Boyu 1.70 olup da 60 kilonun altinda olanlar

hicbisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
856
24
26
İstanbul
Arkadaslar bizim ideal kilomuz 60mismis, ben 54 kiloyum site bana siskasin dedi. Bana 56 falan ideal geliyor siz ne diyorsunuz? 60 biraz fazla degil mi?

Arkadaslar bizim ideal kilomuz 60mismis, ben 54 kiloyum site bana siskasin dedi. Bana 56 falan ideal geliyor siz ne diyorsunuz? 60 biraz fazla degil mi?

sen kendini öyle iyi hissediyosan 56 az değil canım, bende 54 kiloyum, biraz kilo alsam direk göbeğe gidiyo mesela.. bu yüzden böyle iyiyim ideal olcam diye göbekli gezmek istemem :9:

aman kilolu olmada varsın sıska oll, kilo alınınca vermesi de zor oluyor

ben 1,72 boyundayım kilom 63 falan 3 kilo fazlam var,

iri kemikli olduğumdan dolayı 60 ın altı bende kötü duruyor , kemiklerim çıkıyor , boynum upuzun gözüküyor at boynu gibi, yüzüm çöküyor falan ,

Ben de kilo almak istiyorum aslinda, yasim 30 gecenlerde universiteli biri gelip erkek arkadasin var mi falan diye sorgulamaya basladi. Yani yasimi da gostermiyorum cocuk gibi duruyorum zayif olunca.

Benim de yuzum yuvarlak, 60 zaten bir hayal ama olsam balon baligina doner suratim

bu biraz kemik yapısıyla alakalı.İnce kemklinin kilo ölçütü farklıdır,kalın kemiklinin farklı.O yüzden ideal kilo diye birşey yok aslında.

Bence kilon iyi,hatta FISTIK kategorisindesin bence:34:

Aman canim tehlikeli sularda yuzuyorsun :9: Simdi biri cikar kendini ovmek icin mi actin konuyu der falan. Beni alan almis satan satmis, profesyonel hayatta cocuk gibi durmak istemiyorum o yuzden merak ettim acaba benim gibi 56-57 ideal diyen var midir diye

Aman canim tehlikeli sularda yuzuyorsun :9: Simdi biri cikar kendini ovmek icin mi actin konuyu der falan. Beni alan almis satan satmis, profesyonel hayatta cocuk gibi durmak istemiyorum o yuzden merak ettim acaba benim gibi 56-57 ideal diyen var midir diye

Kendini övmek için mi yazdın kız:)))
Ben 56 kg yum...
Bence ideal. ..
Benimde boyum 1.70 m

Canım bende 1.64 boy,50 kg yum bu boya rağmen beğenirim kendimi...bide 1.70 ve 54 kg olsam yere indiremezler beni:52:

Ben.. :9:

1.70 boy 54 kiloyum :9:

Bana da çok zayıfsın diyorlar nasıl başa çıkıyorum bende bilmiyorum çok sinir oluyorum ama :47:

Ben.. :9:

1.70 boy 54 kiloyum :9:

Bana da çok zayıfsın diyorlar nasıl başa çıkıyorum bende bilmiyorum çok sinir oluyorum ama :47:

Demekki cok zayif duruyoruz :50: Ben fotograflarima bakiyorum o kadar zayif gorunmuyorum, bir de yabancilar benden ne yedigimleilgili tarif falan istiyor o yuzden kotu durmuyor diye dusunuyordum. Ama biraz kilo almak ben de istiyorum.

1,71 boyum 56 kılom
bence 56 bıle fazla 52-53 ıdeal olanıymıs dıye dusunuyorum dogumdan sonra bu kılolarda kalmayı dusunuyorum
suanda 55 kılolardayım
ama malesef gobek kısmı dogumdan oturu bıraz var :) onuda amelıyatla halletmeyı dusunuyorum bu dogum sonrasında :52:

Boyum 175 kilom 58-59 arası. Nasipse 57 olcam. :6:
Hiç de çok zayıf değilim... İnsanın kemik yapısı neye uygunsa o kilo en uygundur.
Mesela bana kilo hiç yakışmaz. :31:

ideal kilo kendine yakıştırdığın kilodur, 1.75 boyum 70 kiloyum ama yakıştırıyorum kendime öyle pek göbekli falan durmuyorum :8:

bence biraz kemik yapısına da bağlı.....benim boyum 176 .....57 kiloya düştüğümde hortlak gibi oldum

benimde boyum 1.70 kilomda 56 :52:

azıcık kemik torbası gibi gözüksem de memnunum halimden :46: 1 kilo alayım hemen yanaklar şişiyor tombullaşıyor bu vücuda o yanaklar olmaz :43:

sakın kilo alayım deme böyle iyiisin :) çoluk çocuğa karışınca ister istemez kilo alacaksın bu anların kıymetini bil :)

Son düzenleme:
Benimde 1.70 kilo 51 :25: cidden baya zayıfladım.İdeal kilom 56-57.Böyle hafif bir dolgunluk geliyor iyi oluyor.Kilo almaya çalışıyorum.Başarıılı olurum umarım

vücut yapısı
bölgesel kilolanma
kemikler

bunların hepsi etken ondan o boyda olan herkesin ideal kilosu aynı olmaz. bir de daha derin mevzular vardır ki yağ oranı gibi ona göredir asıl ideal kilo. çok zayıf olup yağ oranı yüksek insanlar da oluyor. fiziksel görünüm ise yukarıda saydıklarımla alakalı. biri 170 olup 60 kiloda çiroz durur biri 56 olsa da iri durur.

Back