Boynumda ki kambur

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
864
Ergenlik çağından beri kafama taktığım ve gittikçe daha da kötüye giden bir boyun kamburum var.Çok araştırdım buffalo hörgücü de deniyor ama benimki o değil bence buffalo hörgücünde ensenin altında yağ dokusu oluşuyor ama ben zayıfkende bu kamburum vardı.Orayı yokladığımda elime çıkıntılı omur kemiğim geliyor.Yani kemiğimde bir çıkıntı var.O kadar kötü duruyor ki yakasız bir kıyafet giyindiğimde saçlarımı asla toplayamıyorum yaz günü bile salmak zorundayım.Annem eşim yok bişey sen büyütüyorsun diyor ama ben ne zaman cesaret edip saçımı toplasam insanların enseme tuhaf tuhaf baktıklarını yakalıyorum.Hele bir kadın geçenlerde öyle bir baktı ki ağlayacaktım nerdeyse.Benim durumumda olan var mı? birşey yaptiniz mi yada yapmayı düşünüyormusunuz.foto da ekledim

Eklentiler

• 20170531_123353.jpg
    20170531_123353.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 4.282
Son düzenleme:
Dr a gittin mi bu durumla ilgili canım?Gittiysen ne dediler ?belki ufak bir işlemle ya da atıyorum başka birşeyle duzelebilir ..

Doktora gittiniz mi hiç bu yüzden? Ne olduğu belli olursa belki bir çaresi vardır. Belki omurganızda şekil bozukluğu vardır, egzersizle düzeltilebilir bir şeydir...

Ergenlik çağından beri kafama taktığım ve gittikçe daha da kötüye giden bir boyun kamburum var.Çok araştırdım buffalo hörgücü de deniyor ama benimki o değil bence buffalo hörgücünde ensenin altında yağ dokusu oluşuyor ama ben zayıfkende bu kamburum vardı.Orayı yokladığımda elime çıkıntılı omur kemiğim geliyor.Yani kemiğimde bir çıkıntı var.O kadar kötü duruyor ki yakasız bir kıyafet giyindiğimde saçlarımı asla toplayamıyorum yaz günü bile salmak zorundayım.Annem eşim yok bişey sen büyütüyorsun diyor ama ben ne zaman cesaret edip saçımı toplasam insanların enseme tuhaf tuhaf baktıklarını yakalıyorum.Hele bir kadın geçenlerde öyle bir baktı ki ağlayacaktım nerdeyse.Benim durumumda olan var mı? birşey yaptiniz mi yada yapmayı düşünüyormusunuz
bi tanıdıgım ameliyat oldu ama 6 ay sanırım hiç birey yapamadım

Yuzunuzu kesip normal bi durus seklinizin resmini yollasaniz keske.
Cunku resim cok sey anlatir.
Burda biz " hayir sen abartiyosun" desek pekte inandiricida olmayacak.
Ve acikcasi merak ettim, esiniz ve anneniz bisey yok diyr.

Dr a gittin mi bu durumla ilgili canım?Gittiysen ne dediler ?belki ufak bir işlemle ya da atıyorum başka birşeyle duzelebilir ..
gitmedim ama artık gidicem mecbur 8 ay önce doğum yaptım kilolarla birlikte iyice kötüleşti ve ben iyice takintı haline getirmeye başladım.Bi ameliyat operasyon gerekiyorsa nasıl yaptırırım bilmiyorum küçük bebeğim var emziriyorum keşke çocuktan önce gitseydim diyorum çok kiziyorum kendime

Aynından bende de var. Ben de doğumdan sonra farkettim. Kilo aldığımdan mı oldu yoksa hep var mıydı hiç fikrim yok. kocaman yumurta buyukluğunde yağ bezesi sanki. Ortopediye mi gitmek lazım acaba. Benim de aklımda da hep erteliyorum.

eğikte duruyorum ama şimdi konuda düzenleme yapip foto ekledim.Duruştan ziyade boynumun yapisinda bir sorun var maalesef :KK43:

Ya belki yanlıştır ama benim bildiğim eğik durdukça o görüntü daha da artıyor daha belli olmaya başlıyor yani. Çünkü göğüslerim büyük olduğu için eskiden eğik dururdum benim de aynı yerde çıkıntı oluşmaya başlamıştı. Sonra kendimi dik durmaya zorlamaya başladım o görüntü yok gibi şimdi

Bir sanatçı da kamburu vardı sonra yıllar geçti tedavi olmuş dik durabiliyordu. Kadın bir sanatçı, türkücü daha doğrusu. Yani mutlaka tedavisi vardır diye düşünüyorum.

Öncelikle bir beyin cerrahına git mr vs. isteyecek onu çektir. Ona danış. Salyangoz hastalığı olabilir. Kemik eğriliği yani. Duruş bozuktur fizik tedavi plates, nefes egzersizleri ile inanılmaz ilerlemeler kaydedebilirsin. Ama istersen ve düzenli yaparsan.

Bence kötü görünmüyor canım elbette düzeltilebilir bir durumsa doktorla konuş için rahat etsin ama tamamen abartıyosun. Millet bakmıyodur sana öyle geliyordur bence.

ay yok onun ki çok farklı bu öyle komple bir kamburluk değil ben dik durabiliyorum sadece boynumda ensemin hemen arkasında bir çıkintı var konuyu duzenleyip foto ekledim bakabilirsiniz
resmi gördüm canım... aslında yazacaktım usendim yazmaya orucum ya ....diycektim ki Cansever in belden boyuna kadar nerdeyse kambur vardı evet biraz düzelme var ama daha çok operasyon geçirmesi gerekecek gibi birsey okumuştum ...dedim işte. Geçmiş olsun biraz kilo alınca evet orada birseyler oluyor enniyis Dr a gitmen .

X