boynum tutuldu:((Emziremiyorum:(

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
İki gündür zaten hafif ağrıyan boynumun sol ense tarafı bir tutuldu robot gibi oldum. Kafamı sağa sola çeviremiyorun. Emzirmek çok zor oluyor. Ben-gay sürdüm:sinifsinif:kokusuna rağmen. Hiçbir faydası olmadı. Bildiğiniz içebileceğim kas gevşetici bir ilaç var mı?Emziren anneler için. Gerçekten çok zor durumdayım(mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ilaç sütüne geçer canım bebeği etkilemesin?sıcak bişey tut boynuna ya da sıcak suyla duş al merhemini ihmal etme.boynunun rahat edeceği pozisyonda yatarak emzirmeni tavsiye ederim

canım bi havluya bol limon kolonyası dök ve ağrıyan bölgede tut orayı yanıcak ve bi süre sonra geçmeye baslıycak. havluyu koyduktan sonrada hafifi hafif oynatmayı dene kolonyada alkol olduğu için o bölgeyi ısıtarak iyileştirecek.

Havlu sıcak mı olacak canım?

bende olmuştum cıglık cıglıga oglumu emzırmıştım yataktan kalkamıyordum kas gevsetıcı krem var lasolin viks onlarla ovup sıcak havlu koymuştuk ay ne acı bılırım gecmiş olsun

bnde dogum yaptiktan sonra asagiya dogru bakmaya aliskin olmadigim icin boyun kaslarim tutulmustu...sicak su torbasini havluya sarip boynuma baglamistim birkacgün devam etmisti o agriyi cekmistim sonrada gecmisti...
tek basina havlu koyunca cabuk soguyo devamli cikar isit tekrar tak zor oluyo diye ben bu yöntemi yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…