boyumu nasıl uzatabilirim

aysenur1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
87
31
3
25
Arkadaşlar 17 yaşındayım 160 boyum var 54 kiloyum.Kilom normal olsa bile boyum yaşıtlarıma göre biraz daha kısa olduğu için zayıf durmuyorum sizin boy uzatma yöntemleriniz varmı genetiğimde de fazla kısa kişi yok aslında yardımcı olucak birileri varmı

Platesle boyun 2-3 cm uzatılanildiğini okumuştum burda, deneyebilirsin

barfiks,
voleybol,
kollarını en yuksege degecekmiş gibi surekli zpla,
ip atla,
yüzme,
birde bol bol kalsiyum ve protein agırlıklı beslen.

pilatesle uzadığını biliyorum canım..ama genetik tabi biraz da..ben doktora gitmiştim artık kemiklerin arasnda boşluk kalmamış 1-2 cm son halini alırken uzarsın demişti..manken olmayıverirsin sende demişti bana bende senin gibi çok umursardım ama şimdi halimden memnunum minyon olmak hoşuma bile gidiyo bazen

o zaman bende 50 kilo olmaya bakarım zayıfladıkça daha uzun durduğu söyleniyo ya

1.69 'um ve seni çook kıskandım şu an :)

Çok iri görünüyorm kendime ya kilom çok değil öyle bi beş kilo falan fazlam var ama:) ne zaman böyle ufak tefek bi hatun görsem ben niye böyle değilim diye üzülüyorum ya:)

plates yoga jimlastik yüzme barfiks kesinlikle boy uzatıyor kemik uzamasa da eklemlerin arası açılıyor omurgadaki duruş bozuklukları kayboluyor.Zayıf bir bayansan topuklu da yakışıyor ve topuk bizim mucizemiz gibi bir şey :)

Çok iri görünüyorm kendime ya kilom çok değil öyle bi beş kilo falan fazlam var ama:) ne zaman böyle ufak tefek bi hatun görsem ben niye böyle değilim diye üzülüyorum ya:)
Ay canım ya zayıfla azcık manken gibi olursun ben seni daha çok kıskandım:))

Platese başladım bakalım faydasını görürüm inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…