Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boyum kısa :( Yardım..
- Konu Sahibi sessizz87
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
:) ah canım ya çok küçüksün daha vaktin var hem uzamak için,uzarsın daha. hem bence önemli olan boy kilo oranıdır. benim de boyum 1.58, ufak tefeğim uzamadım gitti ama gayet mutluyum. şimdi 24 yaşında kariyeri olan evli bi bayanım. kilom da 48. lisede kendim gibi kıacık bi arkadaşım vardı,ikimiz de birbirimizle dalga geçerdik hatta şakasına, ben ona yer elması derdim o da bana akdeniz bitki örtüsü derdi:) o hakim oldu geçen sene, ben de başbakanlıkta uzmanım. önemli olan boy değil canım, omuzlarının üzerinde taşıdığın şeyin ne kadar değerli olduğu, umarım seni biraz güldürebilmişimdir:)
- 20 Ocak 2011
- 8
- 0
- 86
Selam bn siteye yeni katıldım ve bi sorunum var ''boy'' 16 yaşındayım 1.56 boyum var.Daha uzamam diye düşünüyorum ama küçükte olsa bi umut vardır belki.. Babamın boyu 1.80,anneminki 1.60.Baba tarafım hep uzunlar yani 1.80-1.85 böyle gidiyo.Anne tarafımda fena değil orta boylular.Çok kötü hissediyorum kendmi yaa beden eğitiminde sıraya geçince sondan 3. benim ve ben takmasam bile ille de bişy söyleyip psikolojimi bozuyolar.Önerileriniz var mı??Yardm edin moralim çok bozuk
16 yaş
daha çok küçüksün
spor yap ve dengeli beslen boyun uzar :82:
ben 19 yaşındayken "aaa senin boyun mu uzadı" demişti bir yakınım. şu an 1,63 boyundayım.
çok fazla uzamasa bile halen gelişme çağındasın. şunları yapmanı tavsiye ederim.
---bol bol keçi sütü iç. keçi sütünde kalsiyum oranı daha fazla. marketlerde var.
---bol bol kefir iç. başta zorlanıyorsan sulandırarak başla. günde bir bardak iç.
---jimnastik yerine daha fazla hoplayacağın sporlar yap. doktorlar darbeli sporların kemikleri daha çok güçlendirdiğini söylüyor. bol bol zıpla. basketbol ya da aerobik daha ideal.
---uykuna dikkat et. en az 8-8,5 saat uyu. büyüme hormonu uykuda salgılanır.
---alayları falan dikkate alma. moralin hep yüksek olsun.
---boyundan çok derslerine yoğunlaş. boyundan çok algılarına ve aklına güvenin olsun.
çok fazla uzamasa bile halen gelişme çağındasın. şunları yapmanı tavsiye ederim.
---bol bol keçi sütü iç. keçi sütünde kalsiyum oranı daha fazla. marketlerde var.
---bol bol kefir iç. başta zorlanıyorsan sulandırarak başla. günde bir bardak iç.
---jimnastik yerine daha fazla hoplayacağın sporlar yap. doktorlar darbeli sporların kemikleri daha çok güçlendirdiğini söylüyor. bol bol zıpla. basketbol ya da aerobik daha ideal.
---uykuna dikkat et. en az 8-8,5 saat uyu. büyüme hormonu uykuda salgılanır.
---alayları falan dikkate alma. moralin hep yüksek olsun.
---boyundan çok derslerine yoğunlaş. boyundan çok algılarına ve aklına güvenin olsun.
takmamalısın.. uzun boy her zaman da iyi değildir bence :)
ilerde bir gün ortalama 1.75-1.80 boylarında biriyle beraber olduğunu düişünecek olursak
gayet normal bir oran.
kilon kaç?
eğer çok kiloluysan boyuna göre biraz killo vererek de uzun görünebilrisin...
