Bugün oturmaya cagirdi gittim anlattı herşeyi facede tanismis adam buna karşılık siz altın yüzük para yollamış gerizekali kaynanasının adresini vermiş kargo ile yüzük yollamış adam ağzından kaçırmış adresiYuh. ... Kocasi anlamiyor mu ya?
Siz nerden biliyorsunuz??
Yanımda telefonda konuştu canimkimsenin bilmediğini sen nerden biliyorsun gerçekten eminmisin
Yanımda telefonda konuştu canim
Bugün oturmaya cagirdi gittim anlattı herşeyi facede tanismis adam buna karşılık siz altın yüzük para yollamış gerizekali kaynanasının adresini vermiş kargo ile yüzük yollamış adam ağzından kaçırmış adresi
Kocasinin kuzeni vr evli onunla aldatiyor herşeyi anlattı
Ama sadeve telefonda konuşuyorlar konuştuğu adamlar malatya daymis arkadaşım İstanbul da oturuyo
Yemin ediyorum korku yok kadında dediğin gibi ar utanma yok adam sesini beğenmiş resmini beğenip atmış kocasına soyleyemem bende duyulacagina kendiliğinden duyulsun bosan dedim dul 2 kız annesi olup baba evine niye doneyim burada keyfim yerinde kaynana görümce derdim yok dediPeki neden bosanmiyor ahlaksiz karı? Tovbe yarabbim agzimi bozdum onun yüzünden.
Kocasina soyle de bilsin
Ha bir de o altin yuzugun karsiliginda kadin adama ne vermiş?
Yahu bu insanlarin hic mi korkulari yok?
Ar, edep kalmamis vallahi..
Kocasi da nasil anlamiyorsa??
eşini tanıyormusun tanıyorsan neden yanında konuşsun ki böyle bir rikse girsin
Cnim destrk olmam gerekmez mi yanlışından döndürmemVe siz bununla arkadaşlık ediyorsunuz?
Yemin ediyorum korku yok kadında dediğin gibi ar utanma yok adam sesini beğenmiş resmini beğenip atmış kocasına soyleyemem bende duyulacagina kendiliğinden duyulsun bosan dedim dul 2 kız annesi olup baba evine niye doneyim burada keyfim yerinde kaynana görümce derdim yok dedi
Ya daha o kadar çok şey var ki anlatırken ben agzim açık kaldıYa siz ciddi misiniz yoksa kafa mi buluyorsunuz? Allahim daha neler duyacagim.
Ahlaksiz kadin, kendini dusunmuyorsun, kocani dusunmuyorsun da o cocuklari da mi dusunmuyorsun??
Gercekten haya perdesi yirtilmis...
Ne diyecegimi bilemiyorum. .
Dedikleriniz beni şaşırttı. Aldatılmayı haketmek ne demek? Saflar aldatılır , maçolar aldatılmaz mı? Bu durumda benim eşimi defalarca aldatmam gerekiyor , yanılmak istiyorum yazdıklarınızda.nerden bılıyosun işinden evine bı adam oldugunu belkıde hakedıyordur aldatılmayı haketmıyorsa bıle oyle saf olmasaymıs öyle saf olacağına maço olsun yeğdir.
benden sana tavsıye başkalarının ne yasadıgı ne yaptıgı senı ılgılendırmesın sen kendıne bak..
Hayır tabiki döndürmüyceksiniz, ne destek olması?Cnim destrk olmam gerekmez mi yanlışından döndürmem
Bir an da mi keseyim yani muhabbrti
Yemin ediyorum korku yok kadında dediğin gibi ar utanma yok adam sesini beğenmiş resmini beğenip atmış kocasına soyleyemem bende duyulacagina kendiliğinden duyulsun bosan dedim dul 2 kız annesi olup baba evine niye doneyim burada keyfim yerinde kaynana görümce derdim yok dedi