiyosun ki
keşke bende 1.72 olsam şuan 1.67 yim ve 19 yaşındayım gördüğüm yere doğal gaz borularıyla asılıyorum hdefim 1.72 olmak ama ne kada uzarım bilemem

Son düzenleme:
Boyumuz durus bozuklugu yüzünden oldugundan daha kisa görünürmüs. Pilates hareketleriyle su anki boyunu bir 4-5 uzatabiliyormussun. Denemek lazim...

uzamak için ekstra bir şey yapmazsan uzamazsın diye düşünüyorum yani basketbol voleybol vs. yani ben de böyle oldu en azından ben 1.73 boyundayım 18 yaşımda da bu boydaydım ben reglden sonra 4 cm kadar uzadım sonra da böyle kaldım...

evet acaba pilatesten yarar gören var mı boy için??

Evet burada pilates sayesinde boyu uzayan bir arkadasim var. Ben tavsiye ediyorum, boyu uzatmasa bile vücuda sekil verir ve bence her türlü boyu uzatir, hic birimiz olmamiz gereken boyda degiliz cünkü. Vakit buldugumda baslayacagim ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…