• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyumu 4 cm kadar uzatabilir miyim ?

berhann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
632
1.573
28
Arkadaşlar merhaba .
Güzel maaş veren bır fabrikaya işe girmek üzereydim .
Ta ki boy ve kilo baz alınarak işe aldıklarını ogrendım .
Kilo konusunda bır sıkıntım yok ama boy mınımum 1.60 cm olmak zorundaymış,şartları bu .
Ben lise döneminde 1.61 boyundaydım .
Suan 25 yaşındayım boyumu ölçtüğümde 1.57 küsür çıkıyor .
Kısaldığımı zaten hıssedıyordum çünkü sırtımda biraz kamburluk var .
Bazı egzersizlerle boyun uzayabılecegını duydum .
YouTube den baktım , barız boyum uzadı dıyen blogger ler var . Ama prim kasmak için yapabılırler guvenemedim .
Sızın dusuncelerınızı merak edıyorum hanımlar ,
Vereceğiniz önerilere de açığım …

Ameliyatla boyunu 10 cm uzatan yasli bir Ingilizin haberlni okumustum. Bayagi bir sterlin harcamisti. Yeni isiniz hayirli olsun

Postürünüz bozuksa ciddi ve disiplinli egzersizlerle 3-4 cm uzatılabiliyor. Benim de bu şekilde birkaç cm uzadı biraz daha uğraşsam daha da uzar diye tahmin ediyorum. Nitekim dik duruş yogaları yaptığım zamanlar boyumu ölçünce daha uzun çıkıyordum

Postürünüz bozuksa ciddi ve disiplinli egzersizlerle 3-4 cm uzatılabiliyor. Benim de bu şekilde birkaç cm uzadı biraz daha uğraşsam daha da uzar diye tahmin ediyorum. Nitekim dik duruş yogaları yaptığım zamanlar boyumu ölçünce daha uzun çıkıyordum
Yaa umutlandım yorumunuza çok teşekkür ederım.
Mesela duzenlı sekılde ne kadar süre yaptınız egzersızleri ?

Yaa umutlandım yorumunuza çok teşekkür ederım.
Mesela duzenlı sekılde ne kadar süre yaptınız egzersızleri ?
Aylarca. Sadece egzersiz değil ama gün içinde de kalbur durmamaya özen göstermeniz gerek. Bunun için dik duruş korseleri var. Sırt ve omuz kaslarınızı güçlendirmeniz (bunun için fitnessa gidebilirsiniz) ve dik duruş için özellikle yapılan pilates, yogalar var onları yapmanız gerek. Youtubeda bulabilirsiniz

Aylarca. Sadece egzersiz değil ama gün içinde de kalbur durmamaya özen göstermeniz gerek. Bunun için dik duruş korseleri var. Sırt ve omuz kaslarınızı güçlendirmeniz (bunun için fitnessa gidebilirsiniz) ve dik duruş için özellikle yapılan pilates, yogalar var onları yapmanız gerek. Youtubeda bulabilirsiniz
Çok teşekkür ederim . Dik duruş korsesi kullanıyorum . Egzersizlere baslayacagım

Back