- Konu Sahibi ekonomist89
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tost makinesinin kırmızısı var mı
kettle nda var mı ? ben bunları istiyordum tabi tost makiinesi garanti korkmazın yeni çıkan çaycısı kahve makinesiyle aynı standda olan oda var mıydı indirimli olarak :26:
canım var tost makinasının kırmızısı netten aldım ben , ben çaycı almayı düşünmedğimden bakmadım, bak hemen netten güzel şeyler var
sana yazdıktan sonra aklıma geldi baktım hemen zatenalıcağım galiba tost makinesini
![]()
al bence de canım fiyatı çok uygun :)
ama işte korkuyorum sonra daha güzeli çıkarsa naparım diye ama bunu çok beğeniyorum hep diyodum alıcam diye bide garantisi yüzünden :26:
ama işte korkuyorum sonra daha güzeli çıkarsa naparım diye ama bunu çok beğeniyorum hep diyodum alıcam diye bide garantisi yüzünden :26:
canım al gitsin ben uyguna aldım diye seviniyordum ama şimdi 44 tl fazla vermiş oldum. ben garanti falan düşünmedim valla elektrikli ürünlerin çoğunu aldım gitti:)
Valla canım ben de sonraya bırakıyım diyordum garantisi olanları ama battı balık yan gider
uygun bulduğumu almaya başladım düşün düşün nereye kadar![]()
Ayşe'm ya alim dimi gitsin çok güzel ve uygun dahada düşmez zaten![]()
canım al gitsin bencede daha uyguna zor bulursun. düşünmeyin bu kadar da garantiyi zaten ürün servis yüzü gördükten snra eskisi gibi olmuyor genelde![]()
siz tost makinesi falan derken ben ıvır zıvır aldım :):):)
Allahım çok saçmalıyorum şu çeyiz işinde. :):)
tost makinası uygunmuş evet... keşke bende bunu bekleseydim.. sende aynısını aldın dimi ekonomist?