- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi insan aldatılmayı hak eder?Pessssnerden bılıyosun işinden evine bı adam oldugunu belkıde hakedıyordur aldatılmayı haketmıyorsa bıle oyle saf olmasaymıs öyle saf olacağına maço olsun yeğdir.
benden sana tavsıye başkalarının ne yasadıgı ne yaptıgı senı ılgılendırmesın sen kendıne bak..
gül gibi karısı dururken başka heveslerın peşinde koşan biri aldatılmayı hakeder mesela ya da ne bılım bu ısın tıcaretını yapan bı adam aldatılmayı hakeder mesela daha örnek vereyım mıHangi insan aldatılmayı hak eder?Pessss
gül gibi karısı dururken başka heveslerın peşinde koşan biri aldatılmayı hakeder mesela ya da ne bılım bu ısın tıcaretını yapan bı adam aldatılmayı hakeder mesela daha örnek vereyım mı
Aldatmayı haklı gören bir zihniyet olamaz..bunları yapanlarında baska cezaları var.cvp aldatılmayı hak etmiş olmamalı.bunları yapanlar zaten aldatılmış olmuyor.adı üstünde aldatılmak..kandırılmak güvendiğin birinin seni yaralaması.bu tarz insanlar zaten aldatılmış sayılmıyor karşılıklı pisliğe bulanmış oluyorlar.gül gibi karısı dururken başkalerın peşinde koşan biri aldatılmayı hakeder mesela ya da ne bılım bu ısın tıcaretını yapan bı adam aldatılmayı hakeder mesela daha örnek vereyım mı
Siz niye dusuncenizi bana dayatmaya calisiyorsunuz anlamadim konu sahibine yorum yapin benceAldatmayı haklı gören bir zihniyet olamaz..bunları yapanlarında baska cezaları var.cvp aldatılmayı hak etmiş olmamalı.bunları yapanlar zaten aldatılmış olmuyor.adı üstünde aldatılmak..kandırılmak güvendiğin birinin seni yaralaması.bu tarz insanlar zaten aldatılmış sayılmıyor karşılıklı pisliğe bulanmış oluyorlar.
Tatlim konu hakedip etmemek degil ki sen de yazmissin boyle insanlar var sonucta aldatan aldatmaya aldatmayla karsilik veren yokmu evdeki kadinin ilgiye sevgiye ihtiyaci yok mu sen bunu esirgeresen esinden o da gider bska yerlerde arar tabiki kim bunu yapar bunu yapabilme kapasitesi olan yapar anlatabildim insallahKötü bir eyleme tasnif etmediğin birşeyle karşılık verilmez ki..
ben sizin yorumunuzdaki ALDATILMAYI HAK ETMİŞ cümlesine takıldım ve eminim ahlaki bilen çoğu kişi bu cümleye takılır.bunun savunulacak yanı olamaz.uzatılacak bi yanı da yok.bu konuyla ilgili son yorumumdur...Siz niye dusuncenizi bana dayatmaya calisiyorsunuz anlamadim konu sahibine yorum yapin bence
sanane benım yorumumdan ben oyle dusunuyorsam sana ne yaaa anlamadım kı takılma cok hamılesın sıkıntı yapma kendıne gerçekten son yorum olsun yazma bı dahaben sizin yorumunuzdaki ALDATILMAYI HAK ETMİŞ cümlesine takıldım ve eminim ahlaki bilen çoğu kişi bu cümleye takılır.bunun savunulacak yanı olamaz.uzatılacak bi yanı da yok.bu konuyla ilgili son yorumumdur...