Boynukalın: Cumhurbaşkanımız moral verdi, yol gösterdi; benzer bir şey yaparlarsa yine giderim

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Abdurrahim Boynukalın, Hürriyet gazetesine saldıran grubun arasında yer almıştı

inPaylaşın
Hürriyet gazetesine yönelik saldırıların ilkini gerçekleştiren grubun içinde bulunan AKP Gençlik Kolları Başkanı ve eski İstanbul milletvekili Abdurrahim Boynukalın, "Benzer bir şeyi yaparlarsa hiç düşünmeden tekrar giderim" dedi. Saldırı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğünü belirten Boynukalın, "Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, dertli olduğumuz anlarda istişare edeceğimiz kişiler. O noktada bu süreçte Cumhurbaşkanımızla da görüştüm. Moral verdi ve yol gösterdi" ifadelerini kullandı.

Konuk olduğu bir televizyon programında 1 Kasım seçimlerini değerlendiren Boynukalın, Hürriyet binasına yönelik saldırıyı savunarak, "Bizim hakkımızda çok yalan söylediler. O gün Hürriyet'in önüne gitmemizin bir nedeni vardı. Bizim liderimize canlı yayında yalan söylediler. Oraya gittiğimizden dolayı utanmıyoruz. O bir türlü değiştirilemeyen camın çatladığını gördük. Cam zaten kırılmıştı gittiğimizde. 'Her türlü hakaret ve küfürler yağdırırız, 7 Haziran'dan teröre çanak tutarız' diye davranıyorlardı. Sonra 2 Kasım sabahı da AKP'yi AK Parti yaparak bizi kandırabileceğini düşünüyor. 5 aylık çocuğuma küfür edecek kadarlar. Terör örgütüyle sponsorluk anlaşması yaptıkları için köşeye sıkıştılar, beni şeytanlaştırarak kurtulmaya çalıştılar. Benzer bir şeyi yaparlarsa hiç düşünmeden tekrar giderim" dedi.

"Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, dertli olduğumuz anlarda istişare edeceğimiz kişiler" diyerek süreçte Erdoğan'la görüştüğünü ve Erdoğan'ın kendisine moral verdiğini, yol gösterdiğini ifade eden Boynukalın, "Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, dertli olduğumuz anlarda istişare edeceğimiz kişiler. O noktada bu süreçte Cumhurbaşkanımızla da görüştüm. Moral verdi ve yol gösterdi" diye konuştu.

http://t24.com.tr/haber/boynukalin-...benzer-bir-sey-yaparlarsa-yine-giderim,315494

Bu kadarı da kamera şakası olsun. Olmalı ya lutfen kamera nerede el sallamak istiyorum

Erdoğan'la yaşadığı istişare anlarını merak ettim .

Aferin oğlum ne de güzel bastınız binayı , göz dağı verdiniz minvalinde mi ilerledi konuşma yoksa yol gösterdi derken ; bu işler böyle halledilmez , az akıllı olun uleynn mi dedi ?

Doğan medyasının benim gözümde neye hizmet ettiğinin adresi belli . Yine de böyle bir saldırının gerçekleşmesini meşru kılmaz pek tabi ki .

bu insan mı allasen o gün dağlıcada 16 şehit vardı dombırayla göbek atıyodu bu haysiyetsizler

AKP'nin benim gibi dusunmuyorsan o zaman teroristsindir zihniyetinden tiksiniyorum. Hurriyet az gelmis belliki takin, yikin,oldurun sizin gibi olmayanlari sizde kurtulun bizde kurtulalim. Abartisiz her olayda iste chp zihniyeti diyen arkadaslara da bir cift lafim var bu da akpnin supersonik en insancil zihniyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…