Dedikleriniz beni şaşırttı. Aldatılmayı haketmek ne demek? Saflar aldatılır , maçolar aldatılmaz mı? Bu durumda benim eşimi defalarca aldatmam gerekiyor , yanılmak istiyorum yazdıklarınızda.
nasıl okudunuz mesajı yaa ayrıntılı cumle cumle mı acıklayayım gercekten neyse üşenmeyeyim anlatayım
1. cümle : nereden bılıyorsun işinden evine olduğunu
açıklama : adam dışardan mülayim evine bağlı görunebılır. ama öyle olduğu anlamına gelmez bu
2. cümle: belki de aldatılmayı hakedıyordur:
açıklama: aldatlmayı bazı ınsanlar hakeder belkide o insanlardan biridir . bırıncı cumlenın devamı bı yerde
3. cumle: haketmıyorsa da anlaşaymıs saf olmasaymıs.
açıklama: aldatılmayı haketmeyen gercekten mülayim evinden işine işinden evine bi adam e bu kadar da saf olma be kardesım ayakta uyutuluyorsun yapma beeee ( şair burada sinirleniyor adamcağıza )
4. cümle: saf olacağına maço olsun yeğdir
açıklama: böyle ıyı nıyetlı olmasa az bu kadına erkek oldugunu hıssettırse kadın ya hayranlıgından ya korkusundan boyle seyler yapamaz. ha edebiyle otursun yapmasın ama meşrebinde varsa da karsınında iyi niyetli olmaya gelmez
5. cümle: sana tavsıyem kım ne yaparsa yapsın sen kendıne bak
acıklama: başkalarının günahlarını yanlışlarını ört. örtmeyeceksen sanane seni ne ılgılendırır kımın ne yaptığı ... sen kendi edebini namusunu terbıyenı sakın bil . herkes sadece kendısınden sorumludur. kısacası soncumlenın özeti
SANANE
okurken lutfen
"ahaaa bı polemık ucu buldum kaçırmayım hemen polemiğe gıreyım" dusuncesıyle yorum yapmasak cok daha ıyı olacak