Boyleleri nasıl mutlu oluyor?

Benim anlamadığım bu kadınla kendiniz arasında nasıl bağlantı kurdunuz...adam yaparsa hadi bi nebze korkuyorum dersiniz... sizin sevmek sevilmek istemenizle bu kadının yaptıklarının ne alakası var??

'Eşi benim kocam olmalıydı' mı demek istediniz???

nerden bılıyosun işinden evine bı adam oldugunu belkıde hakedıyordur aldatılmayı haketmıyorsa bıle oyle saf olmasaymıs öyle saf olacağına maço olsun yeğdir.

benden sana tavsıye başkalarının ne yasadıgı ne yaptıgı senı ılgılendırmesın sen kendıne bak..
Hangi insan aldatılmayı hak eder?Pessss

migdesiz varlik, anneymis birde...aninda keserim iliskiyi , böyle insanlardan ne hayir gelir allah askina , ailesine bunu yapan bana neler yapmaz...bir arkdasim vardi yarim agizla acilmisti bana tabi ben sok sen or..musun dedim direk yüzüne , o gündür de konusmuyorum aslada konusmam cevremede anlattim bür türler mikrop gibi igghhhh

Ya kocası da onu aldattığından aldatıyorsa.. Olmaz deme olabilir.

Ama aldatmayan insanı aldatan bir tipleme için sıfat dahi bulamıyorum

Aldatma olayı duyulduğunda neden bu kadar şaşırıyor insanlar anlamıyorum.
Var sonuçta böyle insanlar . Kadın ya da erkek olması neyi değiştirir ? Erkek aldatıyorsa karşısındaki zaten bayan..
Şuanda aramızda bunu yaşayıp burayı okuyan erkek/kadınlar var..
Hepsi birbirini bulsun ve birbirlerinde boğulsunlar..

Siz buna mutluluk mu diyorsunuz ? Kendini , değerini düşüren olaylar yaşamalarıyla mutlu mu oluyorlar ? Hem dünyalarını hem ahiretlerini yakıyorlar.

Hangi insan aldatılmayı hak eder?Pessss
gül gibi karısı dururken başka heveslerın peşinde koşan biri aldatılmayı hakeder mesela ya da ne bılım bu ısın tıcaretını yapan bı adam aldatılmayı hakeder mesela daha örnek vereyım mı

gül gibi karısı dururken başka heveslerın peşinde koşan biri aldatılmayı hakeder mesela ya da ne bılım bu ısın tıcaretını yapan bı adam aldatılmayı hakeder mesela daha örnek vereyım mı

Kötü bir eyleme tasnif etmediğin birşeyle karşılık verilmez ki..

yaaa zaten erkek nüfusu az üçer beşer kullanmayalım rica ediciğim :) millete bak bee.... film gibi hayatlar....

Hiç bulasmayin. Başınıza patlar. Uzak durun mümkünse.

gül gibi karısı dururken başkalerın peşinde koşan biri aldatılmayı hakeder mesela ya da ne bılım bu ısın tıcaretını yapan bı adam aldatılmayı hakeder mesela daha örnek vereyım mı
Aldatmayı haklı gören bir zihniyet olamaz..bunları yapanlarında baska cezaları var.cvp aldatılmayı hak etmiş olmamalı.bunları yapanlar zaten aldatılmış olmuyor.adı üstünde aldatılmak..kandırılmak güvendiğin birinin seni yaralaması.bu tarz insanlar zaten aldatılmış sayılmıyor karşılıklı pisliğe bulanmış oluyorlar.

Aldatmayı haklı gören bir zihniyet olamaz..bunları yapanlarında baska cezaları var.cvp aldatılmayı hak etmiş olmamalı.bunları yapanlar zaten aldatılmış olmuyor.adı üstünde aldatılmak..kandırılmak güvendiğin birinin seni yaralaması.bu tarz insanlar zaten aldatılmış sayılmıyor karşılıklı pisliğe bulanmış oluyorlar.
Siz niye dusuncenizi bana dayatmaya calisiyorsunuz anlamadim konu sahibine yorum yapin bence

Kötü bir eyleme tasnif etmediğin birşeyle karşılık verilmez ki..
Tatlim konu hakedip etmemek degil ki sen de yazmissin boyle insanlar var sonucta aldatan aldatmaya aldatmayla karsilik veren yokmu evdeki kadinin ilgiye sevgiye ihtiyaci yok mu sen bunu esirgeresen esinden o da gider bska yerlerde arar tabiki kim bunu yapar bunu yapabilme kapasitesi olan yapar anlatabildim insallah

Ben olsam adami begenmiosam direk bosarim aldatmam da kandirmam da sen olsan sen de boyle yaparsin belki ama diger yolu secenler yok mu

Nen de yeri geldiginde humanistik olurum ama yeri geldiginde de gercekci olabilmek lazim

Siz niye dusuncenizi bana dayatmaya calisiyorsunuz anlamadim konu sahibine yorum yapin bence
ben sizin yorumunuzdaki ALDATILMAYI HAK ETMİŞ cümlesine takıldım ve eminim ahlaki bilen çoğu kişi bu cümleye takılır.bunun savunulacak yanı olamaz.uzatılacak bi yanı da yok.bu konuyla ilgili son yorumumdur...

ben sizin yorumunuzdaki ALDATILMAYI HAK ETMİŞ cümlesine takıldım ve eminim ahlaki bilen çoğu kişi bu cümleye takılır.bunun savunulacak yanı olamaz.uzatılacak bi yanı da yok.bu konuyla ilgili son yorumumdur...
sanane benım yorumumdan ben oyle dusunuyorsam sana ne yaaa anlamadım kı takılma cok hamılesın sıkıntı yapma kendıne gerçekten son yorum olsun yazma bı daha

X