Boyleleri nasıl mutlu oluyor?

Ya daha o kadar çok şey var ki anlatırken ben agzim açık kaldı
Ben gerçekten sevilmeyi evlenecegim insani beklerken bunlar gibilerin olduğunun görünce korkuyorum

Sen kendini bunlar gibileriyle karşılaştırma ve arkadaslikta kurma. Bunlar kara delik gibidir etrafindakileri de yutar..

2 erkek birdenmi???
Buna sessiz kalmak haksizlik olur.
Sizin basiniza gelse sizde ogrenmek isterdiniz.

Cok merak ettim arkdasiniz tum bunlari sizd anlattiginda sizin ilk cumlenz ne oldu ona?

Tatlım bence sen uzak dur, böyle arsızlar yakalanıncada Başkasını suçlar, başta seni suçlar kabak gibi hedef olursun diyeyim sana. Benimde öyle bir sözüm ona arkadasım var, yaptıgı normal bişeymiş gibi kimseye güvenemedim ama sana kendimden cok güvenirim diyerek bana Anlattı başkasıyla görüştüğünü. Bende ağzının payını verince gözü açılmış,bu olayı bitirmeden bidaha beni arama dedim,gecen aramış Bella Haklısın bitirdim diye. Ya dogru yolu göster yada görüşemeyi kes onunla, suçlu sen olma

mutlu falan olmuyorlar, psikoloji bozuk işte saçma sapan hazlar peşinde koşuyor kendini de tüketiyor ailesini de. iyice yoldan çıkar sonunda rezillikleri ortaya çıkmasın diye adam öldürmeyi bile göze alabiliyorlar. az mı duyuyoruz sevgilisi ile birlikte kocasını öldüren kadınları. Allah ıslah etsin.

Dedikleriniz beni şaşırttı. Aldatılmayı haketmek ne demek? Saflar aldatılır , maçolar aldatılmaz mı? Bu durumda benim eşimi defalarca aldatmam gerekiyor , yanılmak istiyorum yazdıklarınızda.
nasıl okudunuz mesajı yaa ayrıntılı cumle cumle mı acıklayayım gercekten neyse üşenmeyeyim anlatayım

1. cümle : nereden bılıyorsun işinden evine olduğunu
açıklama : adam dışardan mülayim evine bağlı görunebılır. ama öyle olduğu anlamına gelmez bu

2. cümle: belki de aldatılmayı hakedıyordur:
açıklama: aldatlmayı bazı ınsanlar hakeder belkide o insanlardan biridir . bırıncı cumlenın devamı bı yerde

3. cumle: haketmıyorsa da anlaşaymıs saf olmasaymıs.
açıklama: aldatılmayı haketmeyen gercekten mülayim evinden işine işinden evine bi adam e bu kadar da saf olma be kardesım ayakta uyutuluyorsun yapma beeee ( şair burada sinirleniyor adamcağıza )

4. cümle: saf olacağına maço olsun yeğdir
açıklama: böyle ıyı nıyetlı olmasa az bu kadına erkek oldugunu hıssettırse kadın ya hayranlıgından ya korkusundan boyle seyler yapamaz. ha edebiyle otursun yapmasın ama meşrebinde varsa da karsınında iyi niyetli olmaya gelmez

5. cümle: sana tavsıyem kım ne yaparsa yapsın sen kendıne bak
acıklama: başkalarının günahlarını yanlışlarını ört. örtmeyeceksen sanane seni ne ılgılendırır kımın ne yaptığı ... sen kendi edebini namusunu terbıyenı sakın bil . herkes sadece kendısınden sorumludur. kısacası soncumlenın özeti
SANANE

okurken lutfen "ahaaa bı polemık ucu buldum kaçırmayım hemen polemiğe gıreyım" dusuncesıyle yorum yapmasak cok daha ıyı olacak

nasıl okudunuz mesajı yaa ayrıntılı cumle cumle mı acıklayayım gercekten neyse üşenmeyeyim anlatayım

1. cümle : nereden bılıyorsun işinden evine olduğunu
açıklama : adam dışardan mülayim evine bağlı görunebılır. ama öyle olduğu anlamına gelmez bu

2. cümle: belki de aldatılmayı hakedıyordur:
açıklama: aldatlmayı bazı ınsanlar hakeder belkide o insanlardan biridir . bırıncı cumlenın devamı bı yerde

