- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
Dün 6 aylık kızımı yataktan yatarak aldım ters hareket sonucu boynum öylece kaldı ama öle basit bi boyun tutulması değil kafamı oynatamıyorum acilen gitti iğne vuracaklardı istemedim emzirdiğim için sıcak tut dedi doktor eve gitti geçer diye nerdeee sıcak su torbası koydum uzun bi süre ama sahada kötü oldum sanki ağrı değil bıçak saplanması gibi kafamı oynattıkça can alıcı bi acı fizik hastanesine gittik doktor basımı yukarı doğru çekmeye çalıştı dayanamadım acısına bırakdı.Röntgen çekti Boyunluk verdi emzirdiğim içinde bi kremle bi ağrı kesici onlarda etkili değildir kesin emziriyorum çünkü.niye sıcak uyguladın sıcak soğuk uygulama dedi ama her yerde sıcak torba falan yazıyor acildede öyle dediler neyse 10 güne geçmezse gel emar çekicez dedi ama ben nasıl dayanırım 10 gün geçmese (( boynumj hiç oynatamıyorum boğazıma basıma vuruyo ağrısı bıçak saplanıyo sanki birde boyunluk taktım az rahat sabit tuttuğu için ama kaskatı oldu sanki boynun hareket ettirmek istiyorum olmuyor omuzlarına vuruyor böyle yatarak hareket etmeyerek geçermi bu yaşayan varmı kaç günde geçti ne iyi geldi dayanamazsam iğne olsammı bebeğimi 6 saat emzirmeyip sütümü sagıp dökücem iğne hemen geçirirmi