Türkiye standartlarında boyun
zaten 160 la 170 arasındaki farkı topuklar kapatıyo
daha kısa olmadığına şükret bence :)
ilerde bir gün ortalama 1.75-1.80 boylarında biriyle beraber olduğunu düişünecek olursak
gayet normal bir oran.
kilon kaç?
eğer çok kiloluysan boyuna göre biraz killo vererek de uzun görünebilrisin...
Türkiye standartlarında boyun
zaten 160 la 170 arasındaki farkı topuklar kapatıyo
daha kısa olmadığına şükret bence :)
canım daha cok küçüksün yüzme pilates hiç birine imkanın yoksa ip atlama...
ben 19 yaşımda 6 cm uzamıştım yani bide... bazı insanın boy atması gecikebiliyo (hoş benim boy atmış halim dediğim şey 160 veya 161 falan beni de öyle selvi boylu sanma)
daha uzarsın kafanı buna takma, bak genlerinde de var yani 170 halan varsa oo oooo!
ben 21 yaşındayım hala 16 yaş sınırı olan filmlerde bile kimlik soruyolar bırak 18i
ama dert etmiyorum 40 yaşıma gelincede 25 sanırlar
ben 19 yaşımda 6 cm uzamıştım yani bide... bazı insanın boy atması gecikebiliyo (hoş benim boy atmış halim dediğim şey 160 veya 161 falan beni de öyle selvi boylu sanma)
daha uzarsın kafanı buna takma, bak genlerinde de var yani 170 halan varsa oo oooo!
ben 21 yaşındayım hala 16 yaş sınırı olan filmlerde bile kimlik soruyolar bırak 18i
ama dert etmiyorum 40 yaşıma gelincede 25 sanırlar
Selam bn siteye yeni katıldım ve bi sorunum var ''boy'' 16 yaşındayım 1.56 boyum var.Daha uzamam diye düşünüyorum ama küçükte olsa bi umut vardır belki.. Babamın boyu 1.80,anneminki 1.60.Baba tarafım hep uzunlar yani 1.80-1.85 böyle gidiyo.Anne tarafımda fena değil orta boylular.Çok kötü hissediyorum kendmi yaa beden eğitiminde sıraya geçince sondan 3. benim ve ben takmasam bile ille de bişy söyleyip psikolojimi bozuyolar.Önerileriniz var mı??Yardm edin moralim çok bozuk
Britney Spears (1.58)
Belki inanmayacaksın ama onun boyu sadece 1.58! Miami sıcağında bile giydiği topuklu kovboy çizmeleriyle durumu çok güzel idare ediyor. Şimdi liposuction da yaptırdı oh mis!
Missy Elliott (1.55)
Rap müzik camiasının nadir kadınlarından Missy Elliott’da boy fukaralarından. 1.55 boylu yıldız, giydiği parlak renklerle durumu hiç de umursamadığını cümle aleme ispatlıyor!
Salma Hayek (1.57)“Once Upon a Time in Mexico” filminde 1.75′lik Antonio Banderas’ın yanında ne kadar da minik duruyor değil mi? Hele “Frida” filminde tüm karakterlerden daha kısa boyluydu. Ama başrolü ondan başkası kapamadı. Dünyanın en seksi güzellerinden biri olduğunu söylemeye de hiç gerek yok.
Kylie Minogue (1.55)
Boyunun kısalığını kıyafetlerle kamufle etmekte onun kadar ustası yok. Dar jean pantolon ve üstlerle sanki 1.80 gibi duruyor. Tabii bir de alışveriş yaparken bile ayağından çıkarmadığı topuklu ayakkabıları.
Madonna (1.55)
Küçük dev kadın Madonna’nın da boyu bir hayli kısa. Eskiden bu daha çok belli oluyordu ama son zamanlarda merak saldığı pilates sayesinde boyu sanki 10 cm uzayıverdi.
Avril Lavigne (1.58)
Avril’in boyu diğer hepsinden uzun sayılır. Neredeyse 1.60′a varan boyuyla rakiplerini geçen Avril Lavigne, ince ve kıvrak fiziğiyle gayet uzun görünüyor.