• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyner'de indirim için yardım lütfen

ekonomist89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
743
27
73
İstanbul
kızlar boyner de malum indirim var şunlar bana çok hesaplı geldi almalı mıyım sizce karar veremedim.
normalde çatal bıçağı hisar alıcaktım ama fiyatı çok iyi çatal bıçağın

korkmaz tost makinası 99 tl

korkmaz su ısıtıcı 59 tl
$1_1065163.webp

korkmaz çatal bıçak mia modeli 274 tl$1_1353234.webp

Eklentiler

• $1_1100263.webp
    $1_1100263.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
canım tost makinesinin kırmızısı var mı
kettle nda var mı ? ben bunları istiyordum tabi tost makiinesi garanti korkmazın yeni çıkan çaycısı kahve makinesiyle aynı standda olan oda var mıydı indirimli olarak :26:

canım tost makinesinin kırmızısı var mı
kettle nda var mı ? ben bunları istiyordum tabi tost makiinesi garanti korkmazın yeni çıkan çaycısı kahve makinesiyle aynı standda olan oda var mıydı indirimli olarak :26:

canım var tost makinasının kırmızısı netten aldım ben , ben çaycı almayı düşünmedğimden bakmadım, bak hemen netten güzel şeyler var

ama işte korkuyorum sonra daha güzeli çıkarsa naparım diye ama bunu çok beğeniyorum hep diyodum alıcam diye bide garantisi yüzünden :26:

Valla canım ben de sonraya bırakıyım diyordum garantisi olanları ama battı balık yan gider :D
uygun bulduğumu almaya başladım düşün düşün nereye kadar :45:

ama işte korkuyorum sonra daha güzeli çıkarsa naparım diye ama bunu çok beğeniyorum hep diyodum alıcam diye bide garantisi yüzünden :26:

canım al gitsin ben uyguna aldım diye seviniyordum ama şimdi 44 tl fazla vermiş oldum. ben garanti falan düşünmedim valla elektrikli ürünlerin çoğunu aldım gitti:)

siz tost makinesi falan derken ben ıvır zıvır aldım :):):)

Allahım çok saçmalıyorum şu çeyiz işinde. :):)

canım al gitsin bencede daha uyguna zor bulursun. düşünmeyin bu kadar da garantiyi zaten ürün servis yüzü gördükten snra eskisi gibi olmuyor genelde:1:

doğru diyosun ya alıyorum amannnn eve gelince bi çalıştırırım sağlamsa problem yok demektir :1:

siz tost makinesi falan derken ben ıvır zıvır aldım :):):)

Allahım çok saçmalıyorum şu çeyiz işinde. :):)

aa canım sen almadın mı bu koyduklarını :53:

bunları aldım ben :):)

Tost makinesi mi ekmek kızartma makinesi mi alsam bilemedim :) daha düşünmem lazım benim :)

çok güzellermiş güle güle kullanın kızlar. :)

bunları aldım ben :):)

Tost makinesi mi ekmek kızartma makinesi mi alsam bilemedim :) daha düşünmem lazım benim :)

çok güzellermiş güle güle kullanın kızlar. :)

canım tost makinası al bence.
ben de aldıklarının bir kısmını tost makinasıyla almıştım tirbüşon salata kurutucu sprey yağlık falan :)
topumuza hayırlı olsun:21:

Back
X