• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boynum Çok Kıllı Yardıımm =(

rosebudd12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
1
0
86
Ankara
merhabalar
ben 16 yaşındayım lise 2ye gidiyorum ve tüylerle başım dertte vücudumun her bölgesinde zorluk yaşıyorum sürekli uzun kollu giyiyorum kollarım aşırı kıllı diye

sürekli külotlu çorap giyiyorum bacaklarım kıllı diye
yüzümü sürekli kapamaya çalışıyorum kaşlarım çok diye kahkül kullanıyorum konuşurken dudaklarımı kapamaya ellrimle yanaklarımı göstermemeye çalışıyorum,
zaten sırtım falan açık giyemiyorum

vee şimdilerdeki en büyük sorunum boynum sürekli boğazlı giymekten bıktım hadi uzun kollu giysem bile boynumda çok fazla tüy var gayet belirginler öyle zor görünen cinsten değil

nolur yardım edin neyle alayım bi defa o kadar bunalmıştım ki tüy dökücü kremle aldım ama o kadar kötü bi haldeydim ki beceremedim kızardı falan hep

lütfen yardım edin arkadaş çevremleyken çok zorlanıyorum bari boğazımı açık giyebileyim ??

senin yaşındayken benim de çok fazlaydı sarartıcı kremleri kullanıyordum ,çok rahat ediyordum ama kökünden almadığı için kesin sonuç değil tabiki
şimdi hazır ağda bantlarıyla alıyorum 2 -3 hafta rahat ediyorum,yüzümde değil ama boynumda baya azaldı ,
yüzümde 2 ay bioder serum kullandım faulleri ve kaş çevresindeki çok kalın tüyleri çok azalttı ama yanaklardaki ayva tüyleri aynı duruyor...bakla kabuğu suyunu deniyorum inşallah bu bari işe yarar ..

sirağda belki iyi gelebilir canım :( bi kuaföre falan gidersen :/ yardımcı olurlar

ya kolların bacakların kaşların falan sorun olmaz o kadar die düşünüorm.sonuçta bacak zaten alınıo e kaşda öyle.kollarıdaa.. benim bi çok arkdşm kolunu alıo.... ama sana sir ağda önermem ben şahsen çünkü göbeimdeki tüyleri aldıkdan sora kıl çıkmaya başladı tüy yerine

Back