• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum kısa uzar mı?

benbilmemkim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1
0
1
25
Boyum 1.62 en az bir 1.67 65 Allah kısmet ederse 70 olmak istiyorum yaşım şuan 15 2 ay sonra 16 olacağım 5. sınıfta yani 11 yaş olması lazım regl olmuştum boyumun uzamasını istiyorum sizce uzar mı? Ne yapmam gerek? Aranızda o yaştan sonra uzayan varmı? Yardımcı okursanız çok sevineceğim. :)

duymak istedigin : beslenmene ve spora dikkat edersen uzayabilirsin

gercekte olan : hayir canim maalesef 1.70 olamazsin bu yastan snra.. gercekten beslenmene ve spora dikkat edersen belki 1-2 cm uzarsin ama fazlasinin olacagini sanmiyorum.. bende cok umutlanmistim eskiden ama olmadi birsey maalesef..

hee hormonal bir durum varsa hormon takviyesiyle fln uzayabiliyor insanlar ama bunu da herkese yapmiyorlar..

benim bir arkadaşım bacak boyu uzatma hareketlerini uygulayarak baya uzamıştı
tabi biraz zaman gerekiyor ama dene istersen

Canim birincisi boyun kisa degil ikincisi de o kadar uzamaz ama insan 20 kusur yasina kadar uzuyormus bol bol spor yap

Ben liseye 163 le basladim 172 yle mezun oldum ama benim annem babam uzun hele babam 1.90. Gen cok onemli arkadasm da 15 yasindan itibaren boyu durdu

11 yasinda regl oldugunu gormemism ben 14 yasinda oldum. Umarim uzarsin ama 11 yasnda regl olduysan pek sanmiyorum

Boyum 1.62 en az bir 1.67 65 Allah kısmet ederse 70 olmak istiyorum yaşım şuan 15 2 ay sonra 16 olacağım 5. sınıfta yani 11 yaş olması lazım regl olmuştum boyumun uzamasını istiyorum sizce uzar mı? Ne yapmam gerek? Aranızda o yaştan sonra uzayan varmı? Yardımcı okursanız çok sevineceğim. :)
Bence en fazla 1.65 olursun canım...

normal şartlarda çok aşırı bi uzama olmaz bence 3-4 cm uzarsın en fazla
ama ekstra çaba gösterirsen nolur bilmem
kür filan uygulayanlar oluyomuş ama işe yarıyomu bilmiyorum
spor yapabilirsin
bi doktora başvur istersen
ve boyun çok kısa değil bence tr şartlarında normal üzülme
bikaç cm daha uzarsın zaten çabalarsan

kadınlar 21 yaşına kadar uzar diye biliyorum ama 15-16 yaşından sonra da sonrada 8cm bi uzama olacagını sanmıyorum 1.65 civarı kalır bunun içinde tavsiyem;
yüzme+zıplama :KK66:

boyun kısa değil ki şuan.18 yaşına kadar da uzamaya devam edecektir eğer ailen hep uzun boyluysa istediğin boya ulaşabilirsin.biraz genetik bir iş.:KK66:

20 yaşımla 23 yaşım arasında bile 2cm uzadım ben. Ama çok aktif bir spor hayatım vardı. İki ayrı sporla ilgileniyor, yoğun antrenman yapıyordum lise yıllarında. Beslenmeme de çok dikkat ediyordum. Onun etkisi büyüktür sanırım.

Hahhaaha çok yaşa sen aynısını düşünüyodum :KK70:

11 yaşımda regl oldum 20 yaşıma dek uzadım lisede günlük olarak süt tükettim spor yapmadım. Boyum 1.75 Ama kalıtsal faktörler de var bende.
Valla ben de kisayim ama kizimin uzun olmasini isterdim açıkçası. O yuzden uzun boylularin bebeklik ve cocukluk caginda nasil beslendigini ogrenmeye çalışıyorum.

plates 2 cm boy uzatıyormuş basketbol falan oyna süt iç , birde bu yaşta kızlar nasılda kendilerine fiziklerine bakıyor benım aklımda ayy uzarmıyım falan yoktu derslerime bakıyordum neyse:KK51:

Back
X