acil yardımınıza ıhtyacım var. saçlarım açık kumraldı boyalıydı. dıplerım cıktı sıyah bende boya alıp kendım boyamak ıstedım ama sonuc içler acısı.dipler tamamen turuncu oldu. açık kumral olan yerlerde sarıya donustu. dıplerım harıc saçın gerı kalan kısmndan gayet memnunum ama su renk farknı gıdermek ıcın ne yapmamı onerırsınız. yarımdcı olursanız benı dunyanın en mutlu ınsanı yaparsınız nıtekım bu sekılde sokaga nasıl cıkarım bılınmez...
neva color 9.1 boyayı aynı miktarda ılık su ile karıştırıp nemli saça sürüyoruz. diplerden başlıyoruz. peroksit asla kullanmıyoruz. 20 dk bekletip yıkıyoruz. lakin şampuan değil sadece saç kremi ya da maske uyguluyoruz. cila işlemi tamamlanmıştır. bir nebze küllülük vermiştir. ben bu işlemleri 12.10 ile yaptım. evt memnunum. bir dene istersen.
fena gözükmüyor saçın bu arada
önerin ve güzel yorumun için teşekkürler ama dipleri gerçekten çok fena özellikle dısarı cıkınca gun ısıgında bıldıgın turuncu. ben baskasını gorsem bı tarafımla gulerım kendım dustum aynı duruma. kuaforlere de para bayılmaktan fenalık geldı evde pratık yontemlerle halletmek ıstıyorum ama beceremıyorum sarı rısklı bı renk.ama bu bahsettıgın renk kullu kumral eger bu renge boyarsam sacın rengı koyulasır. koleston 12/0 su anda sacım.
Hmm. o zaman 12.10 ile yapabilirsin. şunu da belirtmek isterim bu turunculuk 1 hafta sonra oturuyor. yani normalleşiyor. hafta sonu 12.10 ile cila yapabilirsin. dediğim gibi ben kullandım ve memnunun. denemeye değer bence. saçı yakan bir işlem değil zaten aksine daha sağlıklı oluyor saç.
evet normalde oyle kızıllık gıdıyo bı sure sonra ama benım kendı sac rengım sıyah ve dıger taraflar sarı oldugu ıcın bu turunculuk barız sırıttı. hemen bı cozum bulmam lazım sacımı acamıyorum. boyayı aldıgım yere gıttım bugun kadın dedı acılen kuafore gıt kendın bas edemezsn bu sekılde. hiçbişeyn garantısı yok daha fena da olabılr sac. bende bugun ıyı bı kuaforle gorustum. bu sefer yne kuafore gıdebılrım ama bu nereye kadar boyle gıder bılemıyorum artık kendım halletmek ıstıyorum.
neva color 9.1 boyayı aynı miktarda ılık su ile karıştırıp nemli saça sürüyoruz. diplerden başlıyoruz. peroksit asla kullanmıyoruz. 20 dk bekletip yıkıyoruz. lakin şampuan değil sadece saç kremi ya da maske uyguluyoruz. cila işlemi tamamlanmıştır. bir nebze küllülük vermiştir. ben bu işlemleri 12.10 ile yaptım. evt memnunum. bir dene istersen.
fena gözükmüyor saçın bu arada
bugun kuafore gıttım kendım basa cıkamazdm o saçla. evde saç boyamak yasak bana yemedıgım fırca kalmadı ama yıne akıllanmaz boyayacak olursam bu bılgılerı mutlaka kullanıcam.