3. cumle: haketmıyorsa da anlaşaymıs saf olmasaymıs.
açıklama: aldatılmayı haketmeyen gercekten mülayim evinden işine işinden evine bi adam e bu kadar da saf olma be kardesım ayakta uyutuluyorsun yapma beeee ( şair burada sinirleniyor adamcağıza )

4. cümle: saf olacağına maço olsun yeğdir
açıklama: böyle ıyı nıyetlı olmasa az bu kadına erkek oldugunu hıssettırse kadın ya hayranlıgından ya korkusundan boyle seyler yapamaz. ha edebiyle otursun yapmasın ama meşrebinde varsa da karsınında iyi niyetli olmaya gelmez

5. cümle: sana tavsıyem kım ne yaparsa yapsın sen kendıne bak
acıklama: başkalarının günahlarını yanlışlarını ört. örtmeyeceksen sanane seni ne ılgılendırır kımın ne yaptığı ... sen kendi edebini namusunu terbıyenı sakın bil . herkes sadece kendısınden sorumludur. kısacası soncumlenın özeti
SANANE

okurken lutfen "ahaaa bı polemık ucu buldum kaçırmayım hemen polemiğe gıreyım" dusuncesıyle yorum yapmasak cok daha ıyı olacak
Hayır , polemiğe girmek için yorum yapmadım. Hiçbir insan aldatılmayı hak etmez , sevgiler..

Hayır , polemiğe girmek için yorum yapmadım. Hiçbir insan aldatılmayı hak etmez , sevgiler..
sağolun sıze de sevgıler... ama lütfen üşenmeyip yazdım saygımdan açıkladım cümlelerimi siz de üşenmeyip okusanız saygılı davranmıs olursunuz

sağolun sıze de sevgıler... ama lütfen üşenmeyip yazdım saygımdan açıkladım cümlelerimi siz de üşenmeyip okusanız saygılı davranmıs olursunuz
Saygısızlık yaptığımı sanmıyorum , " aldatılmayı bazı insanlar hakeder , etmıyorsa da anlasaymış saf olmasaymış " bunlar sizin cümleleriniz, ha bu düşünce bana ters o ayrı konu. Sizi eleştirmedim , saygısızlık yapmadım , sadece katılmadığımı belirttim. Sizin fikrinizdir saygı duyarım.

Yalnız şu mesaja şaşırdım
"kadın sana anlatarak neden riske giriyor"
Kadın bir kere, kocasının evli kuzeniyle ilişki yaşarken zaten riskte değil mi?

Bir insanın böyle durumları arkadaşına bile bu kadar rahat anlatması normal gelmedi bana. Şizofren falan mı acaba? Kafasında bir şeyler mi kuruyor?

Kadının eşine söyle ,ben olsam derdim ,kadın eşini salak yerine koyuyor sakın arkadaşım falan demeyın. ,ben olsam arkadaşlığımıda keserdim ...
Kocası boşasında görsün gününü

Var böyle kadınlar. İzmire arkadaşımın teyzesinin(gerçek teyzesi değil) yanına gitmiştik. Kadının kocası karşısında oturuyor. kadın facebookla adamla konuşuyor. Adam biliyor bunu. Bize dert yanıyordu. Adam çok ama çok saftı. Kadında bize dert yanıyordu. Çok saf erkek gibi davranmıyor. Evlendiğime pişmanım, aşk istiyorum diye. Birbirine denk gelmeyen insanlar evlenmemeli bence.

hani çok erken yaşta evlenen erkeklerin bazılarının gözü dışarda olabiliyor ya eşi olduğu halde farklı kadınlarla da konuşmak istiyorlar, gerçek olsun sanal olsun kendilerini yuvalarını asılsız zevklere kurban ediyorlar, arkadaşınız da bu durumun kadın versiyonu oluyor galiba.kaç yaşında evlenmiş ve şuan kaç yaşında ki?

ay bugün noluyor ya kk ya
biri kadın Dayağı haketmiş şeklinde biz Düşünceye katılır diğeri adam aldatılmayı hak ediyordur der.
kimse aldatılmayı hak etmez. Dünya'nın en kötü Kocası olsa en fazla boşamayı hak eder. o kişiyle birden görüşmeyi kes. sorarsa da senin yaşam Tarzın bana uymuyor dersin

X