- 3 Ekim 2015
- 87
- 31
- 3
- 25
- Konu Sahibi aysenur1903
-
yüzüyorum fırsat buldukça ama bazı şeylerden dolayı senede 1 yada 2 ancakYüzmeye başla en etkilisi o.
teşekkür ederim canım şimdi başlıyım denemeyeePlatesle boyun 2-3 cm uzatılanildiğini okumuştum burda, deneyebilirsin
pilatesle uzadığını biliyorum canım..ama genetik tabi biraz da..ben doktora gitmiştim artık kemiklerin arasnda boşluk kalmamış 1-2 cm son halini alırken uzarsın demişti..manken olmayıverirsin sende demişti banabende senin gibi çok umursardım ama şimdi halimden memnunum minyon olmak hoşuma bile gidiyo bazen
evet o çok doğru..orantılı vücut iyidir kısa ya da uzun..napalım annemiz babamızın genleri buraya kadarmışo zaman bende 50 kilo olmaya bakarım zayıfladıkça daha uzun durduğu söyleniyo ya
evet o çok doğru..orantılı vücut iyidir kısa ya da uzun..napalım annemiz babamızın genleri buraya kadarmış
o neden :)1.69 'um ve seni çook kıskandım şu an :)
Ay canım ya zayıfla azcık manken gibi olursun ben seni daha çok kıskandım:))Çok iri görünüyorm kendime ya kilom çok değil öyle bi beş kilo falan fazlam var ama:) ne zaman böyle ufak tefek bi hatun görsem ben niye böyle değilim diye üzülüyorum ya:)
Platese başladım bakalım faydasını görürüm inşallah :)plates yoga jimlastik yüzme barfiks kesinlikle boy uzatıyor kemik uzamasa da eklemlerin arası açılıyor omurgadaki duruş bozuklukları kayboluyor.Zayıf bir bayansan topuklu da yakışıyor ve topuk bizim mucizemiz gibi bir şey :)
ben de bu hafta başlayacağım etkileri paylaşırız ama salon mu yoksa bir set alıp evde mi yapsam kararsızımPlatese başladım bakalım faydasını görürüm inşallah :)
Ay canım ya zayıfla azcık manken gibi olursun ben seni daha çok kıskandım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?