• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boyle yalanci doktor mu olur yardima ihtiyqcim var

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
kizlar 3 ay once sl alt tarafimdaki iki dolgulu dis ve onundeki bosluga kopru yaptirayim.dedim dolgularimsiyahti ve gulerken falan belli oluyordu hde o bosluk kapanir dedim ama doktorna zirkonyum diye metal kaplama takmis ve yaptigi kaplamanin bir tanesinin altinda etle birkestigi yerde yemek yerken nasil sizlama oluyor anlatamam birde iki aylik hamileyim ne yapicam bilmiyorum sizce bu dise ne yapilir sokulup tekrar mi kaplama yaptirayim hamileyken yaptirabilir miyim.ayrica o yapan doktor oyle igrenc ki zirkonyum parasi aldi birdr bu diste sorun var dememe ragmen telefonda bana ne diyor

Canım yanlış anlamadıysam dişçinin sana cevabı "bana ne" olmuş :((. Dişçi diyorum çünkü bu şahıs benim nazarımda diş hekimi sıfatını hele hele hekim sıfatını hiç haketmiyor. Böylelerini Allah'a havale etmek lazım. Canım benim sana önerim biraz araştırıp tavsiye üzerine güvenilir bir diş hekimine gitmen belki gebelikte müdahale edilebilecek bi durumdur ve çektiğin sıkıntıdan kurtulabilirsin. Çok geçmiş olsun acil şifalar... ;)

kizlar bu doktor bana.sana zirkonym yapicam deyip metal kaplama yapmis ve nden zitkonyum parasi aldi gelde kizmayin basaka vir dis hekimi cekinrrek soyledi hanfendi kaplamanix metal zirkonyum degil dedi

Back