Böyle tuvalet gördünüz mü?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Tayland'ın Chon Buri şehrinde bulunan bir tuvaletin pisuarlar giderlerinin direkt denize bağlanması sosyal medyayı ayağa kaldırdı.
Sitene Ekle

Chon Buri'deki Bang Saen sahilindeki umumi tuvalette çekilen resimlerde açıkça görülüyor ki pisuarların giderlerinden akan her şey borularla denize boşaltılıyor.

Bu olay bir kullanıcının Tayland'ın meşhur Pantip.com adlı web sitesinde paylaştığı resimlerle gündeme geldi ve bir anda sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından okundu. Hem denizlerin bu şekilde kirletilmesi hem de tuvaletlerin şekillerinin alışılmışın dışında olması tüm dikkatleri buraya çekti.

Resimlere halkın yaptığı yorumlardaki ortak payda ise belediyenin bu kadar halka açık bir yeri teftiş edememesi ya da teftiş etmemek için rüşvet alması. Her birimde sıkı önlemler alan askeri yönetimin bu olayla alakalı alacağı önlemler merak ediliyor.

http://www.milliyet.com.tr/tayland-da-buyuk-tepki-ceken/dunya/detay/2145783/default.htm

Boşaltım atıklarının direkt denize bağlanma olayı deyince aklıma nedense İstanbul'daki derelerin suyuna lağımın direkt karıştığı, buradan da dere sularının Marmara Denizi'ne döküldüğü geldi.
Sayelerinde İstanbul'da hiçbir şekilde denize giremiyoruz.
Biz de mi direkt denize yapsak?
Hiçbir farkı yok zira bu haberle bizim durumumuzun.

Of o pisuarların şekli nedir öyle kadın şeklinde hepsi. Pozisyon vermişler bir de iğrenç.

Bizim orjinal marjinaller bunu da desteklerse hiç şaşırmiciimmm

İyyy bu ne?

Bu Çinliler hem vicdansizlar hem de pisler ya. Bu kadar olur artik..
Neyse Allah'tan yemiyorlar diycem de....
Bi kere Cin iskencesini merak edip izlemistim de iyyyyyyy iskence yaptiklari kisiye pohlarini yediriyorlardi. Ayy fenalik geldi bana yine , nerden hatirladim ya

Hep bir cisellik herşey onun etrafında dönüyor.
objeler, en matığını kuramadığınız reklamlar ,orda burda "bu kadının başına gelenler lütfen linki tıklayın "diyerek puzlu bir resim altında ya uydurmasyon cinsel içerkli bir haber yada alakasız bahcelerde maydanoz gel bize bazı bazı bir haber.
Bunları bildiğimiz halde o link'e ellimiz gitmiyor mu ?
bunu tetikliyen bizim öğrenme bilme isteğimiz.
Neye kullanıyoruz peki?
doğanın en duygusal ve özel ihtiyacını iğrençleştirmeye..
Neye yol açıyor?
İşte böyle kadını bir malzeme haline gedirmeye yarayan beyinleri başka alanlara kaçmış insanlara...
O beyin bilime bu kadar yakınken niye onun ihtiyaçlarını canavarlaştırıyosunuz ?
korkutan taplo ney biliyormusunuz ?Bizim dünyamızda 13 -14 yaşında hamile çoçuklarımız var daha bu sabah gördüm haberini! ve giderek bu yaş düşüyor bu tahribatını ödemeye kim hazır?

Son düzenleme:
erkek olsam çişimi tutardım da buraya işemezdim çok çirkin
bu pisuarlar tr'de olsa kan çıkar, sen benim hatuna mı ... ııy
bundan tahrik olup yolda ilk gördüğü kıza sarkıntılık yapacak midesizlerin oldugu toplumlar varken ne gerek vardı böyle şeye? tamam en marjinalölölölö sizsiniz

İğrenç ötesi. Bizim ülkenin kıroları bile aleni yapmıyorlar.

Denize gidiyor olması , tuvaletlerin şekillerini görünce hiç umurumda olmadı .

Kadın her yerde cinsel meta olarak sahne alıyordu da , böyle bok yoluna bir şekle girmesi çok çirkin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…