Bende bunu yazacaktım ama belki alamıyordur diye yazmadımAradaki bağlantıyı kurmak yerine kendinize bir yatak alsanız?
Çalışıyor gibi kalmış aklımda ama yanlış hatırlıyor olabilirim.Neden anneniz
Bende bunu yazacaktım ama belki alamıyordur diye yazmadım
Aradaki bağlantıyı kurmak yerine kendinize bir yatak alsanız?
Neden anneniz
Bende bunu yazacaktım ama belki alamıyordur diye yazmadım
Kendi eşyalarıma kocam el koydu boşanma davamız bitmedi.anmemde kaliyorum kizimla.oncesinde başka bir odada düzgün bir cekyatta yatıyordum.simdi yattigim yer ısınmıyor diye başka odaya geçtim.odada yattigim divan da hasarli.yenisini alma durumum yokÇalışıyor gibi kalmış aklımda ama yanlış hatırlıyor olabilirim.
Yanlış hatırladıysam affola.
Kendi eşyalarıma kocam el koydu boşanma davamız bitmedi.anmemde kaliyorum kizimla.oncesinde başka bir odada düzgün bir cekyatta yatıyordum.simdi yattigim yer ısınmıyor diye başka odaya geçtim.odada yattigim divan da hasarli.yenisini alma durumum yok
Amin duygular ilişkiler kısmına konu açtım boşanmam ile ilgili.O eski eşiniz allahindan bulsun
Cekyati yattiginiz odaya geçirseniz daha iyi olmaz mı sanırım daha önce diğer odada kalırken bu kadar agrı yoktu.Kendi eşyalarıma kocam el koydu boşanma davamız bitmedi.anmemde kaliyorum kizimla.oncesinde başka bir odada düzgün bir cekyatta yatıyordum.simdi yattigim yer ısınmıyor diye başka odaya geçtim.odada yattigim divan da hasarli.yenisini alma durumum yok
Havalar düzelirse geçeceğim.fakat o zamana kadar bu odada mecbur oturacağım.fakat yanlış yatis pozisyonu ve bel ağrısı nin rahim ile ilgisi çözemedim.Cekyati yattiginiz odaya geçirseniz daha iyi olmaz mı sanırım daha önce diğer odada kalırken bu kadar agrı yoktu.
Onu da düşündüm kapıya karşı kalıyorum üstümde altimda battaniye kazakla yatıyorum.yatarken belimin üstüne çıkarıyorum taytimi. belimden yukari çekiyorum battaniyeyi.divanı başka köşeye de çevirme imkanım yok.Rahatsızlığın yatakla alakası yok bence.
Yattığın yer soğuksa üşütüyor olabilirsin. Akıntı o yüzden de olabilir.
yattığın yatakla akıntının nasıl bağlantısını kurabildin anlayamadım ayrıca o şekilde nasıl eziyet ediyosunuz kendinize ve çocuğa onu hiç anlamadım
sanane be sana fikrini soran oldumu istediğimi yazarım o halde yatılmaz efendim yatakta üstüne 3 kat yorgan serer insan bari yazık çocuğa ben gitte yataştan yatak mı al dedimallah allah konu sahibinin de hiç aklına gelmemiştir yatsan dan ortopedik yatak almak, ya da halsa dan alsın en iyisi.
arkadaşlar siz bal börek yiyorsunuz diye herkes yemiyo.
nasıl tok tok konuşuyor insanlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?