Böyle yaşamak istemiyorum :(

elsa123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
183
1
Öncelikle merhabalar. Benim bi sıkıntım var. Uzun zamandır böyle yaşamayı kabullendım. Ama artik çok bunaldim. Bir turlu geçmiyor. Sorunum aşırı derecede geniz akinti si. Belki 20 tane kbb te gittim. Hic biri net birşey söylemedi. İlaç verip yolladılar. Belki başlarda biraz rahatlasamda hiçbiri Derdime derman olmadi. Burada günlük sakızı diye birşey duydum onu kullandım 2 hafta ise yaramadı. Ada çayını demedim oda ise yaramadı.
Yok yok yok geçmiyor surekli genizim akiyor. Bogazim dolu takilma hissi sesin kisilmasi bazen agzimda hayvan olmus gibi bir koku balik yemisimde sanki kilcigi kalmis gibi bir takilma hissi. Gecmiyor gecmiyor gecmiyor ne yapacigimi bilmiyorum. Elimden gelen herseyi yaptim yapmaya da raziyim yeterki gecsin 1 saat genizimin akmamasina raziyim sadece o hissi merak ediyorum.hic bir
doktor ilgilenmiyor kronik farenjit kronik sinüzit alerji vs. yolluyolar. Ne yapabilirim diyorum bi çaresi yokmu? Yok dedi biri bununla yaşamaya alisacaksin seninle beraber sen oldunmu hastalığında geçer. Ama alışmak istemiyorum. Allah dermansız dert vermedi. NEOLUR fikir verin ben ne yapayım?

Temiz bir denizden temiz bir şişeye su alacaksın bunu sabahları bi kaç damla burnundan damlatacaksın. Deniz suyunu akıntı olan yerden ve sabah alırsan iyi olur istanbuldaysan alma kesinlikle temiz olmalı mikrop kapma . Deniz tuzu iyi gelir inşallah.

canım öncelikle çok geçmiş olsun bu dertten bu kadar şiddetli muzdarip birini ilk defa duyuyorum bence denemekten vazgeçme çaresi bulunana kadar farklı doktorlara görünmekte fayda var her birinin yazdığı ilaçları koyduğu tanıları dosya haline getirip yeni bir doktora öyle başvur.

Bende bıktım boğulacak gibiyim arkandayım artık bir çare bulsunlar 9 aydır bittim geberdim.

Annemde de vardı. Doğuştan kafatasısında olması gereken bir boşluğun kapalı olduğu tespit edildi. Ameliyat oldu. Düzeldi. Geçmiş olsun iyi bir tetkik gerek senin için.

Çok ilginç anlattiklariniz geniz akıntısı olduğuna emin misiniz benim eşimde de var geniz akıntısı ama böyle aşırı şiddetli değil. Ben eşime nane yağı ni kaynatiyorum buharın a egilip içine çeke çeke bekliyor iyi geliyor o akinti geriye akmak yerine one geliyor. O rahatsızlık hissi falan bana daha çok alerjik hastalıkları anımsattı

benim bir arkadaşımda da böyle bir sorun vardı...o da pek çok doktora gitti...alerji dediler,yok kronik sinüzit dediler...yıllarca çekti kız...sonra psikiyatriye gitti.bir yıldır ilaç kullanıyor,panik atak gibi bir şey çıkmış bunda...ilaçlarını kullandığından beri,geniz akıntısı,boğazındaki takılma hissi geçti artık.o da şaşırdı ama psikolojik çıktı onun ki...

Ne gibi alerjik hastaliklar? Alerji testi yaptırmamışbir ffaydası olurmu?

Sigara içiyor musun? Bu arada nezle ve grip ilaçları arttırıyormuş bunu. Benim arkadaşımda da avrdı bol bol su iç dedi doktor günde 2 litre en az.

bende deniz suyunu tavsiye ederim .geniz akıntını kurutacaktır ama temiz bir deniz suyu olması şartıyla

Benimde panik atağım var ama çok ileri derecede değil donem donem çok uzuldugumde nukseder Bilmiyorum ne yapacağımi gerçekten

Benimde panik atağım var ama çok ileri derecede değil donem donem çok uzuldugumde nukseder Bilmiyorum ne yapacağımi gerçekten
arkadaşımda bilmiyordu panik atak olduğunu...artık doktoru ilaçlarda işe yaramayınca psikiyatriye yönlendirdi...psikiyatri ilaç verdi,çok hafif antidepresanla geçti...arkadaşımda çok şaşırdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…