Hayır araba fabrikası . Topuklu giyemiyorum çünkü cıplak ayakla boyu orda ölçüyorlar maalesefTopuklu giyersiniznasıl bir şirket ki boya bakıyorlar güzellik merkezi mi
Ya teşekkürler yorumunuz için , randevu alacağımFizyoterapistle görüşün duruş bozukluğu için. Boyunuzun gerçek ölçüsüne de ulaşırsınız.
TeşekkürlerPilatesle 1 2 cm uzuyodu galiba. Fazlasi ameliyat diye biliyorum
Yaa umutlandım yorumunuza çok teşekkür ederım.Postürünüz bozuksa ciddi ve disiplinli egzersizlerle 3-4 cm uzatılabiliyor. Benim de bu şekilde birkaç cm uzadı biraz daha uğraşsam daha da uzar diye tahmin ediyorum. Nitekim dik duruş yogaları yaptığım zamanlar boyumu ölçünce daha uzun çıkıyordum
Boyu orda ölçüyorlar ve çorap dahı olmuyor ayağındaBurhan Altıntop ayakkabısı.
Aylarca. Sadece egzersiz değil ama gün içinde de kalbur durmamaya özen göstermeniz gerek. Bunun için dik duruş korseleri var. Sırt ve omuz kaslarınızı güçlendirmeniz (bunun için fitnessa gidebilirsiniz) ve dik duruş için özellikle yapılan pilates, yogalar var onları yapmanız gerek. Youtubeda bulabilirsinizYaa umutlandım yorumunuza çok teşekkür ederım.
Mesela duzenlı sekılde ne kadar süre yaptınız egzersızleri ?
Çok teşekkür ederim . Dik duruş korsesi kullanıyorum . Egzersizlere baslayacagımAylarca. Sadece egzersiz değil ama gün içinde de kalbur durmamaya özen göstermeniz gerek. Bunun için dik duruş korseleri var. Sırt ve omuz kaslarınızı güçlendirmeniz (bunun için fitnessa gidebilirsiniz) ve dik duruş için özellikle yapılan pilates, yogalar var onları yapmanız gerek. Youtubeda bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?