BOYNUM TUTULDU İĞNE GEÇİRİYORMU?BEBEĞİM EMİYOR İLAÇ ALAMIYORUM YAŞAYAN VARMI ÇOK KÖTÜYÜMM :(

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
Dün 6 aylık kızımı yataktan yatarak aldım ters hareket sonucu boynum öylece kaldı ama öle basit bi boyun tutulması değil kafamı oynatamıyorum acilen gitti iğne vuracaklardı istemedim emzirdiğim için sıcak tut dedi doktor eve gitti geçer diye nerdeee sıcak su torbası koydum uzun bi süre ama sahada kötü oldum sanki ağrı değil bıçak saplanması gibi kafamı oynattıkça can alıcı bi acı fizik hastanesine gittik doktor basımı yukarı doğru çekmeye çalıştı dayanamadım acısına bırakdı.Röntgen çekti Boyunluk verdi emzirdiğim içinde bi kremle bi ağrı kesici onlarda etkili değildir kesin emziriyorum çünkü.niye sıcak uyguladın sıcak soğuk uygulama dedi ama her yerde sıcak torba falan yazıyor acildede öyle dediler neyse 10 güne geçmezse gel emar çekicez dedi ama ben nasıl dayanırım 10 gün geçmese (( boynumj hiç oynatamıyorum boğazıma basıma vuruyo ağrısı bıçak saplanıyo sanki birde boyunluk taktım az rahat sabit tuttuğu için ama kaskatı oldu sanki boynun hareket ettirmek istiyorum olmuyor omuzlarına vuruyor böyle yatarak hareket etmeyerek geçermi bu yaşayan varmı kaç günde geçti ne iyi geldi dayanamazsam iğne olsammı bebeğimi 6 saat emzirmeyip sütümü sagıp dökücem iğne hemen geçirirmi

iğne dediği de kas gevşetici.. yani boynunda bi sıkıntı varsa kalıcı değil geçici çözüm olur.. ben hamilelikte ve emzirirken ağrı kesici olarak parol kullanmıştın doktor tavsiyesi ile.. çok ağrın varsa geçici çözüm olarak onu kullanabilirsin ama emar gerekiyorsa biraz dişini sıkıp geçmezse çektir belki ciddi bir sorunun var..

Ya hani durup dururken olmadıya zorladıgım için oldu o yüzden ciddi bişey olacağını düşünmedim kas gevşetici olsa belki rahatlardım çünkü kasların kas katı kesilmiş hissediyorum kızımı emzirdiğim için vurdurmadım ama böylede zar zor emziriyorum bilmiyorum nasıl dayanıcam iğne vurup rahatlasam bu kez mama vermek zorunda kalıcam tokda olsa emmek isteyen bi çocuk birde durmazsa

Merhaba size iki önerim olacak biri zeytinyağı sürüp sıcak havlu ile sıcak tutmanız
Diğeri de acı bal, deli bal diye bilinen baldan bulup sürmeniz. Ama çok az miktarda sürün ve gerçek olmalı

Merhaba size iki önerim olacak biri zeytinyağı sürüp sıcak havlu ile sıcak tutmanız
Diğeri de acı bal, deli bal diye bilinen baldan bulup sürmeniz. Ama çok az miktarda sürün ve gerçek olmalı
Sıcak tuttum torba koyup ama doktor sıcak soğuk uygulama dedi herkezde sıcak diyor ne yapacağını şaşırdım

Aynisini yasamis biri olarak voltaren krem kas gevsetici al ve masaj yaptir. Iyi olursun insallah

yaklaşık 1.5 aydır bu şikayetim var. Öncelikle bunu yaşamayan anlamaz. söylediklerimi yaparsan eminim rahatlarsın. Fakat biraz sabıra ihtiyacın olacak.
* öncelikle sabahları vucudu ısıtacak kadar bir yürüyüş yaparsan iyi olur
* vücudunun ısınması çok önemli, sonra her tarafa 10 ar kez 10 ar sn boyunca başını elinle itmelisin. yani elini alnına koy başını öne doğru ittir sağ şakağına koy sağ tarafına ittiir gibi. Ağır ağır muhakkak
* bunu yaptıktan sonra boynuna ısıtıcı bir krem (ben krem yerine vicks de kullanıyorum) sür ve havlu koy
* deniz tuzu bul, bir leğene ayak bileklerine kadar sıcak su koy, içine yarım kg kadar tuzdan koy 20 dk kadar ayakların kalsın iÇinde.
zahmetli ama rahatlatacak önerilerdir. hiç bir ilaç tedavisi olmayan, fizik tedavi alamadığım ameliyatlık boyun fıtığım böylece rahata erdi.
geçmiş olsun

Bitkiselden baska caren yok. Emzirme doneminde Kas gevseticiler cok zararli diye biliyorum. Viks tarzi kremlerde. Zeytinyagi sicak havlu masaj vs. Idare et bence

karanfil yağı ve kantaron yağı diyorum,nice kas gevşeticilerden etkili...tendon iyileştirme etkisi var bu yağların,kendi fizik tedavi doktorum,tedaviye ek olarak vermişti,çok faydasını gördüm..
fizik tedavi uzmanına gitmenizi tavsiye ederim,kendisi hareketlerle tedavi ediyor neticede,rahatlıkla yapabilrsiniz.

Kineziterapi ile Boyun, Bel, Skolyoz, Eklem, Diz, Ayak, Kalça, Omuz, Sirt Tedavileri. Ameliyatsız, İlaçsız ve İğnesiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…