Böyle yaşamak çok ağır

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
140
-16
16
25
Eşimin işinden dolayı hep yanlızım sadece gece görebiliyorum ve izinli günlerinde bazen o izinde yok bu hamilelik ile birlikte zaten görme isteğim onunla yaşama isteğim yok bunun sebebini daha çözemedim anlam veremiyorum çok huzursuzum bağırmak istiyorum beynime gelip beni yoran düşüncelerin içimde boşluk yaratan şeylerin haddi hesabı yok eski hayatimi çok özledim bu anksiyete denen illet sanki herşeyimi aldı sanki geleceğim olmayacakmis yaşama amacım yokmus hissizim günlük rutinlerden sıkıldım hep yanlız olduğum için o düşünceler içinde daha da boğuluyorum ve kimsem yok ailemden çok uzaktayım eşimin ailesinden kimsede gelip kalamiyor işlerden dolayı çok bunaliyorum hep böyle yaşayacakmisim hissi öldürüyor beni bunları yaşayıp atlatan varmı bu hisler kalıcı mı doktor ilaç vermiyor gittim dayanicaksin diyor kendi kendini iyilestir diyor benim daha kötü olmaktan ödüm kopuyor kontrolümu kaybedersem diye

Merhaba ben ve birçok kişi seninle aynı durumdayız , yanında birileri olsa da yaşamayan kimse anlamaz bizi ama güçlü olmak zorundayız herşey gibi bu da geçecektir sadece sabır isteyen bir hastalık

Merhaba ben ve birçok kişi seninle aynı durumdayız , yanında birileri olsa da yaşamayan kimse anlamaz bizi ama güçlü olmak zorundayız herşey gibi bu da geçecektir sadece sabır isteyen bir hastalık
Eski hayatimiza bir nebze de olsa dönebilecek miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…