Boyleleri nasıl mutlu oluyor?

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
369
173
arkadaşım evli kocasını aldatıyor kocasi evden işe işten eve geliyor kayanana derdi bile yok internette tanıştığı adamla ve kocasının kuzeniyle aldatıyor kocası çok iyi bir insan böyle adamlara böyle kadın düşüyor haksizlik evli olsam böyle olmam sanirim
Ben de sevmek sevilmek istiyorum ama kimse sevmiyor
İnsan evlenmekten korkuyor böyle kadınlar yuzunden

nerden bılıyosun işinden evine bı adam oldugunu belkıde hakedıyordur aldatılmayı haketmıyorsa bıle oyle saf olmasaymıs öyle saf olacağına maço olsun yeğdir.

benden sana tavsıye başkalarının ne yasadıgı ne yaptıgı senı ılgılendırmesın sen kendıne bak..

Yuh. ... Kocasi anlamiyor mu ya?
Siz nerden biliyorsunuz??
Bugün oturmaya cagirdi gittim anlattı herşeyi facede tanismis adam buna karşılık siz altın yüzük para yollamış gerizekali kaynanasının adresini vermiş kargo ile yüzük yollamış adam ağzından kaçırmış adresi
Kocasinin kuzeni vr evli onunla aldatiyor herşeyi anlattı
Ama sadeve telefonda konuşuyorlar konuştuğu adamlar malatya daymis arkadaşım İstanbul da oturuyo

Peki neden bosanmiyor ahlaksiz karı? Tovbe yarabbim agzimi bozdum onun yüzünden.
Kocasina soyle de bilsin
Ha bir de o altin yuzugun karsiliginda kadin adama ne vermiş?
Yahu bu insanlarin hic mi korkulari yok?
Ar, edep kalmamis vallahi..
Kocasi da nasil anlamiyorsa??

böylelerinin mutlu olacağını sanmam er ya da geç ortaya çıkacaktır yediği haltlar sen o zaman izle..

neden size anlaıp risk almış. er yada geç ortaya çıkacak ama ortaya çıktığında lory89 a anlatmıştım o biliyordu der mi acaba ihale size kalmasın?

Yemin ediyorum korku yok kadında dediğin gibi ar utanma yok adam sesini beğenmiş resmini beğenip atmış kocasına soyleyemem bende duyulacagina kendiliğinden duyulsun bosan dedim dul 2 kız annesi olup baba evine niye doneyim burada keyfim yerinde kaynana görümce derdim yok dedi
eşini tanıyormusun tanıyorsan neden yanında konuşsun ki böyle bir rikse girsin

Ya siz ciddi misiniz yoksa kafa mi buluyorsunuz? Allahim daha neler duyacagim.
Ahlaksiz kadin, kendini dusunmuyorsun, kocani dusunmuyorsun da o cocuklari da mi dusunmuyorsun??
Gercekten haya perdesi yirtilmis...
Ne diyecegimi bilemiyorum. .

Size anlatıyor ona susup bize mi anlatıyorsun..
Sende suçlusun doğruyu ona göstermediğin için. Nokta

Ya siz ciddi misiniz yoksa kafa mi buluyorsunuz? Allahim daha neler duyacagim.
Ahlaksiz kadin, kendini dusunmuyorsun, kocani dusunmuyorsun da o cocuklari da mi dusunmuyorsun??
Gercekten haya perdesi yirtilmis...
Ne diyecegimi bilemiyorum. .
Ya daha o kadar çok şey var ki anlatırken ben agzim açık kaldı
Ben gerçekten sevilmeyi evlenecegim insani beklerken bunlar gibilerin olduğunun görünce korkuyorum

Dedikleriniz beni şaşırttı. Aldatılmayı haketmek ne demek? Saflar aldatılır , maçolar aldatılmaz mı? Bu durumda benim eşimi defalarca aldatmam gerekiyor , yanılmak istiyorum yazdıklarınızda.

Cnim destrk olmam gerekmez mi yanlışından döndürmem
Bir an da mi keseyim yani muhabbrti
Hayır tabiki döndürmüyceksiniz, ne destek olması?
Yanlışa meyilli demek ki
Ne yaparsa yapsın karışmayın yoksa piyango size patlar

böylelerinden herşey beklenir duyulunca senide bunun içine çeker ve senide suçlu gösterir o yüzden uzak dur.

ilerde aa işte lory89 biliyordu görüşmemize yardımcı oldu falan drse ondan sonra ayıklayın bakalım pirincin taşını nasıl ayıklayacaksanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…