Cilt Bakımı Ürünleri Boynumdaki çizgilerden nasıl kurtulabilirim?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
42
merhaba arkadaşlar;
28 yaşındayım.. son zamanlarda boynum beni çok rahatsız ediyor.. kat yerleri çizgi çizgi çok belirgin.. bu çizgilerin belirginliğini azaltmak için ne yapabilirim?bir ürün tavsiyeniz var mı? şimdiden teşekkürler..

Üründen ziyade ordaki kasları çalıştırabilirsin.Lourdes Çabuk un kitabını almıştım.İnternette de videolu anlatımı var.Ben de düzenli başlayamadım.Faydalı olacağını düşünüyorum.Kremler bir yere kadar.Bir de yatış önemli.Ama boynumuzu nasıl gerip yatabiliriz ki.internetten egzersizlere bir bak istersen

Üründen ziyade ordaki kasları çalıştırabilirsin.Lourdes Çabuk un kitabını almıştım.İnternette de videolu anlatımı var.Ben de düzenli başlayamadım.Faydalı olacağını düşünüyorum.Kremler bir yere kadar.Bir de yatış önemli.Ama boynumuzu nasıl gerip yatabiliriz ki.internetten egzersizlere bir bak istersen

teşekkürler cevabın için.. eğzersiz nasıl işe yarar bilmiyorum dediğin gibi bi araştırmam gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…