• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle sıkıntısı olan var mi?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Simdi arkadaşlar ben annemde eski bir divan üzerinde uyuyorum kızımla. Divanın bir kısmı çökük altına sempati yan yatırıp koyuyorum. Bu sefer ortası çukur gibi oluyor.yuz üstü yatınca karnım çukurda kaldığı için belim esniyor. O yarış biçiminde belimde ağrıyor.fakat sadece bel ağrısı değil sorun.yumurtlama akıntısına benzer bir akıntı da yaşıyorum. Ben bir biri ile alakasını çözemedim.daha düzgün rahat bir yerde yatınca böyle birşey ile karşılaşmadım.boyle bir sıkıntısı olan var mı?
(Bir sene önce kapalı ameliyat ile miyom aldırdım.adetlerim daha da yoğun gelmeye başladı kansızlık tedavisi görüyorum.)

Allah yardımcınız olsun. Sağlık probleminiz hakkında bir bilgim yok. Hastaneye gidin muhakkak.
Her şey yoluna girer inşallah

Aradaki bağlantıyı kurmak yerine kendinize bir yatak alsanız?
Neden anneniz

Bende bunu yazacaktım ama belki alamıyordur diye yazmadım
Çalışıyor gibi kalmış aklımda ama yanlış hatırlıyor olabilirim.
Yanlış hatırladıysam affola.
Kendi eşyalarıma kocam el koydu boşanma davamız bitmedi.anmemde kaliyorum kizimla.oncesinde başka bir odada düzgün bir cekyatta yatıyordum.simdi yattigim yer ısınmıyor diye başka odaya geçtim.odada yattigim divan da hasarli.yenisini alma durumum yok

Kendi eşyalarıma kocam el koydu boşanma davamız bitmedi.anmemde kaliyorum kizimla.oncesinde başka bir odada düzgün bir cekyatta yatıyordum.simdi yattigim yer ısınmıyor diye başka odaya geçtim.odada yattigim divan da hasarli.yenisini alma durumum yok

O eski eşiniz allahindan bulsun

Cekyati yattiginiz odaya geçirseniz daha iyi olmaz mı sanırım daha önce diğer odada kalırken bu kadar agrı yoktu.

Ablacım yatakla akıntının alakası yok, üşütmüş olabilirsiniz . Ben üşüttüğümde akıntım artar. Belinizin ağrısı da yatığınız yataktandır. Allah o adamı perişan etsin sürüm sürüm süründürsün. O çocuğu da mı düşünmüyor şerefsiz.

Rahatsızlığın yatakla alakası yok bence.
Yattığın yer soğuksa üşütüyor olabilirsin. Akıntı o yüzden de olabilir.

Cekyati yattiginiz odaya geçirseniz daha iyi olmaz mı sanırım daha önce diğer odada kalırken bu kadar agrı yoktu.
Havalar düzelirse geçeceğim.fakat o zamana kadar bu odada mecbur oturacağım.fakat yanlış yatis pozisyonu ve bel ağrısı nin rahim ile ilgisi çözemedim.

Diğer odada ki çekyatı yattığınız odaya taşıyın.
Bahsettiğiniz sağlık sorunun nedeni divan değildir.

Rahatsızlığın yatakla alakası yok bence.
Yattığın yer soğuksa üşütüyor olabilirsin. Akıntı o yüzden de olabilir.
Onu da düşündüm kapıya karşı kalıyorum üstümde altimda battaniye kazakla yatıyorum.yatarken belimin üstüne çıkarıyorum taytimi. belimden yukari çekiyorum battaniyeyi.divanı başka köşeye de çevirme imkanım yok.

nerede yasiyorsunuz?
bazi sehirlerde meshur sosyal medya adresinde dönüşüm gruplari oluyor.
orada insanlar ihtiyacinin kalmadigi esyalar veriyor yatak baza falanda dahil buna.
boyle bir yerden talep edebilirsiniz belki yasadiginiz sehire ait platformlari varsa

Kalinca bi minder döşek gibi bişey varsa serin şimdilik

yattığın yatakla akıntının nasıl bağlantısını kurabildin anlayamadım ayrıca o şekilde nasıl eziyet ediyosunuz kendinize ve çocuğa onu hiç anlamadım

allah allah konu sahibinin de hiç aklına gelmemiştir yatsan dan ortopedik yatak almak, ya da halsa dan alsın en iyisi.
arkadaşlar siz bal börek yiyorsunuz diye herkes yemiyo.
nasıl tok tok konuşuyor insanlar ya.

allah allah konu sahibinin de hiç aklına gelmemiştir yatsan dan ortopedik yatak almak, ya da halsa dan alsın en iyisi.
arkadaşlar siz bal börek yiyorsunuz diye herkes yemiyo.
nasıl tok tok konuşuyor insanlar ya.
sanane be sana fikrini soran oldumu istediğimi yazarım o halde yatılmaz efendim yatakta üstüne 3 kat yorgan serer insan bari yazık çocuğa ben gitte yataştan yatak mı al dedim

Back