- Konu Sahibi markrenton
Merhabalar benim yanaklarımda boynumda elmacık kemiklerimde çok ince tüyler var ama çok yogunlar. Zaten vücudumda bir tek avuç içim kilsizdir öyle söyleyeyim hormon testine gidecegim ama neyse işte. Bu yaz iğneli epilasyonla yuzumdekilerden kurtulmayı planladim ama 2 ay boyunca sürekli misafirimiz olacağından ve igneliden sonra kabuk tutunca akrabalara açıklamak istemedigimden vazgectim(bir de yaşadığım yerde yok İzmir'e gidecektim)
Sorum şu. Ben sararttim bu tüyleri ama güneşte bile durmaya çekiniyorum insanların karşısında buğday tarlası gibi çünkü. Sadece çene altim boynumu ağda bandıyla ya da eldivenle kökünden alsam başıma çok dert olur mu? Kışa kalacak iğneli ve seans uzayacak tüyler bir nebze kalinlasacagi için ama ne yapayım böyle durmak istemiyorum. Sizden bir tavsiye istiyorum bu konu hakkında iyice sakala mi döner. Ya da batık vs olur mu ki?
Sorum şu. Ben sararttim bu tüyleri ama güneşte bile durmaya çekiniyorum insanların karşısında buğday tarlası gibi çünkü. Sadece çene altim boynumu ağda bandıyla ya da eldivenle kökünden alsam başıma çok dert olur mu? Kışa kalacak iğneli ve seans uzayacak tüyler bir nebze kalinlasacagi için ama ne yapayım böyle durmak istemiyorum. Sizden bir tavsiye istiyorum bu konu hakkında iyice sakala mi döner. Ya da batık vs olur mu ki?